Přesný optický extenzometr
Přesný optický extenzometr pro měření podélné i příčné deformace
Laboratorní vytlačovací stroj s výměnnými jednotkami
Laboratorní vytlačovací stroj s výměnnými jednotkami - 1 ks
Systém pro získání 3D obrazu pro vývoj metodiky pro získání 3D modelů s vysokou přesností
Systém pro získání 3D obrazu je určen pro vývoj metodiky pro získání 3D modelů s vysokou přesností.
Hydraulický laboratorní deskový lis
Hydraulický laboratorní deskový lis
ZŠ Švermova, Liberec – modernizace kuchyně – dodávka vybavení
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka a montáž kuchyňského vybavení do Základní školy, Liberec, Švermova 403/40, příspěvková organizace, včetně provedení všech dalších činností, které jsou s tímto spojeny.
PXI systém vč. příslušenství
Dodání PXI systému pro měření a sběr dat včetně příslušenství dle zadávací dokumentace zveřejněné na profilu zadavatele.
Konfokální mikroskop
Dodání 1 ks konfokálního mikroskopu dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Lis pro přenosový tisk
Lis pro přenosový tisk – 1 ks přenos tisku z transferového papíru na polyesterové materiály + fixace inkoustu na přímo potištěných textiliích součástí dodávky bude také stůl na zakládání kusového textilu (oddělitelné příslušenství) a koš na kusový textil (oddělitelné příslušenství)
Dodávka IT infrastruktury pro KNL
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zařízení v podobě serverů, diskových polí, garantovaného úložiště, přepínačů a počítačových stanic včetně příslušenství.
Nemocniční informační systém pro KNL
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a zavedení nemocničního informačního systému do prostředí Krajské nemocnice Liberec, a. s., a to včetně nedílně souvisejících požadavků typu provedení integračních prací, migrací dat ze zdrojových systémů, zaškolení, dodání licencí a zpracování dokumentace.
Laserový bezkontaktní profiloměr, rastrovací elektronový mikroskop
koncepce stroje: laserové skenování povrchu s použitím 408 nm fialového laseru, konfokální optický systém se dvěma optickými zdroji (laser/bílé světlo)
Rekonstrukce výtahů v objektu Domu seniorů Liberec - Františkov
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění a provedení komplexní rekonstrukce pěti výtahů a jejich elektroniky, v souladu s platnými normami a předpisy v souladu s požadavky objednatele v rámci poskytování služeb v objektu Domu seniorů Liberec - Františkov, a to v požadovaném rozsahu a kvalitě.
Zařízení pro biaxiální testy kovových a polymerních materiálů
Dodávka 1 ks zařízení pro biaxiální testy kovových a polymerních materiálů při kombinovaném namáhání tah, tlak, krut dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Simulátory s příslušenstvím pro FZS
Dodávka 4 ks speciálních simulátorů s příslušenstvím pro Fakultu zdravotnických studií Technické univerzity v Liberci dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Rekonstrukce a modernizace AV 14 na AV 20
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce a moderinizace 2 kusů automobilových víceúčelových jeřábů AV 14 na AV 20 podle technických podmínek stanovených zadavatelem v zadávacích podmínkách.
Stolní environmentální mikroskop
Veřejná zakázka na dodávku 1 ks stolního environmentálního mikroskopu dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Ultrazvukový diagnostický přístroj včetně 3D s příslušenstvím
Ultrazvukový diagnostický přístroj včetně 3D s příslušenstvím.
Rozvoj ITS v Liberci - zavedení silniční meteorologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka komponent pro vybudování, zprovoznění a provozování informačního dynamického dopravního systému mapujícího meteorologické situace rizikových lokalit v intravilánu města Liberce. Cílem tohoto systému bude prostřednictvím informací o aktuálním stavu snížit nehodovost v daných lokalitách.
Dodávky speciálního zdravotnického materiálu pro intervenční kardiologii KNL, a.s.
Předmětem veřejné zakázky v jejích jednotlivých částech jsou průběžné dodávky speciálního zdravotnického materiálu (dále jen „SZM“) ve smyslu ustanovení § 2 zákona č. 268/2014 Sb., o zdravotnických prostředcích a o změně některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZZP") po Krajskou nemocnici Liberec, a.s., pracoviště ...
Frekvenční analyzátor vibrací a hluku
Frekvenční analyzátor vibrací a hluku - kompaktní měřicí systém s integrovaným dotykovým displejem
192_Ve_RVI_ Systém pro vizualizaci objektů v širokém pásmu optického záření - UV záření
Průmyslová kamera s režimem vysokorychlostního snímání (min. 640x480, 800 fps), černobílá: Projektor strukturovaného osvětlení, viditelné spektrum (Structured Light Projector): Kamera s přesahem do NIR spektra se sadou filtrů a redukcí pro NIR pásmo: Sada objektivů pro NIR spektrum Sada filtrů pro NIR Set osvětlovačů pro NIR Set osvětlovačů ...
191_Ve_RVI_Systém pro snímání a měření objektů v pásmu IR záření
IR obrazový senzor v pásmu kolem 1 µm nebo 3 až 5 µm, nechlazená IR obrazový senzor pro vlnové délky kolem 7,9 um, nechlazená Kompaktní a malý IR obrazový senzor pro vlnové délky 7,5 – 13 µm, nechlazená Kompaktní systém pro zpracování dat z IR obrazových senzorů Chladicí pouzdro (aktivní chlazení) IR obrazových senzorů Ostatní příslušenství a ...
Poptávám drobné opravy zateplené omítky
Poptávám omytí, drobné opravy a obnovení nátěru zateplené omítky RD (r. 2000) a zahradního domku v Liberci a to předostně ve 2. čtvrtletí 2018. Celková plocha cca 500 m2, střední výška omítky včetně soklu RD 7 m, u zahradního domku 3 m, lešení nutné, přístup po veřejné komunikaci, možnost parkování i uskladnění materiálu. Dohoda o jiných dodávkách ...
177_KV_ERDF_Digitální mikroskop pro pozorování kovových a nekovových materiálů
Veřejná zakázka na dodávku 1 ks digitálního mikroskopu vybaveného motorizovaným stolkem.