022_Výpočetní technika TUL_2 části
výpočetní technika a příslušenství pro pracovište TUL
021_Výpočetní technika TUL_3 části
výpočetní technika a příslušenství pro pracoviště TUL
Podavač k výsekovému poloautomatu
Předmětem výběrového řízení je pořízení 1 kusu podavače k výsekovému poloautomatu, a to včetně dopravy, uvedení do provozu, vyzkoušení a zaškolení personálu zadavatele, vše v místě plnění zakázky.
Dva CNC dlouhotočné soustruhy
Předmětem zakázky je dodávka 2 ks CNC soustruhú pro obrábění tyčí do O16 a do O32 s posuvným vřeteníkem, s automatickým podavačem materiálu, dopravníkem třísek a základním vybavením stroje.
Poptávám polotovary frézovaných desek
Poptávám polotovary frézovaných desek 2+2 (dle výkresů) v "čistém rozměru" 160x25-3030 mm.
018_Tonery TUL
Tonery a náhradní díly k tiskárnám pro parcoviště TUL.
Rozšíření technologie pro třískové obrábění
Předmětem zakázky je výběr dodavatele na dodávku CNC soustruhu s poháněnými i nástroji a CNC obráběcího centra včetně (otočný stůl + manuální koník, zařízení pro tepelné upínání, SW CAD/CAM).
Rozšíření technologie pro třískové obrábění
Předmětem zakázky je výběr dodavatele na dodávku CNC soustruhu s poháněnými i nástroji a CNC obráběcího centra včetně (otočný stůl + manuální koník, zařízení pro tepelné upínání, SW CAD/CAM).
V 00136A – dodávka CNC ohraňovacích lisů
Předmětem zakázky je dodání strojních zařízení: - Ohraňovací lis s ohýbací silou 350 kN, - Ohraňovací lis s ohýbací silou 700 kN, za podmínek uvedených v zadávací dokumentaci. Technické parametry jsou uvedeny s tím, že zadavatel umožňuje jejich modifikaci při zachování principu, kdy výkonové a rozsahové parametry jsou stanoveny jako minimální a ...
Technologie pro ELKOVO ČEPELÍK s.r.o.
Předmětem veřejné zakázky je nákup CNC vysekávacího stroje.
Poptávám servis čerpadla zn. Daikin
Poptávám roční servis čerpadla Daikin. Můžete mi prosím sdělit zda toto provádíte a přibližnou cenu servisu.
LI032447 Liberec, ČOV – posílení zdrojů vzduchu
Předmětem veřejné zakázky je demontáž 2 ks stávajících dmychadel Lutos včetně potrubí a armatur a instalace 2 ks turbokompresorů. Turbokompresor bude řízen od vlastního vestavěného frekvenčního měniče a vlastního řídícího a monitorovacího softwaru. Turbokompresory budou připojeny ze stávajícího rozváděče RM4. Ve rozvodně bude instalována nová ...
012_Tonery TUL
různé typy a druhy tonerů pro jednotlivá univerzitní pracoviště
013_Tonery TUL
Různé druhy a typy tonerů pro jednotlivá univerzitní pracoviště.
Pořízení zařízení pro výrobu dřevěných hraček
Předmětem zakázky je výběr dodavatele zařízení pro výrobu dřevěných kostek. Jedná se následující zařízení: • automatický lis na značení hracích kostek, • soustruh – 3 kusy na výrobu dřevěných dílků.
Náhrada zařízení TNV v lakovně L1 systémem RTO
Předmětem zakázky je náhrada zařízení TNV v lakovně L1 systémem RTO. TNV (Termische Nachverbrennung) – tepelné spalování odplynu. RTO – regenerativní termická oxidace.
NsP Česká Lípa - rekonstrukce centrální výroby chladu
Strojovna chlazení je umístěna v 1. PP dilatačního úseku II (lamely II). Ve strojovně jsou instalovány kompresorové chladicí jednotky s kotlovými kondenzátory a kotlovými výparníky, čerpadla chlazené vody, čerpadla chladicí vody, potrubní rozdělovač a sběrač a expanzní nádoba. Chladicí věže odvádějící kondenzační teplo jsou osazeny na střeše ...