Dodávka stroje na leštění obvodů
Předmětem zakázky je dodávka stroje na leštění obvodů dle technických požadavků uvedených v zadávací dokumentaci.
Dodávka leštícího stroje s přítlakem
Předmětem zakázky je dodávka leštícího stroje s přítlakem dle technických požadavků uvedených v zadávací dokumentaci.
Dodávka brousícího stroje s přítlakem
Předmětem zakázky je dodávka brousícího stroje s přítlakem dle technických požadavků vymezených v zadávací dokumentaci.
Pořízení výrobních technologií společnosti SANS SOUCI, s.r.o.
Předmětem této zakázky je dodávka nových výrobních technologií, blíže specifikovaných zadávací dokumentací a jejími přílohami. Část 1 – CNC pracoviště (dále jen „část 1“), skládající se z CNC formátovacího a řezacího stolu na sklo a CNC obráběcího centra na úpravu skla a Část 2 – Mycí a sušící zařízení s úpravnou vody (dále jen „část 2“), ...
Dodávka 5-osého CNC stroje
Předmětem zakázky je dodávka 5ti-osého CNC stroje (soustružnicko frézovací centrum s možností soustružení a frézování při jednom upnutí obrobku, stroj s protivřetenem).
Vrtná souprava - ponorná čerpadla
Předmětem plnění je dodávka 1 kusu továrně nové vrtné soupravy na automobilovém podvozku, rok výroby 2017. Součástí dodávky je servisní činnost stroje.
Zajištění činnosti koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci pro dopravní stavby I. – DNS
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS bude zajištění činnosti koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (dále jen „BOZP“), která zahrnuje činnosti dle zákona č. 309/2006 Sb., o zajištění dalších podmínek bezpečnosti a ochrany zdraví při práci v platném znění a v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami jednotlivých ...
Kloubový nakladač
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 1 kusu továrně nového kloubového čelního nakladače, rok výroby 2017. Součástí dodávky je servisní činnost stroje.
Dodávka interferometru
Předmětem zakázky je dodávka Fizeau interferometru pro měření deformace vlnoplochy, rovinnosti a vzájemné rovnoběžnosti čelních leštěných ploch monokrystalických optických materiálů na bázi YAG, YAP apod. Zařízení bude použito k měření monokrystalických optických prvků o průměru od 2 mm do 90 mm ve vertikálním uspořádání.
4 města zachraňují přes hranice – hasící kontejner
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup 1 ks nového (nepoužívaného) hasícího kontejneru. Podrobně je předmět plnění veřejné zakázky vymezen v technických podmínkách, které jsou Přílohou č. 1 zadávacích podmínek.
Poptávám jednoosý nebržděný přívěs
Poptávám jednoosý nebržděný přívěs, v provedení plato o rozměru 400 x 170 cm. Děkuji.
Laboratoř společnosti MOCCA, spol. s r.o. - II
Předmětem zakázky je dodávka nového vybavení výzkumně – inovační laboratoře - měřící a monitorovací systém pro dohledatelnost a statické vyhodnocování a laboratorní měřící, analytické a ostatní přístroje blíže specifikované zadávací dokumentací a jejími přílohami.
Poptávám soustružnické práce
Poptávám soustružnické práce.Potřebuji osoustružit čelní plochu litinového lešticího kotouče + vyhloubení soustředných drážek 1x1mm po cca 25mm. Průměr kotouče 320mm, tloušťka 20mm váha cca 10kg. pošlete mi prosím předběžnou cenu práce. Pěkný den J.Fiala
Dodávka technologického vybavení výrobní linky
Předmětem výběrového řízení je dodávka následujícího technologického vybavení jedné výrobní linky sklářských nůžek a sklářského nářadí společnosti Radim Mitiska - SaN Mitiska ovládané jednotným řídícím programovým vybavením: CNC/manuální hrotový soustruh a CNC/manuální ložová frézka
Dodávka multivřetenného stroje
Předmětem zakázky je dodávka multivřetenného stroje dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Dodávka stroje leštění
Předmětem zakázky je dodávka stroje leštění dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci
Dodávka multivřetenného stroje
Předmětem zakázky je dodávka multivřetenného stroje
Sleevovačka do Pivovaru Svijany, a.s.
Předmětem zakázky je dodávka a uvedení do provozu technologie potahovačky jednotlivých plechovek smršťovací folií (tzv. sleevovačka) s parním smršťovacím tunelem včetně příslušenství.
007_KV_Dynamický nákupní systém pro dodávky výpočetní techniky, příslušenství a tonerů
Zavedení dynamického nákupního systému. Předmětem veřejných zakázek zadávaných v rámci tohoto DNS budou dodávky výpočetní techniky, příslušenství a tonerů pro zadavatele a plnění s tím souvisejících závazků.
Kontrolní zařízení do Pivovaru Svijany, a.s.
Předmětem zakázky je dodávka pasteračních hodin a přístroje na měření obsahu O2 a CO2.
Manipulační technika – 1. etapa
Předmětem zakázky je dodávka 2 ks manipulační techniky. Jedná se o následující stroje: a) Čelní akumulátorový vysokozdvižný vozík určený pro manipulaci s plechem o maximálním rozměru 3000x1500 mm, do hmotnosti břemene 4.000 kg při vyložení těžiště 600 mm b) Ruční akumulátorový vysokozdvižný vozík
Tunelový pastér do Pivovaru Svijany, a.s.
Předmětem zakázky je dodávka a uvedení do provozu technologie tunelového pastéru vč. příslušenství.
Balička plechovek do Pivovaru Svijany, a.s.
Předmětem zakázky je dodávka a uvedení do provozu technologie baličky plechovek pro skupinové balení včetně příslušenství.
Kruhoměr
kruhoměr - 1 ks
Poptávám použitou termovárnici
Sháním termovárnice nejlépe nerezové 10l