Speciální monitorovací vozidlo
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka Speciálního monitorovacího vozidla (termovize)
Speciální vozidlo pro silniční kontroly
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka Speciálního vozidla pro silniční kontroly
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt II – část 3
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení - urodynamického přístroje s USG, určeného pro urologické oddělení Karlovarské krajské nemocnici a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 23
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – anesteziologického přístroje včetně odpařovače anestetik, určeného pro oddělení Centrální příjem Emergency Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 26
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – laparoskopické věže 2D, určené pro centrální operační sály Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 28
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 2 ks zdroje studeného světla, určené pro centrální operační sály Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 34
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení - operačního stolu (endoskopického), určeného pro gastroenterologické oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 47
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení - UZV portabilního, určeného pro oddělení emergency Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 15
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – Fototerapie (kabinového zářiče UV), určeného pro kožní oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 31
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 1 ks centrálního monitorovacího systému a 6 ks monitorů vitálních funkcí, určených pro urologické oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech, 8 ks monitorů standardních, určených pro lůžková oddělení, Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v ...
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 1
Předmětem dodávky je dodávka nového přístrojového vybavení - dávkovače kontrastu, určeného pro kardiologické oddělení Karlovarské krajské nemocnici a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 2
Předmětem dodávky je dodávka nového přístrojového vybavení - Systém pro ne-hyperemické stanovení hemodynamické významnosti stenózy, určeného pro kardiologické oddělení Karlovarské krajské nemocnici a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 3
Předmětem dodávky je dodávka nového přístrojového vybavení - CNAP monitor, určeného pro kardiologické oddělení Karlovarské krajské nemocnici a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Elektromechanický zkušební systém
Dodání elektromechanického zkušebního systému pro statické zkoušky v tahu i tlaku. Konkrétní specifikace předmětu plnění je uvedena v zadávací dokumentaci.
Montážní linka pro zadní lištu BMW
Dodání výrobní linky pro výrobu zadní lišty BMW G14/15/16 a ‚G29. Konkrétní specifikace předmětu plnění je uvedena v zadávací dokumentaci.
Automatické optické měřící zařízení
Dodání automatického optického měřicího zařízení včetně kalibrace. Zařízení bude umístěné v klimatizované měřicí místnosti společnosti WITTE Nejdek. Konkrétní specifikace předmětu plnění je uvedena v příloze č. 4 zadávací dokumentace.
Horizontální vstřikolis 650t a automatizace
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vstřikovacího stroje s uzavírací silou 650t včetně příslušenství a dodávka automatizovaného pracoviště pro lis 650t. Předmět plnění je rozdělen na 2 dílčí části - Vstřikovací stroj 650 tun s příslušenstvím a Automatizace k horizontálnímu vstřikolisu s uzavírací silou 650 tun.
Horizontální vstřikolis 500t a automatizace
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka hybridního (tj. s elektrickou plastifikační jednotkou) vstřikovacího stroje s uzavírací silou 500 tun včetně příslušenství a dodávka automatizovaného pracoviště pro lis 500t. Předmět plnění je rozdělen na 2 dílčí části - Horizontální vstřikovací stroj 500 tun s příslušenstvím a Automatizace k ...
Montážní linka pro výrobu dveřní výztuhy
Dodání výrobní linky pro výrobu dveřní výztuhy BMW. Výrobní linka musí obsahovat 2 ruční pracoviště, několik automatických pracovišť, stanoviště balících robotů a logistického uzlu (přívod a odvod prázdných obalů). Konkrétní specifikace předmětu plnění je uvedena v příloze č. 4 zadávací dokumentace.
Multikupplung
Osazení 6 vstřikolisů a 15 forem multispojkami pro snadné propojení chladicího media (voda) při výměně forem.
Horizontální vstřikolis 180t a automatizace
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vstřikovacího stroje s uzavírací silou 180 tun včetně příslušenství a dodávka automatizovaného pracoviště pro lis 180t. Předmět plnění je rozdělen na 2 dílčí částí. Bližší specifikace předmětu a podmínek plnění jednotlivých částí zakázky je uvedena v Příloze č. 4 zadávací dokumentace.
Pořízení zařízení na zpracování oceli
Předmětem zakázky je dodání a instalace následujících zařízení pro zpracování oceli (výrobu ocelových kontejnerů). Podrobná technická specifikace jednotlivých zařízení je uvedena v samostatné příloze č. 1 zadávací dokumentace. Zadavatel umožňuje dílčí plnění. Každý uchazeč má možnost podat nabídku na jednu, dvě nebo všechny části plnění, které ...
Zalévací zařízení pro prototypovou výrobu a testy
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zalévacího zařízení pro prototypovou výrobu a testy. Zařízení pro 2k hmotu STOBICAST L 768.16 Polyisocyanate a STOBICAST L768.16 Polyol. Parametry zařízení: • Poměr míchání 100:33, • maximální množství hmoty na 1ks dílu 1-10 cm3, • průměrná doba tvrdnutí 180 sekund. • Velikost zalévaných dílů ...
Horizontální vstřikolis 650t a automatizace
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vstřikovacího stroje s uzavírací silou 650t včetně příslušenství a dodávka automatizovaného pracoviště pro lis 650t. Předmět plnění je rozdělen na 2 dílčí částí, dle tabulky uvedené níže. Bližší specifikace předmětu a podmínek plnění jednotlivých částí zakázky je uvedena v Příloze č. 4 zadávací ...
Kompresorová stanice II.
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní dodávka kompresorové stanice a souvisejících stavebních prací (prostupy pro potrubí). Podmínkou předání díla je odzkoušení funkčnosti a splnění všech požadavků. Zadavatel zajišťuje pouze přístavek z PUR panelů a přívodní silový kabel bez montáže (velikost dle projektu elektro) zavedený do přístavku. ...