Dodání poradenských služeb a informačního systému pro řízení lidských zdrojů a jeho implementaci
Předmětem tohoto výběrového řízení je výběr dodavatele odborného poradenství pro realizaci personálního auditu Krajského úřadu Karlovarského kraje (dále jen „KÚ KK“). Součástí zakázky je i dodávka podpůrného SW nástroje pro řízení lidských zdrojů, jeho implementace a proškolení vybraných zaměstnanců KÚ.
Kardiostimulátory
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy s vítězným uchazečem na příslušnou část, jejímž předmětem jsou dodávky v zadávací dokumentaci specifikovaných typů kardiostimulátorů a stimulačních elektrod (tzv. balíček) spočívající v jejich uložení v konsignačním skladu. Smlouva bude uzavřena na dobu 2 let.
Poptáváme zastřešení bazénu
Prosím o informaci ohledně zastřešení bazénu. Rádi bychom zastřešili bazén o rozměru 370x730cm. Počítáme se zastřešením o rozměrech cca 500 x 800cm a s bočním vstupem a výškou mezi 200 až 220cm. Nejraději bychom typ Ravena. Budeme rádi pokud nám můžete udělat předběžnou cenovou kalkulaci na cenově základní typ. Od této ceny je pak možné na ...
Modernizace a obnova přístrojového vybavení kardiovaskulárního centra nemocnice Karlovy Vary
Předmětem plnění veřejné zakázky se skládá ze 2 části A. dodávka zdravotnických přístrojů B. pozáruční full servis angiografické linky po dobu 7 let. Bližší specifikace viz. ZD
Spotřební materiál pro intervenční kardiologii - stenty
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy s vítězným uchazečem na příslušnou část, jejímž předmětem je dodávka spotřebního materiálu pro invazivní kardiologii prostřednictvím konsignačního skladu. Smlouva bude uzavřena na dobu 2 let.
Modernizace vybavení a zařízení Karlovarské krajské nemocnice, a.s. - dodávka zdravot. přístrojů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů a zařízení se zárukou min. 24 měsíců včetně montáže, uvedení dodaných zařízení do provozu, instalace a vyškolení obsluhy a poskytování záručního servisu.
Modernizace vybavení a zařízení Karlovarské krajské nemocnice a.s. - dodávka lůžkových kompletů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka lůžkových kompletů pro jednotlivá pracoviště Karlovarské krajské nemocnice a.s., a to pracoviště (nemocnice) v Karlových Varech, v Sokolově a v Chebu. Předmětem veřejné zakázky je rovněž poskytování bezplatného záručního servisu po dobu záruční lhůty a dále úplatný pozáruční servis po dobu 8 let od uplynutí ...
Poptávám náhradní rošt  ke kamnům
Vážení, obracím se na Vás s prosbou zda nemáte zcela náhodou na skladu náhradní rošt do topeniště u kamen FIKO 80. Pokud ano, prosím podejte mi zprávu. Děkuji.
Vybavení očního operačního sálu
Předmětem plnění zakázky je dodávka, uvedení do provozu, prokazatelné zaškolení obsluhy a servisní zajištění vč. splnění podmínek dle platných předpisů (především zákona o zdravotnických prostředcích a příslušných NV).
Poptávám zařízení pro výrobu sýrů
Poptávám zařízení pro výrobu sýrů.
Poptávám rozbor vody ve studni
Poptávám vypracování rozboru vody z vlastní studny (zjištění, zda je pitná).
Poptávám kovové zábradlí
Poptávám dodávku kovového zábradlí. Tvar U, délka 4 metry, strany 1 m. Výška 1 m. Svislá výplň.
Poptávám vertikulátor
Dobrý den, poptáváme verticulátor - profi řada, kvalitní výrobek. děkujeme
Poptáváme batohy na zdravotní materiál
Poptáváme 10ks batohů na zdravotní materiál. Zašlete prosím cenu batohu a dobu dodání. Děkuji. S pozdravem Zdeněk Mašek, Horská služba Krušné hory - Boží Dar
Sháním křeslo Pauli
Poptávám křeslo Pauli
Poptávám travní sekačku se sběračem
Hledáme dodavatele profi travní sekačky s pohonem vč. sběrače - koše posekané trávy. Využití : sekání travních ploch ve veřejné zeleni.
Poptáváme průmyslové šicí stroje
Poptáváme použité průmyslové šicí stroje, jednojehly s jehelním podáváním a odstřihem a 5-nitný overlock-šíře šití 0,8cm.
Poptávám gelovou podložku pro sonografii
Poptávám gelovou podložku pro sonografické vyšetření.
Poptávám přenosné zdvihací zařízení
Sháním přenosné otočné zdvihadlo dvoudílné rameno sloup a ptatka jsou vyrobeny z materiálu 11373 konečna povrchová úprava žárem pozinkované prosim o cenovou nabídku děkuji Slabihoud
Poptávám servis zahradní techniky
Hledáme záruční a pozáruční servis pouze na opravy benzínových sekaček, pil a jiné benzínové zahradní techniky belgické zn. Varo-Powerplus.
Poptávám soustružnické nářadí a měřidla
Poptávka na na prodej soustružnického nářadí a měřidel.
Poptávám repasovanou náplň do tiskárny
Poptávám repas. barvu černou do ink.tiskárny Canon Pixma iP 4300.
Poptávám těsnění k lednici Eurotech
Poptávám těsnící gumu ke kombinované lednici EUROTECH K 380, CLASS-N, jadná se o gumu do mrazáku
Sháním těsnicí gumu k ledničce Perfekt
Sháním těsnící gumu do ledničky značka PERFEKT
Poptávám ND k čerpadlu Grundfos
Sháním náhradní díly k čerpadlu Grundfos UPS 25-40 180