Snížení energetické náročnosti výroby v ŠK - PS 03 Rotační pece
Technické zhodnocení rotačních pecí - nový topný systém, jehož základem je hořák s prodlouženou délkou a s výkonem 450kW, redukce plynu se zabezpečovací řadou,řídící skříň, doplnění spalinového výměníku - dodávka (včetně instalace, montáže a zaškolení) provozního souboru zařízení.
Snížení energetické náročnosti výroby v ŠK - PS 01 Chladící okruh
Výměna chladící stanice a rekonstrukce části potrubních rozvodů chladící a oteplené vody - modernizace chladících věží, instalace nového řízeného ventilačního systému, rekonstrukce zkorodovaného výtlačného a vratného potrubí chladících vod - dodávka (včetně instalace, montáže a zaškolení) provozního souboru zařízení.
Provozování dráhy a drážní dopravy, zauhlování a skládkování paliva vč. souvisejících činností v EHO
Předmětem veřejné zakázky je provozování dráhy a drážní dopravy, zauhlování, skládkování paliva a související činnosti na vlečce Elektrárny Hodonín včetně provádění drobné údržby obsluhovaného zařízení.
Poptávám plastové stříčky
Dobrý den, poptávám dodavatele na plastové střičky. Je to na 2-3 dcl. Použití hlavně na oleje.
Výběrové řízení na dodavatele linky pro automatizovanou výrobu izolačních a bezpečnostních skel
Předmětem výběrového řízení je dodávka linky pro výrobu izolačních dvojskel, trojskel a čtyřskel, včetně jednotného řídicího systému a příslušenství, dále dokumentace k lince a služby související s její dodávkou.
Poptávám stopkovou brusku
Poptávám stopkovou brusku 12w, včetně zdroje. Děkuji.
Pořízení laserového řezacího stroje
Předmětem zakázky je dodávka laserového řezacího pevnolátkového stroje.
Dodávka elektrického čtyřkolového vysokozdvižného vozíku
Předmětem zakázky je dodávka čelního elektrického čtyřkolového vysokozdvižného vozíku.
Pořízení ohraňovacího lisu
Předmětem zakázky je dodávka hydraulického CNC ohraňovacího lisu nejvyšších přesností a produktivity.
Vysokofrekvenční svařovací stroje
Předmětem zadávacího řízení je dodávka technologie pro vysokofrekvenční svařování - podélný svářecí stroj, určený k vysokofrekvenčnímu sváření autoplachet s délkou stolu min. 15 m: - 2 ks Vysokofrekvenční svařovací stroj Dodávka je včetně dopravy, montáže, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy.
Poptávám plastovou žumpu
Poptávám plastovou žumpu asi 10m3. Přesné míry bych dodal.
Příslušenství osazovacího automatu
Předmětem výběrového řízení je dodávka příslušenství osazovacího automatu, včetně montáže dispenzeru. Typ/počet Páskový podavač 8mm 25 Páskový podavač 12mm 12 Páskový podavač 16mm 2 Páskový podavač 24mm 4 Páskový podavač 32mm 2 Páskový podavač 44mm 1 Páskový podavač 56mm 1 Podavač vibrační 10nás. 1 Dispenzer 1 Podrobná specifikace je ...
Poptávám plastové přepravky na víno
Poptávám 3 - 5 ks plastových přepravek na 15 - 20 lahví, 0,75l vína. Děkuji Šofrová
Magnetická rezonance II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů pro radiodiagnostické oddělení (dále jen Zařízení). Zařízení je specifikováno v bodě 2.2. Předmět veřejné zakázky zahrnuje jak dodání Zařízení s požadovanými technickými parametry do místa určení, tak jeho montáž, instalaci, 24 měsíční záruku, uvedení do provozu, bezplatné ...
Nákup technického vybavení pro TESPRU Hodonín
Předmět nadlimitní veřejné zakázky je rozdělen na 3 části. Předmětem veřejné zakázky části I je dodávka: 1 ks nosiče kontejnerů a 1 ks hákového nakladače, specifikace dle přílohy č. 3 ZD (Technická specifikace). Předmětem veřejné zakázky části II je dodávka: 1 ks nosiče kontejnerů a 1 ks kropící nástavby, specifikace dle přílohy č. 3 ZD (Technická ...
Poptávám nádoby na převoz ryb
Dobrý deň, máme záujem o dve nádoby na prevoz rýb o obsahu asi 750 a 1000 litrov s hranatou výpustov s odkysličovaním. Prosím o zaslanie rozmerov a ceny. Ďakujem.
Poptávám notebook
Poptávám notebook Lenovo IdeaPad Yoga 80NT005HCK. Děkuji.
Rekonstrukce kompresorovny
Předmětem zakázky je dodávka dvou turbokompresorů a jednoho šroubového kompresoru o celkovém výkonu min. 30 000 Nm3/h.
Rekonstrukce kompresorovny
Předmětem zakázky je dodávka dvou turbokompresorů a jednoho šroubového kompresoru o celkovém výkonu min. 30 000 Nm3/h.
Osazovací automat
Předmětem výběrového řízení je dodávka, montáž, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy technologického zařízení: Osazovací automat (1 ks). Podrobná specifikace je uvedena v příloze č. 2 zadávací dokumentace. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.
Poptávám zábradlí
Poptávám zábradlí ke schodům u domu. Jedná se o délku asi 1,5m. Děkuj za odpověď.
Oprava elektroodlučovače popílku fluidního kotle č. 2 v EHO
Provedení opravy elektoodlučovače popílku fluidního kotle č. 2 v rozsahu zpracování projektu opravy, realizace strojně technologické, elektro a MaR a stavební části díla, provedení individuálních zkoušek, komplexní zkoušky, garančního měření při zkušebním provozu a před koncem záruční lhůty, provedení revizní prohlídky zařízení před koncem záruční ...
Provozování dráhy a drážní dopravy, zauhlování a skládkování paliva vč. souvisejících činností v EHO
Předmětem veřejné zakázky je provozování dráhy a drážní dopravy, zauhlování, skládkování paliva a související činnosti na vlečce Elektrárny Hodonín včetně provádění drobné údržby obsluhovaného zařízení.
Poptávám pneumatiku na rudl
Poptávám pneumatiku i s duší na rudl. Průměr kola 260mm, průměr hřídele 15mm.
Technologie na zpracování plechů
Předmětem plnění veřejné zakázky pod názvem „Technologie na zpracování plechů“ je dodávka ohraňovacích lisů a laserového řezacího stroje. Ohraňovací lis je určen pro ohraňování, profilování, lemování, rovnání tabulí a pruhů plechu ocelových, nerezových a z barevných kovů. Lis je vhodný pro kusovou i sériovou výrobu složitých výlisků z plechů, v ...