Poptávám profilové nůžky
Dobrý den poptávám profilové nůžky pro vlastní profil z 2mm ohýbaného plechu o rozměru cca 35x55mm
Poptávám generátor s permanentními magnety
Poptávám generátor s permanentními magnety.
Poptávám úpravu balkonu
Dobrý den, potřebovala bych zjistit, jestli se vyrábí průhledné dno na balkon ( sklo, plast atd.) Samozřejmě určené k tomu,aby se po něm normálně chodilo, balkon mi stíní, potřebuji dostat světlo do místnosti. Prosím i o případnou cenu výrobku. Děkuji
Poptáváme koupi plošinového přepravníku
Pro přepravu obrobků (litina) o hmotnosti do 40 t mezi navazujícími halami strojírenského výrobního areálu poptáváme výrobce/dodavatele nízkoložného taženého (pomocí traktoru)plošinového přepravního prostředku,ukládací výška cca 500-600mm.Maximální půdorysný rozměr přepravovaného obrobku je 3500x11000 mm. Přepravat se bude po vnitroobjektových ...
Hledám výrobce tvarových fréz
Hledám výrobce tvarových fréz na obrábění materiálu-aut. ocel, litina,slit. titanu -kopírování -T drážky -čelní úhlové -vyduté , vypouklé mater.
Poptávám pás na pilu
Poptávám pilový pás na pásovou pilu na dobírku.
Poptávám operační paměť ROM
Kde sa dá kúpiť operačná pamäť ROM 1 Gb
Poptávám opravu dalekohledu
Potřebuji opravit dalekohled.Brno a okolí Děkuji
Poptávám dodavatele navigací pro e-shop
Poptávám dodavatele GPS produktů, autonavigací a outdoor navigací pro internetový obchod. Nutnost servisu a záruky v ČR! Hledám pouze stabilní a spolehlivou společnost (firmu), která působí v ČR. Velkou výhodou je Brno a okolí. V opačném případě nutnost zasílání poštovně, nebo kurýrní službou.
Poptáváme kladiva k mlýnu
Vážení, meleme materiál s vysokým obsahem křemíku,potřebujeme do mlýna kladiva, která budou otěruvzdorná a současně houževnatá. Obsah křemíku ve vápenci se může pohybovat 30-40%. Originální kladivo váží cca 28 kg v mlýně je jich 12.Jedná se o mlýn vyrobený v Německu firmy BHS.
Poptáváme opravu křovinořezu
Poptáváme opravu křovinořezu.
Poptávám fotovoltaickou elektrárnu
poptávám komplexní dodávku fotovoltaické elektrárny od projektové dokumentace až po montáž na střechu(cca 50m2) rodinného domku na jihu Moravy. Střecha je sedlová, nad 2. nadzemním podlažím, dřevěná vazba se sklonem 30-45°(jen můj laický odhad), pokryta pálenou taškou, situována směrem na jih s odklonem cca 20° na západ.
Poptávám traktor zn. Zetor
Poptávám koupi traktoru značky Zetor v dobrém stavu s TP a SPZ. Cena do 80.000 Kč.
Poptáváme dodávky motorové nafty
Hledáme dodavatele motorové nafty včetně dopravy vozem do celkové hmotnosti 12t. Předpokládaný odběr 2-3tis.l. jednou za 14 dní. Prosím o zaslání ceny včetně dopravy a dobu splatnosti. Děkujeme za nabídku Jiří Juračka
Poptávám navigační systém do auta
Poptávám navigační systém NAVI CD do ŠKODA OCTAVIA II. r.v. 2005. CD by mělo obsahovat mapu ČR a EVROPU. Celá ČR. Kontaktujte mě.
Poptávám kalkulaci na vodoměrnou šachtu
Dobrý den, prosím nacenit vodoměrnou šachtu typ VS 02 KS. Děkuji
Poptávám VCI obaly
Potřebuji VCI pytle nebo sáčky na železné rozpěrky. potřebuji vkládat do bedýnek 40x30x25. objem sáčku aspoň 20L
Poptáváme dodavatele jednorázových plen
Hledáme dodavatele jednorázových plen Huggies a Pampers a doplňkového sortimentu - vlhčených ubrousků
Poptáváme odběratele vázacích pásek
Poptáváme odběratele vysoce kvalitní PET, PP a ocelové vázací pásky a páskovačky za velmi příznivé ceny, výroba Německo.
Poptávám výrobu předsíňové stěny
Poptávám kalkulaci předsíňové stěny. Výška 250 cm, šírka 200 cm, hloubka 60 cm. Materiál lamino, místo dodání: Křižanovice u Bučovic.
Poptáváme přenosné kompresory
Poptávám dodání přenosných kompresorů pro průmyslové účely
Poptávám nářadí k výrobě el. zařízení
Poptávám zabezpečení pro výrobu a montáž el.zařízení-především se jedná o ruční mechanické a elektrické nástroje.Jedná se o ruční montáž. Zabezpečení bude od nejmenších nářadí.
Poptávám stoly na výdej materiálu
Poptávám stůl na výdej a příjem materiálu. Jedná se o administratívní stůl (v kovu).
Poptávám plastové plotové prvky
Poptávám plastová pole mezi sloupky ze štípaných bloků. Další informace k poptávce: Plastové plotové pole v počtu 32 ks, výšky plotových prvků 120 cm,šíře - 30 ks - 200 cm a 2 ks 160 cm mezera mezi jednotlivými plotovkami cca 2 cm, barevné provedení - ořech, dub i jiné noance blízké uvedenému odstínu, tvarové provedení - v jedné linii po celé ...
Poptávám melodický generátor
chci koupit melodický generátor UM3483A, nebo podobný.