Výměna výtahů v bytových domech zvláštního určení na ulici ul. Kosmonautů 17 a 19, Brno - Starý Lískovec
Předmětem plnění veřejné zakázky je zhotovení díla v rozsahu a podle PROJEKTU a SMLOUVY a jeho řádné předání bez vad a nedodělků objednateli.
Spotřební materiál pro POCT biochemické analyzátory acidobazické rovnováhy
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního zdravotnického materiálu na dobu neurčitou pro provoz POCT biochemických analyzátorů pro určení parametrů acidobáze, elektrolytů, metabolitů a okysličení pacienta ze vzorku plné krve s podmínkou bezplatného zapůjčení 4 kusů těchto přístrojů včetně jejich připojení do laboratorního informačního ...
Dodávky reagencií s výpůjčkou analyzátoru
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky originálních diagnostik, tj. reagencií, kalibrátorů, kontrolních materiálů, provozních chemikálií a veškerého spotřebního materiálu k materiálnímu zajištění vyšetření moče chemicky a morfologicky (chemické vyšetření moče a morfologická analýza moči). Jako součást předmětu plnění je zadavatelem požadována ...
Diagnostika a laboratorní činidla pro stanovení CDT a HbA1c
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky diagnostik a laboratorních činidel pro stanovení karbohydrát deficientního transferinu (CDT) a glykovaného hemoglobinu (HbA1c) pro Oddělení klinické biochemie dle potřeb zadavatele s podmínkou bezúplatné výpůjčky souvisejího přístrojového vybavení po dobu účinnosti rámcové ...
Endoskopické vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka endoskopického vybavení.
Ultrasonografický přístroj
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks ultrasonografického přístroje pro Endoskopické centrum Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno. Součástí předmětu plnění je poskytování servisních služeb k přístroji po dobu 10 let na základě servisní smlouvy (záruční + pozáruční servis).
Endoskopická věž
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks endoskopické věže pro Endoskopické centrum Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno. Součástí předmětu plnění je poskytování servisních služeb k přístroji po dobu 10 let na základě servisní smlouvy (záruční + pozáruční servis).
Rekonstrukce výtahů ve veřejné části MZK
kompletní dodávka 2 ks výtahů nikoli evakuačních, demontáž stávajících 2 ks výtahů vč. jejich likvidace, uvedení do provozu, nutná úprava elektroinstalace, a servis výtahů po dobu 4 let ode ne dokončení předmětu zakázky
Poptávám ojetý obytný vůz
Koupím ojetý obytný vůz, nafta, 2 lůžka na spaní. Cena do 1 000 000 Kč.
FZŠ 2020 - Kontejner hasící kombinovaný
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks kontejneru hasícího kombinovaného (dále jen „zboží“) podle požadavků zadavatele a technických podmínek, které jsou Přílohou č. 1 zadávacích podmínek a které tvoří Přílohu č. 1 návrhu smlouvy.
Soupravy pro izolaci virové RNA a RT-PCR detekci COVID-19
Soupravy pro izolaci virové RNA a RT-PCR detekci COVID-19 kompatibilní s přístrojem Agilent Bravo s maximální dobou izolace 45 a soupravy pro izolaci virové RNA a RT-PCR detekci COVID-19 kompatibilní s přístrojem Agilent Bravo s maximální dobou izolace 10 minut.
Poptávám kalibraci posuvných měřítek
Poptávám cenovou nabídku kalibrace posuvných měřítek : - Mituyo CD-30DC 300 mm - Proteco Stainless hardened 150 mm Děkuji S pozdravem Tereza Komárková
Optický mikroskop s digitálním záznamem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka digitálního mikroskopu pro detailní pozorování studovaných vzorků s digitálním záznamem a pokročilou analýzou obrazových dat. Součástí dodávky je doprava, instalace zboží a zaškolení obsluhy. Podrobně je předmět veřejné zakázky vymezen technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí ...
Řídící a měřicí systém/Control and measuring system
Předmětem zakázky je dodávka řídicího a měřicího systému. Zvolená platforma řídicího a měřicího systému je postavena na kombinaci více jádrového procesoru a několika programovatelných hradlových polí (FPGA). Podrobně je předmět veřejné zakázky vymezen technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí zadávací ...
SAKO Brno, a.s. - Nákup prostředků pro třídění bioodpadu
Zakázka na dodávku prostředků pro třídění bioodpadu se skládá ze dvou částí: A. 1000 (tisíc) kusů hnědých plastových popelnic (nádob) na bioodpad o objemu minimálně 240 litrů, B. 35 (třicetpět) kusů velkoobjemových kovových kontejnerů o objemu minimálně 14 m3, typ „avia“ Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU v rámci Operačního programu ...
Endoskopická věž pro urologickou ambulanci
1) Předmětem veřejné zakázky je dodávka endoskopické věže a jejího příslušenství dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 2 (Vzor kupní smlouvy) a č. 5 (DICOM Conformance Statement).
Dodávka atypického a sedacího nábytku
Dodávka atypického a sedacího nábytku - čtyři části veřejné zakázky - výroba, dodávka a montáž atypického nábytku z dýhy, výroba, dodávka a montáž atypického nábytku z lamina, dodávka, montáž a instalace otočných kancelářských křesel, dodávka, montáž a instalace sedacího nábytku.
Nábytek a vybavení interiéru - Rekonstrukce areálu ZŠ Hapalova - Marie Hübnerové
Dodávka a montáž typového a atypického nábytku a dalšího interiérového vybavení do rekonstruovaného objektu školy na adrese Marie Hübnerové 1766/1 v Brně-Řečkovicích.
Technologické vybavení učeben scénografie - pracovní stanice
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 ks stolních a 3 ks mobilních multimediálních výpočetních pracovních stanic využitelných pro prostorové 3D simulace pro ateliér Scénografie Divadelní fakulty JAMU včetně jejich implementace a integrace do stávajícího prostředí.
Notebooky
Předmětem veřejné zakázky je dodání notebooků dle specifikace, v rozsahu a za podmínek uvedených ve vzorech kupních smluv uvedených v příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Zdravotnická technologie pro IHOK
Předmětem veřejné zakázky je nákup zdravotnické techniky pro Interní hematologickou a onkologickou kliniku zadavatele včetně poskytování pozáručního servisu v částech veřejné zakázky, kde je pozáruční servis požadován.
Projektory pro absolventské výkony a videomapping a miniprojektory pro scénografii
Předmětem plnění veřejné zakázky pro část 1 je dodávka 2 ks projektorů pro absolventské výkony a videomapping včetně příslušenství. Předmětem plnění veřejné zakázky pro část 2 je dodávka 3 ks miniprojektorů včetně příslušenství pro ateliér scénografie.
Spotřební materiál pro chirurgické kostní vrtačky II
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávky spotřebního materiálu (dále také jen „Zboží“) dle potřeb zadavatele pro Kliniku ústní, čelistní a obličejové chirurgie Fakultní nemocnice Brno, Jihlavská 20, 625 00 Brno.
ZŠ a MŠ Brno, Antonínská 3, p.o. - přístavba ZŠ ve dvorním traktu
Přístavba nových kmenových učeben s pobytovou zelenou střechou, zbourání původní tělocvičny a zbudování nové tělocvičny vč. střešního hřiště. Částečná rekonstrukce stávajících prostor školy, zejména školní jídelny a bývalého školnického bytu, vybudování ramp pro imobilní v chodbách školy. Součástí stavby je rovněž výtah, nová přípojka vody a ...
Izolátory pro ředění cytotoxických léčiv
Předmětem veřejné zakázky je nákup 2 ks izolátorů pro ředění cytotoxických látek pro Nemocniční lékárnu, včetně pozáručního servisu na 10 let, po odečtení doby záruky a spotřební materiál na 10 let. Dále požadujeme v rámci instalace přístroje demontáž a ekologickou likvidaci 2 ks stávajících přístrojů.