Středisko inovačních technologií
Dodávka zařízení na sofistikované technologie způsobilé k výrobě nízkoalkoholických a nealkoholických tichých a šumivých vín, moštů a biomoštů se zvýšenou antioxidační aktivitou a rovněž k extrakci a výrobě přírodních barviv a biobarviv a výrobě přírodních aroma.
Poptávám měřiče spotřeby tepla, vč. montáže
Poptávám ke koupi ,včetně montáže, měřáky spotřeby tepla na topná tělesa pro bytový dům o 16 byt. jednotkách (v každém bytě 4 topná tělěsa). Včetně koeficientů na výpočet roční spotřeby tepla na jednotlivých topných tělesech. Popřípadě každoroční výpočet spotřeby tepla pro jednotlivou bytovou jednotku.
Poptávám trafo svářečky
Poptávám cenovou nabídku na trafo svářečky.
Poptáváme revizi požárních klapek
Poptávám revize požárních klapek.
Poptáváme dodavatele obalových pytlů na pneumatiky
Hledáme dodavatele pytlů (obalů) na skladování pneumatik. Své nabídky zasílejte na email viz. kontaktní údaje. Předpokládaný odběr cca 50.000ks ročně.
Poptávám výrobu šnekového dopravníku
Poptávám výrobu šnekového dopravníku vč. žlabu z pochozím pororoštem, pro odvod matolin od lisu (vinařství). Dopravník bude uložen v podlaze ve vodorovné poloze v délce cca=19 bm (3 segmenty po 6 + 1 bm) a průměru šnekovice 400 mm. Materiál: vše 17240 (nerez). Cenu nabídněte vč. motoru a převodovky, která by byla uložena venku a zakrytována. ...
Poptáváme solární ohřev TÚV
Poptávám firmu z okolí Moravské Nové Vsi, která se zabývá solárními kolektory. Jde mi o ohřev TÚV pro tříčlennou rodinu.
Poptávám tepelná bivalentní čerpadla
Poptávám firmu z okolí Moravské Nové vsi, která nabízí tepelná čerpadla. Jde mi o tepelná čerpadla bivalentní, která mohou i chladit.
Poptávám křovinořez
Poptávám elektrický křovinořez, asi 1kW, struna i kotouč Kultivátor : má smysl elektrický? Jaké máte zkušenosti a rady? Zahrada asi 1000 m2 Uveďte, prosím, nabídku. Bydlíme v Mor. N. Vsi
Poptáváme vakuový balicí stroj
Sháním vakuovou baličku na plastové misky (na jedno použití), pro převoz hotových jídel, s možností odběru i plastových misek.
Poptáváme ohýbání plechů
Hledáme dodavatele na ohýbání plechů v délkách do 8m, dle zadané dokumentace.
Poptávám ND k řetězové pile
Dobrý den.Vlastním elektrickou řetězovou pilu Elektrolux-McCuLLOCH EI 2140 2100W r.v.2005,zakoupenou v OBI Hodonín asi před 4lety.Při řezání jsem ztratil hnací řetězové kolečko i se ségrovkou.Můžete mi prosím sdělit máte-li tyto díly na skladě a poslat případně dobírkou? Předem Děkuji s pozdravem: Jan Huňař ...
Poptávám domácí telefon
Sháním bytový telefon, tzn. na komunikaci a otevírání vchodových dveří domu z bytu v panelovém domě.
Poptávám ložiska pro oběhové čerpadlo
Vážený pane , potřebuji nutně keramická ložiska přední i zadní do oběhového čerpadla NTC 40, která vyráběla Sigma Lutín v sedmdesátých letech minulého století. Čerpadlo je kulaté se svorkovnicí na vrchní straně válce motoru . Koupím i poškozené čerpadlo NTC 40 ze Sigmy Lutín.
Poptáváme dodavatele solárních zařízení
Hľadáme českých dodávateľov, poprípade výrobcov solárnych zariadení. Mali by sme záujem o široký sortiment fotovoltaických zariadení (solárne nabíjačky, ruksaky, ..., fotovoltaické panely) určených k ďalšiemu predaju maloobchodom. Pošlite prosím ponuky, katalógy a veľkoobchodné ceny. (Bratislava, SR)
Poptávám stříšku nad vchodové dveře
Stříšku nad vchodové dveře cca 1,5-2 m
Poptávám ruční plecí zařízení
Koupím Martínkovu plečku na plevel. Ruční zemědělské nářadí.
Poptávám vakuoovou baličku
Poptávám vakuovou baličku - funkční
Poptáváme balicí stroj
Hledám výrobce balících strojů, Jedná se o balení produktů naší kartografické spol. tj.různé tiskoviny, mapy, autoatlasy apod. formátu většinou A 5 - A 4 , někdy větší o hmotnosti od 0,5 kg, nejčastěji 5 - 6 kg a opět někdy i více. Přístroj by měl používat k balení průhlednou folii aby byl čitelný obsah balíku. Děkuji Mezihorák.
Poptávám notebook zn. Toshiba
Toshiba Satellite L500-12N
Poptávám integrovaný obvod
Potřebuji procesor TDA 9364 PS N2 31087.Není mi známo jaký význam má posledních pět čísel.Máte-li temto IO,nebo 100% funkčí náhradu mám zájem poslání na dobírtku. Děkuji za informaci. S pozdravem Ing.Staněk
Poptávám ND k lednici
Poptávám k lednici Eurotech typ CO 24/11 NF dveře lednice. Plastový úchyt lednice je prasklý.
Hledám výrobce komínové frézy
Poptávám výrobce komínové frézy.
Poptávám zahradní traktor
Máme zájem o tento tip záhradního traktoru: KARSIT tip 15-I/92H.A Jonsered LT2216 CMA2.
Poptávám repasovaný VZV
Poptávam vysokozdvižný vozík repasovaný v dobrém stavu 3,5t až 4t.