Vnitřní vybavení - Pomůcky
Pr?edme?tem veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku výukových pomůcek a předmětů pro zajištění výuky do základní školy ve Velkých Opatovicích, kterou provozuje zadavatel (dále jen „vybavení“). Podrobný popis vybavení a technické podmínky jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Snížení energetické spotřeby ve výrobním procesu 2x500t a 1x220t ve společnosti Letoplast s.r.o.
Předmětem plnění je dodávka 3 ks hydraulických vstřikovacích lisů pro zpracování plastového granulátu. V rámci předmětu plnění budou dodány: Vstřikolis 500t-A včetně regulátorů systémů horkých vtoků integrovaných ve vstřikolise, robota pro vstřikolis 500t-A, 4ks temperačních jednotek pro vstřikolis 500t-A, 3ks sušícího zařízení + 3ks nasávacího ...
Snížení energetické spotřeby ve výrobním procesu 2x500t a 1x220t ve společnosti Letoplast s.r.o.
Předmětem plnění je dodávka 3 ks hydraulických vstřikovacích lisů pro zpracování plastového granulátu. V rámci předmětu plnění budou dodány:Vstřikolis 500t-A včetně regulátorů systémů horkých vtoků integrovaných ve vstřikolise, manipulačního robota pro vstřikolis 500t-A, 4ks temperačních jednotek pro vstřikolis 500t-A, 3ks sušícího zařízení + 3ks ...
Vnitřní vybavení - Vybavení učeben
Předmětem veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku vybavení učeben, zejména audioviziuální techniky, a to včetně zprovoznění, do základní školy ve Velkých Opatovicích, kterou provozuje zadavatel Podrobný popis předmětu veřejné zakázky a technické podmínky jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Vnitřní vybavení - IT vybavení
Předmětem veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku IT vybavení (soubor hardware a software) do základní školy ve Velkých Opatovicích, kterou provozuje zadavatel (dále jen „vybavení“). Podrobný popis vybavení a technické podmínky jsou uvedeny v Příloze č. 1, Návrh kupní smlouvy, Příloze č. 2, Technické specifikaci a v Příloze č. 3, ...
ZŠ TGM přístavba jídelny a školní kuchyně
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních prací spočívající v přístavbě školní kuchyně, jídelny, spojovacího krčku, stavebních úprav ve stávající budově a odstranění původní přístavby jídelny a kuchyně systémem KORD a dalších stavebních pracích v rámci areálu Základní školy Tomáše Garrigua Masaryka Blansko, Rodkovského 2, 678 01 Blansko. ...
Pořízení a modernizace přístrojového vybavení pro zvýšení kvality návazné péče - Nemocnice Boskovic
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž lékařské přístrojové techniky (dále také „PŘÍSTROJE“) podle Technické specifikace. Veřejná zakázka bude financovaná z dotace Ministerstva pro místní rozvoj ČR. Financování předmětu plnění bude z finančních prostředků dotace Integrovaného regionálního operačního programu.
Výběr zhotovitele stavby CZT Boskovice střed
Předmětem veřejné zakázky je realizace zdroje KVET (kombinovaná výroba el. energie a tepla) ve stávající kotelně ZŠ Sušilova a soustavy CZT, která bude zásobovat teplem objekty ZŠ 9. května, MÚ 9. května, městské lázně a saunu. Součástí předmětu veřejné zakázky je rovněž vybudování rozvodu nízkého napětí (NN), který bude napájet objektové ...
Dodávka dialyzačních monitorů a spotřebního materiálu pro dialýzu
Předmětem plnění veřejné zakázky v tomto zadávacím řízení je dodávka dialyzačních monitorů a průběžné dodávky zdravotnického a spotřebního materiálu, vše v zadávací dokumentaci uvedené specifikaci a předpokládaných množstvích.
Pořízení a modernizace přístrojového vybavení pro zvýšení kvality návazné péče - Nemocnice Boskovice
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž lékařské přístrojové techniky (dále také „PŘÍSTROJE“) podle Technické specifikace. Zakázka je rozdělena do 10 částí.
Dobrovolný svazek obcí Technické služby Malá Haná - Předcházení vzniku biologicky rozložitelného odpadu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2165 ks plastových kompostérů o objemu min. 950 l, dodávka 301 ks plastových pěstebních kompostérů o objemu min. 950 l a dodávka 2 ks štěpkovačů.
Poptávám hnací řemen na vysavač značky Turbo Bomber
Poptávám hnací řemen na vysavač Turbo Bomber, označený VC 0001.
Poptáváme dodávku stroje pro výrobu mezistěn ze včelího vosku
Poptávám dodávku 1ks plně automatického stroje vč. příslušenství pro výrobu mezistěn ze včelího vosku.
Kompletní dodávka materiálu pro analýzu krevního obrazu
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní dodávka materiálu pro analýzu krevního obrazu (včetně kontrolních vzorků) a nájem jednoho plně automatického hematologického analyzátoru (označen jako hlavní) a jednoho záložního hematologického analyzátoru (dále také Analyzátor)
Dodávka mamografu se stereotaktickou jednotkou
Předmětem plnění veřejné zakázky v tomto zadávacím řízení je dodávka nového (nikoliv repasovaného) a nepoužitého zdravotnického přístroje a zařízení včetně montáže, tj. instalace, uvedení dodaného zařízení do provozu, instruktáže obsluhy a poskytování smluvního plného servisního zabezpečení po dobu 10 let, z toho nejméně 24 měsíců po uvedení do ...
Kompletní dodávka materiálu pro biochemická vyšetření a nájem analyzátorů
Předmětem plnění veřejné zakázky je Kompletní dodávka materiálu pro biochemická vyšetření a nájem analyzátorů - jednoho hlavního integrovaného analyzátoru a jednoho záložního integrovaného analyzátoru, které musí být kompatibilní, přičemž oba pracují souběžně celých 24 hodin denně. V případě nepokrytí všech vyšetření je možno pro vymezené metody ...
Kompletní dodávka materiálu pro analýzu krevního obrazu
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní dodávka materiálu pro analýzu krevního obrazu (včetně kontrolních vzorků) a nájem jednoho plně automatického hematologického analyzátoru (označen jako hlavní) a jednoho záložního hematologického analyzátoru (dále také Analyzátor)
Podpora infrastruktury základních škol - dodávky II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka výukových pomůcek pro základní školy v Blansku - ZŠ Erbenova a ZŠ Salmova, blíže specifikované zadávací dokumentací a jejími přílohami a dále poskytnutí všech souvisejících služeb nezbytných ke splnění veřejné zakázky. Předmět veřejné zakázky je podrobněji upraven v čl. III. zadávací dokumentace.
Systém odděleného sběru materiálově využitelných odpadů na území DSO Technické služby Malá Haná
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 20 ks kontejnerů o objemu 20 m3.
Snížení energetické spotřeby ve výrobním procesu 1x450t a 1x220t ve společnosti Letoplast s.r.o.
Předmětem plnění je dodávka 2 ks hydraulických vstřikovacích lisů pro zpracování plastového granulátu. V rámci předmětu plnění budou dodány i manipulační automatický roboti na odebírání výlisků, zařízení pro sušení, temperační zařízení a regulátor systému horkých vtoků.
Snižování energetické spotřeby ve výrobním procesu společnosti Letoplast s.r.o.
Předmětem plnění je dodávka hydraulických vstřikovacích lisů pro zpracování plastového granulátu. V rámci předmětu plnění bude dodán i manipulační automatický robot na odebírání výlisků, zařízení pro sušení a temperační zařízení.
Dodávka technologií k testování komplexního robotického zařízení
Zadavatel vyhlašuje Veřejnou zakázku na dodávky v režimu otevřeného nadlimitního řízení s názvem „Dodávka technologií k testování komplexního robotického zařízení“. Součástí předmětu zakázky je dodávka robota, scanneru, trackeru a řídicího softwaru vč. dopravy. Komponenty robota budou sestaveny do funkčního celku, který bude nostilelem ...
Systém odděleného sběru materiálově využitelných odpadů na území DSO Technické služby Malá Haná
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 60 ks nádob na tříděné odpady o objemu 120 l, 9814 ks nádob na tříděné odpady o objemu 240 l, 330 ks nádob na tříděné odpady o objemu 1100 l, 7 ks kontejnerů na textil o objemu 2,5 m3, 20 ks kontejnerů na bioodpad o objemu 20 m3, 2 ks štěpkovačů a 2 ks dvojitého evidenčního a vážního systému.
Poptávám pracovní desku do dětského pokoje
Poptávám pracovní desku do dětského pokoje 3150mm x 700mm x 30mm.
Dodávka vozidel pro sběr a svoz odpadů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks vozidel pro sběr a svoz odpadů, a jejich financování formou leasingu.