Technické služby Malá Haná - Systém odděleného sběru materiálově využitelných odpadů - III. etapa
Dodávka 1 ks velkoobjemového kontejneru o objemu 5 m3, 1 ks velkoobjemového kontejneru o objemu 6 m3, 6 ks velkoobjemových kontejnerů o objemu 9 m3, 1 ks velkoobjemového kontejneru o objemu 10 m3 a 14 ks velkoobjemových kontejnerů o objemu 20 m3. Specifikace předmětu části veřejné zakázky je specifikována v obchodních podmínkách, a to v příloze č. ...
Mamografické zařízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mamografického zařízení (dále jen „zařízení“), provedení souvisejících dodávek a služeb a poskytování dalších služeb dle specifikace a za podmínek uvedených v příloze č. 3a a č. 3b zadávací dokumentace (vzor kupní smlouvy, vzor smlouvy o vzdáleném přístupu).
Dodávka popelářských vozidel 2021
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vozidel pro svoz komunálního odpadu, a to konkrétně: 4 x vozidlo pro svoz a sběr odpadků (popelářské) s lineární lisovací nástavbou o objemu cca 15 m3 (+/- 1 m3) a pohonem na CNG; 1 x vozidlo pro svoz a sběr odpadků (popelářské) s lineární lisovací nástavbou o objemu 9 - 11 m3 pro svoz skla a ...
Elektronický odbavovací a informační systém v autobusové dopravě IDS JMK
Předmětem této Veřejné zakázky je dodání elektronického odbavovacího a informačního systému pro vozidla v Integrovaném dopravním systému Jihomoravského kraje, který je podrobněji specifikován v příloze č. 1 zadávací dokumentace a v závazném návrhu Smlouvy. S vybraným dodavatelem bude uzavřena Smlouva, na jejímž základě dodavatel poskytne předmět ...
Šlapanicko - zavedení door to door systému svozu tříděných odpadů
Předmětem smlouvy je dodávka 1500 ks nádob na tříděné odpady o objemu 120 l, 10941 ks nádob na tříděné odpady o objemu 240 l, 193 ks nádob na tříděné odpady o objemu 1100 l, 2 ks velkoobjemových kontejnerů o objemu 5 m3, 4 ks velkoobjemových kontejnerů o objemu 17 m3, 4 ks velkoobjemových kontejnerů o objemu 20 m3, a to dle specifikovaných ...
Čisticí prostředky
Předmětem veřejné zakázky jsou čisticích prostředků včetně bezplatné zápůjčky, instalace a servisu potřebné technologie na dobu neurčitou.
Nákup diagnostických kitů pro analýzu DNA
Předmětem plnění je dodávka spotřebního materiálu - diagnostických kitů pro analýzu a zpracování vzorků DNA pro genetickou laboratoř OKTE.
Nákup 6 ks traktorových nosičů výměnných nástaveb včetně přídavných zařízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 6 ks traktorových nosičů výměnných nástaveb včetně přídavných zařízení k pokosu travních porostů pro potřeby SÚS JMK.
Rekonstrukce a modernizace areálu FSI VUT - objekty A3 a KH3
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce, dodávky a služby související s rekonstrukcí budov A3 a KH3 Fakulty strojního inženýrství Vysokého učení technického v Brně. Rekonstrukce částečně zasahuje do budov A4 a A5. V budovách dojde ke kompletní výměně TZB (vnitřní rozvody silno a slabo proudu, zdravotechniky, částečně přesun několika těles ...
Dynamický nákupní systém na vybranou výpočetní techniku a servery pro JMK 2021-2025
Jedná se o zadávací řízení na zavedení DNS rozděleného na 2 kategorie: Dodávky výpočetní techniky a serverů a Pronájem tiskáren a fotokopírovacích zařízení.
Pracoviště apretace odlitků - Část PS03b - Pracoviště tryskání velkých a středních odlitků II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace zařízení pro snížení prašnosti provozu pracoviště apretace odlitků.
Technický upgrade robotizovaného difrakčního makromolekulárního systému Rigaku HighFlux HomeLab
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Technického upgradu robotizovaného difrakčního makromolekulárního systému Rigaku HighFlux HomeLab, konkrétně upgrade goniometru ze stávající geometrie „partial-chi“ na geometrii kappa.
Nový detektor pro robotizovaný difrakční makromolekulární systém Rigaku HighFlux HomeLab
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového detektoru pro robotizovaný difrakční makromolekulární systém Rigaku HighFlux HomeLab.
Rekonstrukce KOCHK
Předmětem rekonstrukce jsou úpravy architektonicko-stavební, stavebně konstrukční, požárně bezpečnostní, zdravotně - technické instalace, vytápění, rozvody chladu, silnoproudá elektrotechnika, slaboproudá elektrotechnika, rozvody medicinálních plynů, vzduchotechnika, měření a regulace, zdravotnická technologie pevně spojená se stavbou. Součástí ...
Ultrazvukové přístroje a simulátor pro SIMU
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 ks sonografických přístrojů a 1 ks sonografického simulátoru. Veřejná zakázka je rozdělena na 2 části: Část 1 VZ - Ultrazvukové přístroje (2 ks univerzálního stacionárního sonografického přístroje a 2 ks kapesního sonografického přístroje); Část 2 VZ - Ultrazvukový simulátor (1 ks sonografického ...
Ultrazvukový přístroj II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks ultrazvukového přístroje pro Kliniku radiologie a nukleární medicíny, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Fakultní nemocnice Brno, Jihlavská 20, 625 00 Brno. Součástí předmětu plnění je poskytování servisních služeb k přístroji na základě servisní smlouvy.
Poskytování servisních služeb - zařízení pro výrobu a úpravu stlačeného medicionálního vzduchu
Předmětem veřejné zakázky je poskytování komplexních servisních služeb: • komplexní servis kompresorových stanic a jednotek pro výrobu stlačeného medicionálního vzduchu • komplexní servis zdrojových stanic pro výrobu podtlaku • komplexní servis jednotek pro úpravu stlačeného medicionálního vzduchu po dobu 3 let.
Dobrovolný svazek obcí Technické služby Malá Haná - Předcházení vzniku biologicky rozložitelného odpadu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka: Předmětem smlouvy je dodávka 1560 ks plastových domácích kompostérů, 3 ks kontejnerů na textil o objemu 2,5 m3 a 4 ks štěpkovačů.
Revitalizace datového propojení objektů, včetně implementace informačního a docházkového systému
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění datového propojení v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen projektovou dokumentací, která tvoří přílohu č. 7 zadávací dokumentace a vzorem Smlouvy, který tvoří přílohu č. 1 zadávací dokumentace. Blíže ZD.
Číslicově řízený soustruh
Předmětem zakázky je dodávka CNC soustruhu s protivřetenem s pohonem vřetene i protivřetene o vysokém výkonu a velké dynamice. Automatická výměna nástrojů z revolveru bude umožňovat práci v automatickém cyklu. Soustruh bude obsluhován mj. robotickým manipulátorem. Podrobně je předmět veřejné zakázky vymezen technickými, obchodními a jinými ...
Multifunkční pánve a konvektomat
Předmětem veřejné zakázky je dodání 2 kusů elektrických multifunkčních pánví 1ks objem 150l a 1ks objem 100l a 1 ks konvektomatu, dle technických specifikací v příloze včetně dodání do místa plnění, provedení montáže a instalace, zaškolení personálu, uvedení přístroje do provozu.
Střihací zařízení na oddělování ozářených materiálových vzorků nové generace
Předmětem Veřejné zakázky jsou následující etapy: Etapa 1- Výroba experimentálního stendu pro ověření klíčových komponent a mechanismů automatického stříhacího zařízení nové generace na základě zadavatelem poskytnuté dokumentace. Etapa 2- Vytvoření základní projektové dokumentace pro výrobu experimentálního prototypu automatické střihačky nové ...
Pracoviště výroby jader II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a instalace zařízení pro snížení prašnosti provozu pracoviště výroby jader. Hlavním cílem úprav v rámci veřejné zakázky je snížení fugitivních emisí produkovaných při provozu stávajících technologií slévárny zadavatele.
Poptávám nádrž
Poptávám výrobu nádrže. Jedná se o nádrž 1500x500x120 cca. Přesné rozměry bych dodal. Klidně i nákres. Jde o nádrž pod podlahu auta, měla by mít čistící otvor, vypouštěcí a asi i na čerpadlo. Nechám si poradit.;-)
Obměna konvektomatů ve stravovacím provozu Nemocnice Znojmo
Předmětem veřejné zakázky je dodávka gastro vybavení do stravovacího provozu Nemocnice Znojmo. Jedná se o 2 ks elektrického konvektomatu stacionárního na podestavbě, 5 ks elektrického konvektomatu se zavážecím vozíkem a 1 ks elektrického multifunkčního varného zařízení.