Průmyslové prací zařízení
Předmětem zakázky je dodávka průmyslového komorového pracího zařízení s ultrazvukem.
Dodávka CNC obráběcího centra pro výrobu plastových dílů a neželezných kompozitů
1. Předmětem zakázky je pořízení nového, nepoužívaného a dosud neodepisovaného „CNC obráběcího centra pro výrobu plastových dílů a neželezných kompozitů“ v rámci OP PIK - TECHNOLOGIE III. CNC obráběcí centrum je koncipováno jako plně automatické pracoviště s minimálními požadavky na obslužnost. CNC obráběcí centrum je ...
Poptávám povrchovou úpravu kamnářských dílů
Poptávám opískování a pak oniklování litěných dílů ke kamnům.
Mobilní pracoviště pro zpracování dřeva - nákup
Zabezpečit schopnost zpracování vytěženého dřeva, provádět tesařské a truhlářské práce při budování polních opevnění při zodolňování a opravách stávajících vojenských objektů.
Pořízení vozidla – elektromobilu
Název zakázky: „Pořízení vozidla – elektromobilu“ Druh zakázky: Dodávka
Poptávám dovoz vody pro napuštění bazénu
Poptávám dovoz vody pro napuštění bazénu (průměr 4m, výška 1.06 m) při jeho montáži dne 16. 5. 2016 v obci Chotoviny. Současně Vás chci požádat o předběžný cenový odhad.
Poptávám povrchovou úpravu
Poptávám tryskání - pískování.
Dodávka 7 kusů PC v provedení All-In-One pro DPN Opařany
Dodávka 7 kusů PC v provedení All-In-One pro DPN Opařany
Dodávka CNC obráběcího centra pro výrobu plastových dílů a neželezných kompozitů
1. Předmětem zakázky je pořízení nového, nepoužívaného a dosud neodepisovaného „CNC obráběcího centra pro výrobu plastových dílů a neželezných kompozitů“ v rámci OP PIK - TECHNOLOGIE III. CNC obráběcí centrum je koncipováno jako plně automatické pracoviště s minimálními požadavky na obslužnost. CNC obráběcí centrum je určeno ...
Dodávka 3 ks autobusů pro využití v městské hromadné dopravě
Dodávka 3 ks autobusů pro využití v městské hromadné dopravě
Dodávka CNC řízeného třísouřadnicového měřícího stroje portálové konstrukce
Předmětem plnění zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění CNC řízeného třísouřadnicového měřícího stroje portálové konstrukce.
Dodávka CNC řízeného třísouřadnicového měřícího stroje portálové konstrukce
Předmětem plnění zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění CNC řízeného třísouřadnicového měřícího stroje portálové konstrukce.
Dodávka sušárny keramického kalu
Předmětem zakázky je dodávka sušárny keramického kalu (kalosušárny), která slouží k sušení rozplavené hmoty, používané k výrobě polotovarů zapalovacích svíček.
Nákup kompletní technologie pro vývoj nových surovin a funkčních látek metodou fermentace
Kompletní technologie vývoje nových surovin a funkčních látek metodou fermentace včetně laboratorního vybavení pro mezioperační a koncovou kvalitu. Kompletní zařízení pro kontinuální proces biofermentace a laboratorní vybavení – zdroj energie pro ohřev a chlazení, rozmíchání, sterilizaci, fermentaci, zahušťování a sušení biofermentovaných kvasů, ...
Poptávám mřížku k ventilátoru
Poptávám mřížku k ventilátoru - typ VHVino 1S12.
Poptávám návrh a realizaci vytápění RD
Hledám dodavatele, který navrhne a posléze realizuje zařízení pro vytápění RD (tepelné čerpadlo), odpovídající podmínkám pro udělení státní dotace - kotlíkové dotace.
Laserový pálicí stroj
Minimální technické parametry: Výkon laserového zdroje: 2000 W Rozměry pracovní plochy pro plechy: 1500 x 3000 mm Rychlost polohování osy X : 120 m/min Rychlost polohování osy Y : 120 m/min Laserový zdroj, optické vlákno a laserová řezací hlava od jednoho výrobce Minimální požadované vybavení a příslušenství: Pohony os X a Y ...
Využití odpadního tepla od kompresoru
Dodávka výměníku tepla a akumulačního zásobníku teplé vody. Vyhotovení potrubních rozvodů včetně podzemního kolektoru v délce cca 8m.
Zařízení pro ohřev dloužící sekce výrobní linky syntetických vláken
Předmětem zakázky je dodávka technologického zařízení pro ohřev dloužící sekce, která je začleněna do stávající technologické linky kupujícího pro výrobu syntetických vláken.
Poptáváme Jumbo Boxy
Poptáváme Jumbo Boxy, (60 x 37 x 32cm) v počtu 20 ks.
Poptávám dodavatele jednoúčelového manipulátoru
Hledáme dodavatele jednoúčelového manipulátoru/vozíku pro rychlou výměnu forem (tlakové lití keramiky).
Poptáváme schéma pro zapojení hranolovací pily
Poptáváme schéma k hranolovací pile. Potřebovali jsme přendat hranolovací pilu výrobce ZLT Krnov, Typ PDRF 900 a museli jsme odpojit všechny kabely. Popisky jsme pěkně zabezpečili proti spadnutí. Jenže bohužel mírně zapršelo a všechny popisky se smyly. Prosím o poskytnutí schéma el. zapojení v rozvaděči a manuál k frkvenčnímu měniči. Děkuji.
Endosonografický systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, montáž, instalace a uvedení do provozu 1 ks nového, dosud nepoužitého endosonografického systému pro endosonografické vyšetření na gastroenterologii a pro endosonografické vyšetření bronchů, tj. součástí dodávky je ultrazvukový videogastroskop a ultrazvukový videobronchoskop.
Stavební stroje a manipulační technika pro AČR
Předmětem této veřejné zakázky je pořízení 5 ks rýpadlonakladačů, 4 ks teleskopických manipulátorů a 2 ks silničních válců pro vojenský útvar 6624 Bechyně a 1 ks teleskopického manipulátoru pro vojenský útvar 8280 Prostějov.
Likvidace bioodpadu - kompostéry a sila
Předmět plnění veřejné zakázky je v souladu s § 98 zákona rozdělen do 2 částí: Předmětem plnění části 1 je dodávka 1430 ks kompostérů o objemu min. 900 litrů, včetně jejich dopravy do jednotlivých obcí v rámci Společenství obcí Čertovo břemeno, a to: Mezno, Heřmaničky, Červený Újezd, Balkova Lhota, Radkov, Střezimíř, Borotín, ...