NĚMECKO; Tvrdé dřevo
Poptávám 15 kubických metrů tvrdého dřeva, polena 50 cm silná, v období pokročilého léta, oblast Donauwörth, cena podle druhu dřeva.
Poptávám materiál na stavbu rodinného domu
Materiál na stavbu rodinného domu Výpis materiálu - rodinný dům Číměř !!!!POZOR!!!! !!!!POPTÁVÁM CIHLY HELUZ NEBO POROTHERM BROUŠENÉ NA LEPIDLO, NIKOLIV MATLU!!!! Obvodové zdivo označení počet kusů počet kusů na paletě počet palet Porotherm/Heluz 36,5 P+D P10 2100 60 35 -„- doplň. cihly 36,5 K ...
Poptávám stavební řezivo
Dobrý den, prosím o informaci na dodávku stavebního řeziva . V obci Popice máme provádět opravu vinného sklepu. Budeme potřebovat větší množství (cca 12m2) stavebního řeziva . A dále i řezivo na šalování. Prosím o informaci, zda je vaše firma schopna zajistit toto řezivo. Děkuji ! Halaška
NĚMECKO; Kmenové dřevo
Poptáváme palivové kmenové dřevo, odběr celého nákladního vozu.
INDIE; Dřevovláknité desky
Poptáváme lisované dřevovláknité desky. Rozměry: 8 stop x 4 stopy, tvárné. Množství:. 5000 desek měsíčně. Využití: k použití pro interiéry automobilů.
Poptáváme dřevo z demolic z celé ČR
Poptáváme staré dřevo z demolic - trámy,prkna ze starých objektů /stodoly,sýpky,pivovary,hospodářská stavení,haly,krovy.../ větší množství. Demontáž a dopravu zajistím. T.602 433 914, e.:stanislava.ihrova@post.cz V rámci celé ČR
NĚMECKO; Bukové dřevo
Poptávám zhruba 50 kubických metrů bukového kmenového dřeva (1 nákladní vůz), dodání do D-33165. Prosím o nabídky mailem.
Poptáváme dřevomateriál, spárovku
Poptáváme cca 60 m3 spárovky popřípadě sámovaného řeziva, z důvodu nedostatku našeho hlavního dřeva-palisander sháníme do projektu náhradní dřevo - ořech, dub, buk, smrk, modřín, borovice, jilm atd. Naše firma se nejvíce zabýva výrobou nábytku, schodů a celkového interieru z exotických dřevin a nejvíce palisander v první fázy naší poptavky ...
NĚMECKO; Kmenové dřevo
Poptáváme kmenové dřevo.
NĚMECKO; Dřevěné brikety
Hledáme spolehlivé výrobce, dodavatele dřevěných briket za účelem dalšího prodeje v Německu.
Poptávám řezivo meranti
Poptávám řezivo meranti 20 - 30 mm silné množství 0,5 m3 Děkuji
NĚMECKO; Palivové dřevo
Poptáváme plně naložený nákladní automobil s přívěsem palivového dřeva - buk, dub, 45-50 krychlových metrů, 5 m dlouhé kmeny nebo delší.
NĚMECKO; Kmenové dřevo
Jsme pilařský závod v Oberfranken (asi 15 km okresního města Kronach) a hledáme obchodníka, dodavatele dřeva z Česka, který může dodávat kulatinu, především smrkové, borové kmenové dřevo. Uvítáme znalosti němčiny.
NĚMECKO; Palivové dřevo
Poptáváme bukové a dubové palivové dřevo, dlouhé 25 cm, 33 cm, 50 cm, vysušené, odběr celého nákladního vozu, doručení do Hessen. Prosíme o nabídku.
NĚMECKO; Stavebniny, pomocné stavební práce
Jsme firma pracující s oboru stavebnictví. Hledáme subdodavatele, kteří pro nás zrealizují demoliční práce nebo podobné práce. Kromě toho hledáme také dodavatele, kteří nám mohou dodat stavební materiály ze zahraničí. Prosím o kontaktní údaje obchodníků nebo stavebních firem.
NĚMECKO; Kmenové dřevo
Hledám dodavatele kmenového dřeva (průmyslové dřevo) k palivovým účelům, 4 m popř. 6m dlouhé kmeny, včetně dopravy.
NĚMECKO; Krbové dřevo
Poptávám krbové dřevo bříza, buk, dub.
Poptávám dřevomateriál
Krokve:6m-12*16, 14 ks. 5.5m-12*16, 14 ks. 3.5m-12*16,14 ks, Pozednice:6m-16*16,10 ks.Kleštiny:4.5m-12*16, 12ks.Sloupky:2.5-16*16, 2ks.Desky 4 kubíky TL.2cm vše namořeno Předem děkuji
ŠPANĚLSKO; Obchodní spolupráce
Jsme jednou z předních firem zabývajících se nákupem a prodejem všeobecného zboží. Hledáme firmy, které by měly zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám lipové dřevo
Poptávám lipové dřevo v kmenech i nesámovaných fošnách. Větší množství i jednotlivé kusy kmenů. Děkuji za nabídky
RAKOUSKO; Stavební materiály
Hledám dodavatele stavebnin na dřevěnou, suchou stavbu. Poptávám OSB desky, kvh, zvukově izolační materiál, suché ohniskové destičky, sádrokartonové desky atd.
NĚMECKO; Palivové dřevo
Poptáváme palivové dřevo, asi 200 - 250m3 včetně dodání do 27607 Langen bei Bremerhaven. Prosím o nabídku jak na měkké tak tvrdé dřevo.
NĚMECKO; Krbové dřevo
Poptávám krbové dřevo (z listnatých stromů), nařezané, asi 80 krychlových metrů, s dodáním do Bavorska.
NĚMECKO; Dřevěné pelety
Hledám dodavatele dřevěných pelet 10t, za výhodnou cenu, včetně dodání z Česka do Německa do Löbau Zittau. Prosím o udání ceny za pelety i dodání.
Poptávám materiál pro mobilní taneční parket
Poptávám materiál pro rozebíratelnou podlahu ( taneční parket)