RAKOUSKO; Masivní dřevo
Potřebuji 24 m lepeného dřeva 8cm x 14cm 65 m konstrukčního masivního dřeva 10 x 10 cm 52 m konstrukčního masivního dřeva 8 x 14 cm 44 m latí 3 x 5 cm 34 m modřínového dřeva dřážkovaného 3,2 cm x 14 cm Prosím o cenovou nabídku na dodání do Badenu u Vídně.
Dodávka drevnej štiepky
Dodávka drevnej štiepky (biomasa) 7 000 000 kWh (1 750 t) Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH:
Poptáváme desky sesazenky
Dobrý den Poptáváme SESAZENKU Jasan - pod moření na imitaci Wenge. Dýha může obsahovat zdravé hnědé jádro. Dýha musí mít rovnoletou strukturu, nesmí obsahovat fládr. Sesazenka musí být lepena na tupo. Formáty jsou v délkách cca 800 - 1200 mm. Šířka ve většině případů do 500 mm. Max. šíře cca 1000mm. Odběrová dávka cca 900 - 2000 ...
Poptávám OSB desky na podlahu
Dobrý den, poptávám OSB desky na podlahu, bez drážky 18 mm široké, celkem cca 45-50 m2. Děkuji.
ČÍNA; Výrobky z masivního dřeva
Moje firma se specializuje na výrobu různých produktů z masivního dřeva, jako jsou ozdobné lišty a podlahové lišty, zárubně atd. Všechny výrobky se velmi dobře prodávají v Austrálii a Severní Americe, protože jsme schopni poskytnout našim zákazníkům jak dobrou kvalitu, tak konkurenceschopné ceny. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
INDIE; Překližky
Největší indický výrobce a exportér fólií plátované překližky i jiných překližek má zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám okna
Poptávám cenovou nabídku na 3 kusy oken, velikost 1,5 x 1,5 m, jednokřídlé, dvojsklo , venkovní strana palisandr , vnitřek bílý.
FRANCIE; Mramor, dlažba, překližky, barvy, laky, poulič.osvětlení
Specializujeme se na import mramoru, dlaždic, barev, překližky, krytinových plechů, laků, pouličního osvětlení, atd. Pošlete nám prosím specifikace výrobků, cenovou nabídku, měsíční výrobní kapacitu, platební podmínky atd.
EGYPT; Stavební materiál, prázdné krabice
Naše společnost je výhradní zástupce pro mezinárodní firmy v Egyptě. Spolupracujeme s významnými exportéry do celého světa od roku 1997. Srdečně vás zveme na naše webové stránky http://www.nariad.com. V Egyptě máme světové výrobní podniky s nejmodernějšími technologiemi na výrobu velmi kvalitních produktů, jako jsou stavební materiál, prázdné ...
FRANCIE; Stavební materiály
Hledáme exportéry, distributory a dodavatele stavebních materiálů všeho druhu. Máme nedostatek stálých dodavatelů.
Poptávám topolovou překližku
Poptávám topolovou překližku pro CNC frézování, pálení laserem, výrobů modelů a další modelářské práce. Překližka musí mít z obou stran perfektní povrch a musí být rovná a nepokroucená. Uvnitř nesmí být dutá místa. Poptávám celé desky pro další formátování na pile. Nejčastěji odběr tloušťky 3mm, dále pak tloušťky 4,5 a 6mm. První odběr cca 30 ...
Dodanie drevených peliet pre Skalka Relax centrum pri Kremnici
Dodanie voľne sypaných drevených peliet o priemere 6 mm resp. 8 mm cisternou s možnosťou plnenia do skladu nafúkaním prostredníctvom rýchlospojky o 100 mm pre Skalka Relax centrum pri Kremnici Predpokladané množstvo je 200 t voľne sypaných drevených peliet za rok. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 124 000,0000 EUR
Poptávám dřevěné plotovky
Poptávám dřevěné plotovky s obloučkem 18 x 90 x 1800 mm, cca 65 ks.
Drevené impregnované mostnice
Drevené impregnované dubové mostnice pre údržbu mostných objektov ŽSR
Poptávám kulatinu
smrková a akatová kulatina
NĚMECKO; Uhlí, dřevo, dřevěné brikety
Hledám český obchod s uhlím k dodání do blízkosti Freiberg in Sachsen v Německu. Také mám zájem o kmeny stromu nebo dřevěné brikety na paletách.
Poptávám dodavatele nových pražců
Poptávám dodavatele od září do května na čerstvě řezané dubové (200 m3 měsíčně) a bukové (300 m3 měsíčně) železniční pražce. Bližší technické podmínky zašleme mailem.
Poptávám palivové dřevo
Poptávám 10m3 prm /ne prms/ palivového dřeva /smrk, borovice, bříza,dub, buk, olše/, suché, pro letošní topení. Dodávka buď v metrech, popřípadě na špalky, popřípadě nasekané. Dle dohody a ceny. Termín dodání koncem srpna.
Poptávám dodavatele nářadí a výrobků pro kutily
Pro prodejnu Bricoshop typu "udělěj si sám" poptavám": zboží ,nářadí ,výrobky a polotovary, výrobců a drobných řemeslníků,nebo velkoobchodu.Zejména zboží typu hobby, barvy, tmely, lepidla, polotovary ze dřeva ,kovu, keramiky ,skla, plastu, polystyrenu.Ochranné pomůcky a jiné výrobky chraněných dílen.Drobné a doplňkové stavební hmoty ,materiály a ...
NĚMECKO; Palivové dřevo
Poptávám palivové dřevo za příznivou cenu. Nejlépe nařezané na krbovou délku nebo na rozměr asi 30 cm. Mám v úmyslu odebrat naložené nákladní auto.
Poptávám pelety
Poptávám dodavatele pelet. Kraj Pardubický a Královéhradecký.
Poptávám kulatinu
Poptávám modřínovou oddenkovou kulatinu délky 2m-6m,průměr min.35cm. Měsíční odběr asi 10m3
Poptávám dřevomateriál
Trámy 10x10cm - nehoblované a to 7ks po 3metrech a 22ks po 5 metrech dále prkna 5 metrová 33m2 v tlouštce 25 až 28mm netříděna. potřeboval bych vědět cenu i s dopravou do Karl.Varů a možnost dodání.
ČÍNA; Výrobky z dýhy
Jsme čínská obchodní společnost a hledáme obchodní příležitosti v ČR. Specializujeme se na dodávky produktů z dřevěné dýhy a řešení pro zákazníky. Navštivte prosím naše webové stránky http://www.openseachina.com.
ČÍNA; Spárovka
Naše firma Kyorichi Wood je profesionální dřevovýrobce a exportér v Číně, s asi 16 lety zkušeností. Hlavními položkami jsou spárovka fix (EG panel) z pavlovnie, spárovka cink (F/J panel) z pavlovnie, pavlovniové dřevo pro kutily, pavlovniové lišty, pavlovniové obklady, pavlovniové obkladové desky, cedrové stěnové panely, cedrové ploty, spárovka ...