Poptáváme lustrové komponenty
Poptáváme lustrové komponenty.
Eulálie - moderní a ekologický energetický zdroj na palivový mix
novostavba kotelny pro výrobu technologické páry v areálu UP závody Třebíč – východ, včetně přípojek inženýrských sítí a příjezdové komunikace
Poptávám renovaci kovových zárubní
Poptávám renovaci kovových zárubnív panelovém domě.
Sportovní hala Nové Město na Moravě
Demolice stávajícího Tělovýchovného střediska a následná výstavba nové sportovní haly
Poptávám antikorozní barvu
Poptávám antikorozní barvu Chelade.
Poptávám výstavbu železobetonové haly s PUR opláštěním
Poptávám (výrobek nebo službu): Různé stavební práce (stavba areálu firmy či jednotlivé dílčí dodávky) Popis: Množství/obsah/rozměr/rozsah prací: - novostavba železobetonové haly s PUR opláštěním (skladová část, výrobní část a administrativa) - vybavení objektu (osvětlení, vzduchotechnika, vytápění) - oplocení areálu - dlážděná manipulační ...
Poptávám realizaci betonového plotu
Poptávám cenovou nabídku na betonový plot, výška ...2m s rovným vrškem, délka ...asi 7,5m. Děkuji
Kotelna na biomasu Dukovany a vyvedení tepla, 2. etapa
budova kotelny pro druhý kotel včetně její technologie
Sportovní hala Světlá nad Sázavou
Předmětem veřejné zakázky je novostavba sportovní haly v zastavěné části města Světlá nad Sázavou. Stavba haly je situována na části součas. venkovního hřiště ZŠ Lánecká. Objekt sportovní haly se zázemím lze rozčlenit do tří částí. První z nich je vlastní sportovní hala půdorysného rozměru cca 31,6 m x 47,3 m (modulově 9 x 5,20 m). Světlá výška ...
Poptávám dodávku garážových vrat, vchodových a interiérových dveří
Poptávám dodávku garážových vrat, dále 4 ks vnějších vchodových dveří do RD, plné nebo málo prosklené, masívní, dveře interiérové 22 ks plné nebo prosklené.
Rehabilitace fasád kláštera Premonstrátů v Želivě, 1. etapa
Předmětem veřejné zakázky je oprava stávajících fasád objektů v areálu kláštera premonstrátů v Želivě, částečná výměna oken a dveří, vše včetně drobných stavebních prací. Jde o opravy a rekonstrukci fasád prováděné řemeslným způsobem. Předmětem veřejné zakázky je dále úprava vstupní zahrady a Marianky.
Poptávám nátěrovou hmotu na beton
Poptávám nátěrovou hmotu na beton.
Poptávám opravu plynového ohřívače vody
Poptávám opravu plynového ohřívače vody Ariston , hledám firmu v Havlíčkově Brodě a okolí. Brožová
Poptávám střešní dřevomateriál, trámy, krokve
Poptávám materiál včetně dopravy: trám 13x13, délka 230cm - 13ks trám 13x13, délka 320cm - 4ks trám 13x13, délka 410cm - 2ks krokev 8x13,délka 340cm - 7ks.
Poptávám dodávku plastového sklepa
Poptávám plastový sklep o rozměrech 3x3 metry. Děkuji Novák.
Poptáváme stavební materiál
Poptávám stavební materiál, překlady cca 90x45 4 ks.
Rekonstrukce multifunkčního hřiště pro obec Chlumětín I. etapa
Rekonstrukce a rozšíření části multifunkčního plochy umístěné v kulturně-sportovním areálu. Plnění spočívá ve výstavbě asfaltové plochy, dětského dopravního hřiště, volejbalového hřiště, plochy s hracími prvky pro děti a ve s tím souvisejících činnostech a plněních.
7865 Přesun ovládání výtlačných armatur TVD z dozoren CČS na BD
Předmětem zakázky je vypracování dokumentační části a její následná realizace v JE Dukovany formou dodávky „na klíč“ a provedení všech nutně vyvolaných úprav a dalších požadovaných úprav na dotčených zařízeních, konstrukcích a systémech za účelem umožnit ovládat elektroarmatury (EA) na výtlaku čerpadel technické vody důležité (TVD) provozním ...
Poptávám dlažební kostky
Poptávám dlažební kostky 10/10 z lomu Boršov u Jihlavy.
Obnova poutního kostela sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře ve Žďáru nad Sázavou
Předmětem jsou stavební práce spočívající v obnově fasád a systému dešťových svodů a odvodnění a v restaurátorské obnově oken a okenních výplní včetně dalších projektovou dokumentací předepsaných restaurátorských činností, vše na objektu poutního kostela sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře ve Žďáru nad Sázavou.
Poptávám plastová okna a vchodové dveře
Poptávám plastová okna a dveře, prosím o cenovou nabídku na okna 1.15m x 1.15m 3ks, 3 m x 1.15m 1ks. Vchodové dveře dvoukřídlé 1.30m x 2m.
Poptávám řezivo
Poptávám řezivo, 9ks hranol 160/120 délka 4m, 9ks hranol 180 /120 délka 5 m, 1m3 nesamovaných prken.
Automatický teplovodní kotel na spalování biomasy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka automatického teplovodního kotle na spalování biomasy do kotelny Městyse Nová Cerekev, a to včetně jeho instalace, vyzkoušení, napojení na otopný systém a uvedení do provozu včetně zaškolení obsluhy a dopravy na místo určení – místo realizaci uvedené výše. Součástí veřejné zakázky jsou též veškeré další služby, ...
Poptávám pronájem mobilní toalety
Poptávám pronájem mobilní toalety s umyvadlem. Místo instalace je sjezdovka za obcí Horní Krupá u Havlíčkova Brodu na dobu od 29. 6. do 3. 7. 2017. Prosím o cenovou nabídku.
Poptávám dřevěné hranoly
Poptávám cenovou nabídku na dřevěné hranoly, rozměr 10x10x60 k venkovnímu použití. Jde o částečně zapuštěnou zahradní zábranu.