ZŠ Závodu míru – úprava školního hřiště - realizace
Jedná se o provedení stavebních úprav, výměny povrchů a instalaci sportovních a hracích prvků a mobiliáře odpovídající platným ČSN na stávajícím školním hřišti při základní škole Závodu míru č.p. 1951 na nábřeží Závodu míru v Pardubicích: SO 01 Ovál a atletické sektory SO 02 Fotbalové hřiště SO 03 Umělá závlaha pro fotbalové hřiště SO 04 Vrh ...
Poptávám dodávku posuvných dveří
Poptávám cenovou nabídku na posuvné dveře viz. příloha. Rozměry šířka 204cm + výklenek na fotce 58,7cm, výška 229cm, tloušťka dveří až 7,5cm. Pokud možno odhlučněné. Děkuji
Poptávám trámy
Poptávám 24 ks trámů - 150 * 240 * 4100.
Poptáváme střešní krytinu
Poptávám 6m2 lehké krytiny, odběr osobně, prosíme o zaslání ceny. Děkuji Hájková
Ekologický program Elektrárny Opatovice, a.s. – 2. etapa: Intenzifikace denitrifikace kotelny
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dílo spočívající v realizaci veškerých dodávek věcí, prací, služeb spojených s optimalizací primárních a sekundárních opatření pro čtyři kusy stávajících kotlů K2, K3, K5 a K6 a provedení primárních a optimalizace sekundárních opatření pro dva kusy stávajících kotlů K1 a K4. Zakázka bude mít charakter ...
Poptávám akrylový bezbarvý lak
Poptávám acrylátový bezbarvý lak firmy Chamaleon-Spraylack číslo 26404 obsah 500ml.(žlutý obal).
Výměna přehříváku páry PP IV kotlů K1 a K4 v EOP
Předmětem plnění ZAKÁZKY je DÍLO spočívající v realizaci veškerých dodávek věcí, prací, služeb spojených s provedením výměny přehříváku páry PP IV kotlů K1 a K4 v EOP.ZAKÁZKA bude mít charakter dodávky „na klíč“.
Dodávky předizolovaného potrubí včetně ostatních stavebních dílů a komponentů
Předmětem plnění veřejné zakázky je závazek účastníka, resp. dodavatele dodávat zadavateli topné a ohebné potrubí v předizolovaném provedení včetně ostatních stavebních dílů a komponentů předizolovaného topného potrubí a poskytovat služby v souvislosti s montáží a provozováním potrubí včetně stavebních dílů a komponentů potrubí dle jednotlivých ...
Instalace technologie SNCR na kotli K1 a K4
Předmětem plnění zakázky je dílo spočívající v realizaci veškerých dodávek věcí, prací, služeb spojených s provedením a instalací sekundárních opatření na stávajících kotlích K1,a K4. Zakázka bude mít charakter dodávky „na klíč“.
Poptávám topenářské práce
Automatický kotel na pelety a uhlí 25kw, 5x radiátor, trubky měděné asi 100 m, příslušenství, montáž. Prosím o cenovou nabídku. Děkuji.
Poptávám písek
Poptávám pytlovaný písek.
Stavební úpravy stávající zpevněné plochy náměstí Dukelských hrdinů, Pardubice
Předmětem díla je rekonstrukce stávající zpevněné plochy náměstí - vybourání stávajícího povrchu, nově vydláždění chodníků i zbývající zpevněné plochy včetně provedení odvodnění a úprava stávajících zastávek MHD v prostoru náměstí Dukelských hrdinů v Pardubicích
Úspory energií na objektu provozní budovy 7EC
Realizace předmětu sektorové veřejné zakázky spočívá zejména ve výměně svrchního pláště provozní budovy nacházející se v areálu elektrárny Chvaletice, včetně výměny oken a zateplení této budovy.
Realizace úspor energie výrobní haly M2
Zateplení pultové střechy a obvodových stěn budovy, výměna střešních světlíků a otvorových výplní (okna, vrata). Modernizace systému vytápění a modernizace soustavy osvětlení budovy a přilehlého průmyslového areálu.
Poptávám větrací mřížku do koupelny
Poptávám větrací mřížku do koupelny, viz přiložený obrázek, atypické rozměry: 19 x 200 cm.
Racionalizace spotřeby tepla pro vytápění budov - tepelná izolace objektů RY13 a RY114
Předmětem výběrového řízení je dodávka, montáž podhledů a tepelné izolace dle projektové dokumentace v budovách Ry13 a Ry114
PCE-HV a PS B101-135 Letiště Pardubice
Předmětem zakázky je výstavba nového horkovodu z předizolovaného potrubí DN 150 a posilovací čerpací stanice. Veškeré informace jsou podrobně obsaženy v Zadávací dokumentaci.
Rekonstrukce a intenzifikace ÚV Mokošín
Předmětem zakázky je provedení rekonstrukce stávajícího přivaděče Brloh, Janovice vyvložkováním stávajícího potrubí, včetně výměny technologie na vrtech V2 a V3, výstavba nových zahušťovacích nádrží, demolice části stávajících kalových polí a oprava zbylých, včetně uprav příjezdové komunikace. Blíže viz. zadávací dokumentace a její přílohy.
HK, HV B - Rek. do TB 5048, Střelecká ul.
Předmětem zakázky je rekonstrukce spočívající v obměně stávajícího potrubí za potrubí předizolované. Veškeré informace jsou podrobně obsaženy v Zadávací dokumentaci.
HK, B040 - rekonstrukce technologie PS
Předmětem zakázky je rekonstrukce spočívající v obměně technologie předávací stanice. Veškeré informace jsou podrobně obsaženy v Zadávací dokumentaci.
HK, PS F060 Čeperka - rek. trasy od TB 7322 - č.p.230
Předmětem zakázky je rekonstrukce spočívající v obměně stávajícího potrubí za potrubí v předizolovaném systému. Veškeré informace jsou podrobně obsaženy v Zadávací dokumentaci.
HK, PS F060 Čeperka - rek. mezi TB 7317-7321
Předmětem zakázky je rekonstrukce spočívající v obměně stávajícího potrubí za potrubí v předizolovaném systému. Veškeré informace jsou podrobně obsaženy v Zadávací dokumentaci.
HK, HV B - rek.přípojky k PS B040
Předmětem zakázky je rekonstrukce spočívající v obměně stávajícího potrubí za nové předizolované potrubí. Veškeré informace jsou podrobně obsaženy v Zadávací dokumentaci.
HK, HV B - Rek. mezi TB 4050-4051
Předmětem zakázky je rekonstrukce spočívající v obměně stávajícího potrubí v klasickém provedení za potrubí nové. Veškeré informace jsou podrobně obsaženy v Zadávací dokumentaci.
Snížení energetické náročnosti budovy Ermont Hlinsko
Předmětem plnění zakázky jsou stavební práce spojené s úsporami energie a snížením energetické náročnosti budovy Ermont spol. s r.o. které spočívají především ve výměně původních výplní otvorů, zateplení obvodových stěn, zateplení podlahy půdy a zateplení části střechy.