Snížení energetické náročnosti objektu MŠ Kladenská, Přelouč
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je zateplení a regenerace objektu MŠ v ulici Kladenská v Přelouči, které má za úkol výrazně snížit energetickou náročnost objektu a odstranit nebo minimalizovat vady, poruchy a nedostatky objektu, zjištěné při stavebně technickém průzkumu. Stavební úpravy objektu mimo jiné obsahují: ...
Snížení energetické náročnosti budovy Městského kina, Přelouč
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je zateplení a regenerace objektu Městského kina v Přelouči, které má za úkol výrazně snížit energetickou náročnost objektu a odstranit nebo minimalizovat vady, poruchy a nedostatky objektu, zjištěné při stavebně technickém průzkumu. Stavební úpravy objektu mimo jiné obsahují: - ...
Dodávka kameniva na penetrační výspravy pro SÚS Pk 2
Dodávka (resp. koupě) drceného kameniva bez dopravy pro územní oblasti: část 1 - okres Pardubice a Chrudim část 2 - okres Ústí nad Orlicí část 3 - okres Svitavy.
Snížení energetické náročnosti objektu ZŠ Jevíčko
Předmětem zakázky je provedení stavebních prací a poskytnutí souvisejících dodávek a služeb, jejichž hlavním účelem je zateplení objektu základní školy v Jevíčku a s tím spojené snížení energetické náročnosti objektu. Předmět zakázky zahrnuje zateplení objektu základní školy v Jevíčku postavené v roce 1996. Objekt základní školy v Jevíčku se ...
Realizace stavby Pce, HV A - Rekonstrukce přípojky  PS A 017
Předmětem veřejné zakázky je dílo - stavba "Pce, HV A - Rekonstrukce přípojky PS A 017", která bude zhotovena dle projektové dokumentace. Jedná se o stavbu z předizolovaného potrubí. Součástí díla bude přepracovaná projektová dokumentace. Veškeré informace jsou podrobně obsaženy v Zadávací dokumentaci.
Realizace stavby HK, HV A - Rekonstrukce přípojky k PS A037
Předmětem veřejné zakázky je dílo - stavba "HK, HV A - Rekonstrukce přípojky k PS A037", která bude zhotovena dle projektové dokumentace. Jedná se o stavbu z předizolovaného potrubí. Součástí díla bude přepracovaná projektová dokumentace. Veškeré informace jsou podrobně obsaženy v Zadávací dokumentaci.
Realizace stavby HK, HV B - Rek. mezi TB5023-5025, ul. Za Škodovkou
Předmětem veřejné zakázky je dílo - stavba "HK, HV B - Rek. mezi TB5023-5025, ul. Za Škodovkou", která bude zhotovena dle projektové dokumentace. Jedná se o stavbu z předizolovaného potrubí. Součástí díla bude přepracovaná projektová dokumentace. Veškeré informace jsou podrobně obsaženy v Zadávací dokumentaci.
Rekonstrukce trubkových svazků základních ohříváků oběhové vody ZO61 a ZO62
Předmětem plnění veřejné zakázky "Rekonstrukce trubkových svazků základních ohříváků oběhové vody ZO61 a ZO62" je rekonstrukce dvou kusů (2 ks.) základních ohříváku pro turbogenerátor TG6
Realizace stavby HK, výměna potrubí Jiráskova ul., Čeperka
Předmětem veřejné zakázky je dílo - stavba "HK, výměna potrubí Jiráskova ul., Čeperka", která bude zhotovena dle projektové dokumentace. Jedná se o stavbu z předizolovaného potrubí. Veškeré informace jsou podrobně obsaženy v Zadávací dokumentaci.
Realizace stavby Pce, HV B - Rekonstrukce mezi 4026-5076 Pichlova
Předmětem veřejné zakázky je dílo - stavba "Pce, HV B - Rekonstrukce mezi 4026-5076 Pichlova", která bude zhotovena dle projektové dokumentace. Jedná se o rekonstrukci horkovodního potrubí. Veškeré informace jsou podrobně obsaženy v Zadávací dokumentaci.
Poptávám polykarbonátovou stříšku nad balkonem
Prosím info o možnosti dodání a montáže polykarbonátové, čiré, stříšky na balkon o rozměru 3m x 1m.
Poptávám fasádní polystyren
Polystyren fasádní, 5cm.
Poptávám hoblovaná prkna
Poptávám hoblovaná prkna 18 x 80 x 5000 - 190 ks, 40 x 80 x 5000 - 60 ks.
Výměna přehříváků páry na kotlích K6, K2, K3 a K5
Předmětem plnění veřejné zakázky s názvem "Výměna přehříváků páry na kotlích K6, K2, K3 a K5" je výroba a dodávka, demontáž a montáž, provedení stavební a tlakové zkoušky po výměně přehříváků páry, montáž a demontáž zařízení pro profukování kotle. Dílo musí mít charakter dodávky "na klíč".
Realizace stavby Pce, HV B - Rekonstrukce mezi 4026-5076 Pichlova
Předmětem veřejné zakázky je dílo - stavba "Pce, HV B - Rekonstrukce mezi 4026-5076 Pichlova", která bude zhotovena dle projektové dokumentace. Jedná se o rekonstrukci horkovodního potrubí. Veškeré informace jsou podrobně obsaženy v Zadávací dokumentaci.
Dodávka kameniva na penetrační výspravy pro SÚS Pk
Předmětem plnění je dodávka (resp. koupě) drceného kameniva bez dopravy pro územní oblasti: část 1 - okres Pardubice a Chrudim, část 2 - okres Ústí nad Orlicí a část 3 - okres Svitavy.
Poptávám kanalizační trubku
Poptávám kanalizační trubku 5000/110/3mm plus dvě těsnící víčka.
Dodávka 3 ks transformátorů vlastní spotřeby
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, montáž, připojení a uvedení do provozu 3 ks transformátorů vlastní spotřeby v EOP, a.s. Veškeré informace jsou podrobně obsaženy v Zadávací dokumentaci.
Dodávky předizolovaného potrubí včetně ostatních stavebních dílů a komponentů
Předmětem plnění veřejné zakázky je závazek Uchazeče, resp. dodavatele dodávat Zadavateli topné a ohebné potrubí v předizolovaném provedení včetně ostatních stavebních dílů a komponentů předizolovaného topného potrubí a poskytovat služby v souvislosti s montáží a provozováním Potrubí včetně staveních dílů a kompoentů Potrubí dle jednotlivých ...
Dodávky ocelového potrubí
Předmětem plnění veřejné zakázky je závazek Uchazeče, resp. dodavatele dodávat Zadavateli ocelové potrubí dle jednotlivých objednávek Zadavatele, resp. dílčích smluv, které bude dodavatel uzavírat se společnostmi tvořícími sdružení zadavatelů za podmínek stanovených rámcovou smlouvou. Veškeré informace jsou podrobně obsaženy v Zadávací dokumentaci.
I/43 Moravský Lačnov - Svitavy - Hradec n. Sv., protihluková okna
Výměna stávajících oken podél silnice I/43 v předmětném úseku, za plastová okna s garantovaným koeficientem útlumu hluku na základě výsledků III. etapy měření staré hlukové zátěže a dle zadávací dokumentace. Staničení: km 60,300 - 67,800.
Poptávám vačkový spínač LOVATO
Vačkový spínač: LOVATO GN 2010 U7301,2 ks.
Poptávám dřevomateriál
Dobrý den, mám prosbu, máte skladem trámky 8x16cm 3,5metru dlouhé? a palubky 19mm, 3metry dlouhe, asi 10m čtverečních? Pokud ano za kolik by byli. Děkuji.
I/43 Moravský Lačnov - Svitavy - Hradec n. Sv., protihluková okna
Výměna stávajících oken podél silnice I/43 v předmětném úseku, za plastová okna s garantovaným koeficientem útlumu hluku na základě výsledků III. etapy měření staré hlukové zátěže a dle zadávací dokumentace. Staničení: km 60,300 - 67,800.
Stavební práce - realizace úspor energie - Policie ČR Pardubice, Rožkova 2757
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení stavebních prací k zateplení obvodových stěn a střechy objektu OOP Pardubice, Rožkova 2757, výměna nevyhovujících dveří a oken v 6.NP, nová silikonová omítka a střešní fóliová krytina, nátěry zámečnických výrobků a nové klempířské prvky, v rozsahu zadávací dokumentace a zpracované projektové ...