Snížení energetické náročnosti obvodového pláště a střešních konstrukcí dílen odborného výcviku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového zdroje tepla včetně montáže a zprovoznění a poskytnutí souvisejících služeb na objektu Střední škola technická a řemeslná, Nový Bydžov, Dr. M. Tyrše 112.
Rekonstrukce a modernizace chodníků v obci Třebihošť
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy stávajícího chodníku podél silnice II/300 a III/3008 v obci Horní Dehtov a Třebihošť.
Dodávka kotle na dřevní štěpku
Předmětem této veřejné zakázky je rekonstrukce kotelny a dodávka nového kotle na dřevní štěpku za účelem snížení emisí. Předmět zakázky je blíže specifikován zadávací dokumentací a jejími přílohami.
Poptávám PUR sendvičové panely
Poptávám PUR sendvičové panely na stavbu garáže, tloušťka 80 až 120 mm, 40 metrů čtverečních, stejná barva aspoň z jedné strany, pasující zámky, šířka nerozhoduje, délka 7 metrů nebo dělitelné na dva metry.
Dodávka lineárních vedení, vozíků a kuličkových šroubů
Předmětem zakázky je dodávka 20 kusů lineárního válečkového vedení, 40 kusů válečkových vozíků, 10 kusů kuličkových šroubů.
Poptávám dálkově ovládanou zásuvku
Poptávám dálkově ovládanou zásuvku 230V 3600W/16A. 1 ks zásuvka + 1 ks ovladač.
Poptávám bojler značky DZ Dražice
Poptávám bojler Dražice 200l.
Poptávám PU lepidlo
Poptávám PU700 pistolové PU lepidlo na dřevo, beton, cihlu. (extrémní přídržnost k podkladu), 100 ks.
Poptáváme realizaci tanečního povrchu
Poptáváme cenovou nabídku na taneční povrch baletizol. Pro národní soutěže sháníme baletizol - taneční, rozměry 12 x 12 m.  Jedná se soutěže - mažoretek (kozačky) či akrobatické třásně (gymnastické cvičky). Prosím o zaslání cenové nabídky (12 x 12 m) o síle (tloušťce min 2,0 mm).
Poptávám modřínové latě
Poptávám malé množství chybějících modřínových latí+planěk na plot. .Zde je výpis - LAŤ 80mm*45mm*2000mm 1ks, LAŤ 30mm*30mm*1500mm 2ks, LAŤ 60mm*45mm*2000mm 3ks, LAŤ 40mm*45mm*2000mm 3ks, PLAŇKA 25mm*60mm*1750mm 5ks.
Poptávám elektroinstalační materiál
Poptávám elektroinstalační materiál. 4 x 50 mm2 CYKY(CYAY) -cena 1m kabelu. 4 x 35 mm2 CYKY(CYAY) -cena 1m kabelu. lisovací oko 35/12 -cena 1 ks lisovací oko 50/12 -cena 1 ks.
Poptávám topenářský materiál
Poptávám koupelnový žebřík na ústření topení rozměr 60cm x 100cmv bílé barvě. Děkuji
Snížení energetické náročnosti administrativní budovy SÚS Královéhradeckého kraje a.s.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového zdroje tepla (plynového kondenzačního kotle) včetně montáže a zprovoznění a poskytnutí souvisejících služeb do objektu administrativní budovy SÚS Královéhradeckého kraje a.s., cestmistrovství Kopidlno.
Snížení energetické náročnosti administrativní budovy SÚS Královéhradeckého kraje a.s.
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních prací a souvisejících služeb a dodávek spočívajících v zateplení fasády předmětného, zateplení střech a výměna výplní otvorů administrativní budovy SÚS Královéhradeckého kraje a.s., cestmistrovství Kopidlno. Předmětem plnění je také zajištění prostředků povinné publicity.
Poptávám dodávku a montáž interiérových dveří
Poptávám zaměření a montáž 5 interiérových dveří (byt), včetně obložek. Kontakt možný nejprve mailem. Kompletní cena s montáží, úpravou a dopravou do 15 tisíc Kč.
Rámcová dohoda na dodávky elektromateriálu v roce 2018
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky drobného spotřebního elektromateriálu dle aktuálních potřeb zadavatele v roce 2018 na základě rámcové smlouvy, která bude uzavřena s jedním dodavatelem.
Zateplení objektu Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje
Plněním veřejné zakázky se rozumí provedení stavebních a montážních prací včetně poskytnutí dodávek a služeb nezbytných k provedení díla. Stavba je členěna na stavební objekty: o SO 01 – hlavní objekt o SO 02 – vedlejší objekt o SO 03 – garáže Předmětem díla je: - Demontáž stávajícího opláštění – „boletické“ panely - Zateplení ...
Poptávám betonové plotové stříšky
Poptávám plotové stříšky betonové na zděnou stěnu o šířce cihly 15 cm.
Poptávám výrobu interiérových dveří
Poptávám výrobu interiérových dveří na míru. Rozměry: výška 190, šířka 79, tloušťka cca 6.
Poptáváme rekonstrukci okapového chodníku
Sháníme firmu z okolí H.K., která by provedla rekonstrukci okapového chodníku z obrubníku a kačírku podél přední strany domu Na Břehách, Hradec Králové 11 (3 vchody panelového domu). Uveďte prosím cenový návrh, případně možnost termínu provedení.
Poptávám poklop na betonovou trubku
Poptávám poklop na betonovou trubku ( odpad do kanalizace ), průměr 35 cm, nejlépe z litiny či betonu. Síla poklopu cca 3 cm.
Zateplení objektu Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje, odbor Rychnov nad Kněžnou
Plněním veřejné zakázky se rozumí provedení stavebních a montážních prací včetně poskytnutí dodávek a služeb nezbytných k provedení díla. Stavba je členěna na stavební objekty: o SO 01 – hlavní objekt o SO 02 – vedlejší objekt o SO 03 – garáže Předmětem díla je: - Demontáž stávajícího opláštění – „boletické“ panely - Zateplení ...
Oprava a výměna oken Gymnázium Trutnov
Oprava oken je členěna do tří etap dle jednotlivých částí budov. I.etapa = budova B (čp.304 -jižní část) II.etapa = část budovy A (čp.325 -východní část vč. schodiště) III.etapa = část budovy A (čp.325 -západní část vč. tělocvičny
Poptávám realizaci odpadní jímky
Poptávám realizaci odpadní jímky 8 m3.
Snížení energetické náročnosti administrativní budovy SÚS Královéhradeckého kraje a.s. – Plačice
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních prací a souvisejících služeb a dodávek spočívajících v zateplení obvodového pláště objektu, výměně výplní otvorů a dalších nezbytných oprav spojených s realizací obvodového pláště a podhledu ve 3 NP objektu administrativní budovy SÚS Královéhradeckého kraje a.s. - Plačice. Předmětem plnění je také ...