Výstavba kotelny na spalování biomasy včetně čištění spalin město Dobruška
Jedná se o stávající kotelnu CZT na spalování zemního plynu ve městě Dobruška. Kotelna je zdrojem tepla pro vytápění a ohřev teplé vody sídlištních útvarů města. V plynové kotelně slouží jako stávající zdroj tepla dva plynové stacionární kotle s přetlakovými hořáky o jednotlivém výkonu 6 MW. Pro instalaci nové technologie na spalování biomasy o ...
ZŠ Sever - zateplení objektu a výměna oken
Zateplení obvodových plášťů jednotlivých budov, zateplení střech, výměna otvorových výplní oken a vnějších dveří a další související stavební úpravy.
Poptávám umělá prkna
Dobrý den, sháním umělá prkna 12m, prosím o uvedení ceny pokud to je možné. Děkuji Novák.
Poptávám teraco schody, ploché
Dobrý den, poptávám 10ks teraco schody, ploché, rozměr 1550*300*70 mm, zespodu nebroušené.
Úspora energií v budově Domova mládeže a internátu, Jiráskova ul. 640 Opočno – stavební práce
Předmětem veřejné zakázky je zateplení fasády budovy Domova mládeže a internátu na adrese Jiráskova ul. Opočno. V rámci realizace dojde rovněž k zateplení střechy a výměně dosud nevyměněných výplní (okna, dveře).
Realizace stavby HK, PS F008 Pohřebačka - rekonstrukce potrubí
Předmětem veřejné zakázky je dílo - stavba "HK, PS F008 Pohřebačka - rekonstrukce potrubí", která bude zhotovena dle projektové dokumentace. Jedná se o stavbu z předizolovaného potrubí. Veškeré informace jsou podrobně obsaženy v Zadávací dokumentaci.
Realizace stavby HK, D034 - Rekonstrukce části sek. rozvodů
Předmětem veřejné zakázky je dílo - stavba "HK, D034 - Rekonstrukce části sek. rozvodů", která bude zhotovena dle projektové dokumentace. Jedná se o stavbu z předizolovaného potrubí. Veškeré informace jsou podrobně obsaženy v Zadávací dokumentaci.
Realizace stavby HK, HV B - Rekonstrukce přípojky k PS B054
Předmětem veřejné zakázky je dílo - stavba "HK, HV B - Rekonstrukce přípojky k PS B054", která bude zhotovena dle projektové dokumentace. Jedná se o stavbu z předizolovaného potrubí. Veškeré informace jsou podrobně obsaženy v Zadávací dokumentaci.
Realizace stavby HK, HV B - Rekonstrukce mezi TB 5025-5026, ul. Za Škodovkou
Předmětem veřejné zakázky je dílo - stavba "HK, HV B - Rekonstrukce mezi TB 5025-5026, ul. Za Škodovkou", která bude zhotovena dle projektové dokumentace. Jedná se o stavbu z předizolovaného potrubí. Veškeré informace jsou podrobně obsaženy v Zadávací dokumentaci.
Poptávám koberec
Poptávám koberec šíře 4 m, délka 4,70 m. Barva cihlová i se vzorem, nebo doporučte do obývacího pokoje s hnědou sedací soupravou. Cena co nejnižší a doprava zdarma do okolí Chlumce nad Cidlinou. Díky.
Úspora energií v budově Domova mládeže a internátu, Jiráskova ul. 640 Opočno – stavební práce
Předmětem veřejné zakázky je zateplení fasády budovy Domova mládeže a internátu na adrese Jiráskova ul. Opočno. V rámci realizace dojde rovněž k zateplení střechy a výměně dosud nevyměněných výplní (okna, dveře).
Poptávám beton pro základovou desku
Dobrý den, jsem po povodních a sháním beton na základovou desku, prosím o info kolik stojí cm3 jsem podnikatel budu si to brát na ičo, platba hotově děkuji.
Výběrové řízení na dodavatele stavby pro projekt: Přestupní terminál v Novém Bydžově- vícepráce
Předmětem veřejné zakázky je provedení následujících víceprací, které se objevily v průběhu realizace projektu "Přestupní terminál v Novém Bydžově": - úprava elektrorozvodů ve výpravní budově - změna typu vstupních dveří - změna materiálu skleněných výplní - změna počtu drenážních šachtic, přizdívka příček - změna materiálu střešního ...
Realizace úspor energie MŠ Máj, Jičín
V rámci realizace energetických úspor dojde k zateplení objektu MŠ kontaktním zateplovacím systémem, dále bude provedeno nové souvrství jednoplášťové střechy včetně tepelné izolace a kompletní výměna oken budovy.
Poptávám dodávku stavebního materiálu
Dobrý den, můžete udělat nabídku na tento materiál: Stavba: čistírna odpadních vod České Meziříčí 45 m2 dlažby 300/300/9 TAURUS 13 m2 dlažby 150/150/9 TAURUS 125 ks sokl dlažba matná 300/80/9 185 m2 obklad 150/150/9 Můžete s cennou poslat katolog pro přesnější výběr. Děkuji.
Zateplení MŠ Vančurova v Náchodě
Podrobný popis předmětu veřejné zakázky je uveden v projektové dokumentaci. Projektovou dokumentací dle této smlouvy je projektová dokumentace pro provádění stavby s názvem ZATEPLENÍ FASÁDY A VÝMĚNA VÝPNÍ OTVORŮ V MŠ VANČUROVA Č.P. 1345, NÁCHOD“, vypracované projekční kanceláří Vše pro stavby s.r.o., Provoz. Kamenice 113, 547 01 Náchod, zak. č. ...
Poptávám rychlospony pro lemové potrubí
Rychlospona (klip) na spojování kruhového lemového potrubí, průměr 200- 2 ks.
Výměna oken Čro Hradec Králové
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je výroba a montáž oken a žaluzií v objektu ČRo v Hradci Králové.
Výměna oken Čro Hradec Králové
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je výroba a montáž oken a žaluzií v objektu ČRo v Hradci Králové.
Poptávam opravu plynového kotle
Poptávam opravu plynového kotle, GAS 3/2 3752112 TYP:521 T1.
Poptávám hliníkovou střešní krytinu
Levnou hliníkovou krytinu na latě, např. KOB, délka krovu cca 8m, celková potřeba 500 m2.
Instalace dvou plynových kotlů ve výtopně
Dodávka a instalace dvou plynových kotlů (každý o výkonu 4,5 MW) včetně příslušenství, demontáže stávajícího kotle K4 a souvisejících stavebních úprav stávající výtopny (vestavba horkovodní plynové kotelny). Podrobnosti jsou uvedeny v zadávací dokumentaci a jejich přílohách.
Poptáváme výměnu oken u RD
Poptávám výměnu oken v RD. Přestavujeme dům a budeme měnit 4 okna, budovat průchod na zahradu, tzv. Francouzské okno a měnit vchodové dveře. Popíši Vám caa stávající situaci, můžete mi poslat cenovou nabídku? Obývák je špaletové okno, 100 x 135, schodiště 78 x 118cm, pokojíček dvoukřídlé okno 127 x 135, chodba....okno, kde není potřeba ...
Dodávka a výměna oken v objektech Fakultní nemocnice Hradec Králové
Předmětem veřejné zakázky je výměna oken včetně vnitřních a vnějších parapetů a demontáž starých a montáž nových interiérových a exteriérových žaluzií na části objektu ÚKM a ÚKIA, Ortopedické kliniky včetně posluchárny, objektu Provozního odboru, objektů Chirurgického bloku, Stravovacího odboru, Prádelny a Infekční kliniky FNHK zadavatele.
ZŠ M. Horákové - zateplení objektu a výměna oken
Zateplení obvodových plášťů jednotlivých budov, zateplení střech, výměna otvorových výplní oken a vnějších dveří a další související stavební úpravy.