Poptávám vysokonapěťový transformátor
Poptávám vysokonapětový transformátor/násobič/na THONSON 29DX400
Generální oprava kotle K11
Předmět zakázky spočívá v poskytnutí dodávek a montáží k provedení generální opravy druhého tahu uhelného kotle K11 - kotle 1. třídy ve smyslu ustanovení § 2 vyhlášky č.18/1979 Sb., kterou se určují vyhrazená tlaková zařízení a stanoví některé podmínky k zajištění jejich bezpečnosti.
Poptávám stavební chemii
Poptávám stavební chemii - D4 MUREXIN, jaká je cena za balení 5 kg.
Poptávám výrobu špaletových oken
Dobrý den, pro majitele poptávám výrobu a montáž špaletových oken, celkem 83 ks, dřevo - borovice, nátěr okna - bíla, okapnice. Termín dodání v průběhu ledna 2012. V případě, že jste schopni práci provést v lednu 2012, prosím, kontaktujte mě pro bližší informaci. Děkuji.
Poptáváme výměny oken u mobilních domů
Poptáváme výměny oken u mobilních domů - mobilheimů.
Poptávám okna a balkonové dveře
Poptávám okna a balkonové dveře. š-870 výš-1165 kuchyňské okno 1 ks š-540 výš-810 podkrovní okno 2 ks š-870 výš-2165 balkonové dveře 1ks š-540 výš-520 záchodové okno 1 ks Všechna okna venek-Tmavý dub,vnitřek bílá okna.
Domov důchodců Hluboká nad Vltavou - zateplení
zateplení střešního a obvodového pláště a výměna otvorových výplní, zajištění publicity projektu
B 430-Záměna ionizačních komor pultu fyzikálního spouštění
Záměna ionizačních komor pultu fyzikálního spouštění a modernizace převodníků proudu, včetně úpravy softwarových ovladačů.
Rekonstrukce plastových potrubí pro dopravu chemikálií na potrubních mostech
Předmětem díla je zpracování realizační dokumentace a následná rekonstrukce potrubí do DN 50 za nový typ PP s vyšší teplotní stabilitu a dlouhodobou životností.
Generální oprava kotle K12
1) Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí služeb spočívajících v provedení generální opravy kotle K12 - kotle 1. třídy ve smyslu ustanovení § 2 vyhlášky č.18/1979 Sb., kterou se určují vyhrazená tlaková zařízení a stanoví některé podmínky k zajištění jejich bezpečnosti, ve znění pozdějších předpisů.
Výměna oken ve fasádě objektu regionálního studia v Českých Budějovicích
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je provedení výměny všech akustických oken (v 15ti stavebních otvorech) v jižní fasádě objektu Českého rozhlasu v Českých Budějovicích na adrese U Tří Lvů č. p. 244/1.
Zateplení ZŠ Pohůrecká
Jedná se zejména o zateplení fasád objektů a výměnu oken a dveří. Jedná se o vnější kontaktní zateplovací systém se 120 mm tlustou izolací z fasádního polystyrenu. Okna budou vyměněna za nová plastová s minimálně pětikomorovým rámem a s velmi kvalitním izolačním dvojsklem, kde je mezera mezi skly plněna argonem (event. jiným vzácným plynem) a kde ...
Stavební úpravy vybraných objektů JU
Předmět VZ je rozdělen na tři části. Plněním jsou stavebnípráce a práce spočívající v zateplení budovy a ve výměně výplní otvorů u objektů K 200, Na Zlaté stoce 558/10, České Budějovice (část 1) a pavilonu tělovýchovy,Na Sádkách 2/1, České Budějovice (část 2). Stavební práce spočívající ve vytvoření nových výukových prostor půdní vestavbou v ...
Poptáváme rekonstrukci regulátorů pro měniče ohřevu
Poptáváme rekonstrukci regulátorů pro středofrekvenční měniče ohřevu materiálu. Jde o starší typy ISOK, IMES, ITO. Původní byly ze ZEZ Praha pod označením SMK - UB o výkonech 100 - 400 kVA. Požadujeme, aby část silová nemusela být měněna. Jde celkem o 4 měniče (150 kW, 250kW, 350kW, 400kW)
Sociální zařízení - stroje a zařízení pro CSS Staroměstská
Jedná se o vybavení provozních místností, kuchyně a provozního zázemí domova pro seniory
Poptáváme okna vč. montáže
Poptávám okna do rozměru otvoru cca : š:116 , v: 145 Starý činž. dům. Vertikálně půlená. Počet kusů 15. Zevnitř bílá,z vnějšku barevná. Zajímá mne: -tech. provedení a parametry(profily, kování,ventilace atd.) -barevné možnosti(chci něco tmavě"červeno-hnědého") -reference -termín dodání od objednání -záruka -doba montáže Nabídky ...
Zateplení ZŠ Pohůrecká
Jedná se zejména o zateplení fasád objektů a výměnu oken a dveří. Jedná se o vnější kontaktní zateplovací systém se 120 mm tlustou izolací z fasádního polystyrenu. Okna budou vyměněna za nová plastová s minimálně pětikomorovým rámem a s velmi kvalitním izolačním dvojsklem, kde je mezera mezi skly plněna argonem (event. jiným vzácným plynem) a kde ...
Výměna oken ve fasádě objektu regionálního studia v Českých Budějovicích
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je provedení výměny všech akustických oken (v 15ti stavebních otvorech) v jižní fasádě objektu Českého rozhlasu v Českých Budějovicích, na adrese U Tří Lvů č. p. 244/1.
Poptávám podlahové palubky
Poptávám podlahové palubky délka 3 m. tloušťka 23 mm,- 10 m2 včetně č ks polštářů délka 3 m.
Poptáváme záchytnou čerpací jímku
Pro odpadní vody z tlakového lití hliníku (13 lisů) potřebujeme záchytnou čerpací jímku s čerpáním do zásobní nádrže 50m3 s odvozem fekavozem. Předpokládáme jímku u jednoho až u tří lisů. Průměrná produkce odp. vod na lis je 55 l/hod. Odpadní vody obsahují mazadla z forem a jsou chemicky agresivní. Dopravní výška čerpání je cca 5 až 8 m. ...
Poptávám použité dveře
Poptávám použité dveře vnitřní 60/197 P a kazetové venkovní 120/197 L. Okolí Třeboně. Děkuji.
Poptávám kanalizační plastové roury
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli máte kanalizační roury plastové. Moc prosím mohli by jste mi poslat nabídku, tohoto produktu a jaká je cenová relace? Za odpověď moc děkuji.
Poptáváme 43 ks dveří
Poptávám 43ks dveří, viz. přiložená dokumentace.
Poptáváme smrková prkna a fošny
Poptávám smrkové fošny, síla 50mm, délka 2 nebo 4m, cca 10 kubíků. Dále poptávám smrková prkna, síla 26-28 mm, délka 2 nebo 4m, cca 3 kubíky.
Poptávám jíl, hlinu k zavezení terénu
Jíl či hlína bez školivých příměsí k zavezení terénu kolem skruží (které budou v horní části mít také ještě těsnění aby nemohla do studny pronikat povrchová splašková voda poblíž Českých Budějovic. 2m3