Zateplení ZŠ, sportovní haly a školní jídelny Záboří
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v zateplení obvodového pláště objektu ZŠ, sportovní haly a jídelny. Dále zateplení obvodových stěn, soklu, plochých střech a výměna otvorových výplní. V rámci realizace veřejné zakázky dojde k celkovému zateplení objektu.
Dodávky betonových sloupů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky betonových sloupů. Veřejná zakázka je rozdělena na části. Bližší popis viz kvalifikační dokumentace.
Izolátory pro venkovní vedení VVN, VN a NN
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky izolátorů pro venkovní vedení VVN, VN a NN. Veřejná zakázka je rozdělena na 6 částí.
Dodávka přijímačů hromadného dálkového ovládání tarifů a zátěže
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 49 000 kusů jednopovelových přijímačů HDO, 42 000 kusů třípovelových přijímačů HDO a 2 600 kusů čtyřpovelových přijímačů HDO. Přijímače HDO musí být v souladu s Technickou specifikací pro přijímače hromadného dálkového ovládání tarifů a zátěže (3bodová montáž), která je přílohou kvalifikační dokumentace.
Blokové betonové transformovny vn/nn 22/0,4 kV
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky blokových betonových transformoven vn/nn 22/0,4 kV. Veřejná zakázky je rozdělena na tři části.
Plně izolované rozvaděče 22 kV
Předmětem veřejné zakázky je kompletní dodávka dvou plně plynem SF6 izolovaných rozvaděčů 22kV se dvěma systémy přípojnic. Podrobněji v kvalifikační dokumentaci uveřejněné na profilu zadavatele.
D243-Propojení tras 1,2RQ01Z001, 1,2RQ04Z001 a 1,2RD13Z003
Předmětem veřejné zakázky je zpracování projektové dokumentace a následné provedení díla v lokalitě JE Temelín spočívající zejména v instalaci několika nových potrubních tras na parní části sekundárního okruhu HVB1 a HVB2. Budou instalovány nové potrubní trasy z uhlíkové oceli mimo jiné v rozměrech DN 350, DN 150 a příslušné drenáže. Jedna nová ...
Poptávám dlažbu do kuchyně
Dobrý den, poptávám katalog, obrázky dlažby do kuchyně a cenu. Děkuji, Šímová.
Poptávám cenovou  nabídku na polystyrén
Dobrý den, chtěl bych se zeptat za kolik máte polystyren a to XPS i EPS, kvadr 1000 x 1000 x 1000 (tedy m3). Děkuji.
Dodávky distribučních olejových hermetických třífázových transformátorů vn/nn 22/0,42 kV do 630 kVA
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky distribučních olejových hermetických třífázových transformátorů vn/nn 22/0,42 kV do 630 kVA. Plnění bude rozděleno na 2 části (do 250kVA včetně a 400 a 630kVA plus; ke každé z variant budou dodávána i kolečka).
Záměna pneumatických rozvaděčů typu 5/2 výrobce MSA a.s. Dolní Benešov na RČA vně ochranné obálky
Předmětem veřejné zakázky je zpracování projektové dokumentace a následné provedení díla v lokalitě JE Temelín spočívající zejména v: - záměně 62 kusů (31 ks/blok) stávajících pneumatických rozvaděčů typu 5/2 (DN10, PN100), včetně zpětného ventilu vyrobených v MSA a.s. na RČA typu A01 umístěných vně ochranné obálky, - záměně trubkování ...
Kovově kryté rozvaděče VN s izolací plynem SF6
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky kovově krytých rozvaděčů VN s izolací plynem SF6: A: Modulární rozvaděče vč. doplňujícího materiálu, B: Kompaktní rozvaděče vč. doplňujícího materiálu. Bližší popis zakázky je uveden v kvalifikační dokumentaci.
Dodávky výkonových třífázových olejových transformátorů 110/22 kV
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky výkonových třífázových olejových transformátorů 110/22 kV. Bližší popis zakázky je uveden v kvalifikační dokumentaci.
Dodávky distribučních olejových hermetických třífázových transformátorů vn/nn 22/0,42 kV do 630 kVA
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky distribučních olejových hermetických třífázových transformátorů vn/nn 22/0,42 kV do 630 kVA. Plnění bude rozděleno na 2 části (do 250kVA včetně a 400 a 630kVA plus; ke každé z variant budou dodávána i kolečka).
Poptávám náhradní díl k elektrickému bojleru
Potřeboval bych nové kohoutky k ohřívači vody, jde o ohřívač elektrický zn. Tatramat.
Poptávám interiérové dveře
Poptávám interiérové dveře 2/3 prosklené z masivu + obložky včetně montáže. Jedná se o 7 ks. Místo realizace Č.Budějovice Děkuji
Snížení energetické náročnosti SOŠE COP Hluboká n.Vlt., objekty D,E,G
Předmětem plnění veřejné zakázky je Snížení energetické náročnosti SOŠE COP Hluboká n.Vlt., objekty D,E,G, které spočívá v zateplení obvodových stěn, střech, a výměně vnějších otvorových výplní dle zpracované projektové dokumentace.
C470 - Doplnění armatur na trasy trvalého odkalu parogenerátorů
Předmětem díla je doplnění regulačních ventilů s elektropohonem a měření teploty na jednotlivé trasy odkalu PG včetně odstranění HSS, které budou nahrazeny přírubovými spoji. Jedná se zejména zajištění materiálu, armatur a provedení montáže armatur na pozici včetně vyříznutí T-kusů a jejich nahrazení přírubovým spojem v rámci plánovaných odstávek ...
Zateplení městské polikliniky - II. etapa
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy obvodového pláště západní, severní a východní fasády objektu městské polikliniky v Týně nad Vltavou včetně výměny oken. Předmětem je rovněž zateplení střechy a 4. NP budovy. Dále bude na objektu probíhat celková sanace prostor dotčených výstavbou od azbestových a minerálních vláken, které jsou ...
Poptávám použitý silniční panel
Koupím použitý silniční panel 3000x1200(1500)x15, blízko Týna nad Vltavou velmi spěchá.
Poptávám nebroušené cihly
Scháním nebroušené cihly 44x25x23,8 na maltu na hrubou stavbu, cca 800 ks . Levně. Nabídněte cenu včetně dopravy a vykládky.
Snížení energetické náročnosti Domova mládeže u U Hvízdala
Předmětem plnění veřejné zakázky je komplexní snížení energetické náročnosti ve stavebních konstrukcích. Opatření ve stavebních konstrukcích spočívá v zateplení obvodových stěn a výměně výplní dle zpracované projektové dokumentace v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptávám cenovou nabídku na zateplovací materiál
Dobrý den, prosím o nadcenění zateplovacího materiálu: - fasádní polystyren EPS 70 tloušťky 10 cm 230 m2. - 19 ks zakládacích lišt (45mb) - hmožděnky - perlinka - rohový profil 117,5 mb - lepidlo pozn.:hmožděnky, perlinka a lepidlo na 230 m2 Za ocenění předem děkuji a chtěl bych vědět, kdy by mohl být materiál připraven k ...
Výstavba administrativní budovy KŘ České Budějovice
Stavba je umístěna na pozemcích 3655/5, 3655/16 v k.ú. Dobrá Voda u Českých Budějovic. Pozemek je svažitý jihozápadním směrem, zalesněný smíšeným porostem, z jihu ohraničený komunikací. Stavební objekty: SO 01 – Administrativní budova SO 02 – Přístřešek pro odpady a přípojky SO 03 – Komunikace SO 04 – Sadové úpravy SO 05 – Kanalizace SO 06 ...
Poptávám plastové roury
Dobrý den, poptávám adresu na výrobce či prodejce plastových rour o průměru 600-800mm, délky 1500mm. Děkuji.