Letiště Leoše Janáčka Ostrava, Stroje a zařízení II. – Vysokozdvižný vozík (nosnost 3,5 t)
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks uvedeného zařízení, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Jedná se o zařízení, určené k manipulaci s materiálem ve vertikální i horizontální poloze, převážně ve venkovních prostorách. Rovněž je zařízení uzpůsobeno k vlečení zavazadlových vozíků, vlečných letadlových schodů, pozemních letadlových ...
Pneumatická kladiva, Srí Lanka
Hledám výrobce pneumatických kladiv.
Vysokozdvižná plošina 29m
Dodávka nové montážní vysokozdvižné plošiny na podvozku nákladního vozidla o celkové hmotnosti do 12 t, s pracovní výškou 29 m
Rekonstrukce výtahu č. 46
Předmětem zakázky je rekonstrukce výtahu č. 46 v budově D2 v areálu Fakultní nemocnice Olomouc. Součástí zakázky je realizace elektrického přívodu od rozvodny do strojovny výtahu, stavební úpravy ve strojovně výtahů, ve výtahových šachtách, výměny dveří a další práce související s rekonstrukcí a uvedení do provozu. Specifikace zakázky je uvedena v ...
R 000925 - Revitalizace obytného domu Kysucká 1821/8 a 1822/10, II. etapa
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce dvou bytových domů - společných prostr. Jedná se o rekonstrukci výtahu a výtahové šachty, nových silnoproudých a slaboproudých rozvodů. Dále bude provedeno VZT pro odvětrání stávajících bytových jader.
Výšková technika
Výšková technika - automobilová plošina v rozsahu dodávky podle technických podmínek v příloze zadávací dokumentace
Výtahy, eskalátory, Etiopie
Hledám výrobce výtahů a eskalátorů.
Poptávám pronájem vysokozdvižné plošiny
Pronájem vysokozdvižné lávky na práci v Jaroměři-Josefově, okres Náchod, výška zdvihu 25 metrů.
Veselí nad Moravou - přestupní terminál IDS JMK, zabezpečení bezbariérovosti
V průběhu realizace stavby "Veselí nad Moravou - přestupní terminál IDS JMK, zabzepečení bezbariérovosti" - Potřeba Dodatečných stavebních prací vznikla v důsledku objektivně nepředvídatelných okolnosti, které znamenaly změnu předmětu smlouvy o více a méněpráce. Jedná se o následující vícepráce:1. Podlahová stěrka SO 01,02,03,04, 2. ...
Dodávka techniky na údržbu komunikací
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 9 ks nosičů výměnných nástaveb pro údržbu komunikací a další zařízení, 2 samostatné nástavby, dle podmínek uvedených v zadávací dokumentaci, zaškolení obsluhy a dodávka do místa plnění a následný servis po celou dobu záruční lhůty.
GAMBIE; Manipulační jednotky
Sídlíme v Gambii v západní Africe. Poptáváme nové / použité zvedací / manipulační jednotky vakuového skla s vlastním pohonem.
Nemocnice Pelhřimov - rekonstrukce výtahů
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukci celkem 8 výtahů v objektech (DRJ 1, DRJ 2, PAS, Porodnice a Dětský pavilon) Nemocnice Pelhřimov.
Poptávám ND ke stavebnímu stroji Mecalac
Poptávám rotátor pro stroj Mecalac 12 mxt
PÁKISTÁN; Příslušenství HILTI
Poptáváme sekáč vhodný pro sbíječku HILTI TE1000 AVR, jak hloubicí hrot, tak plochý sekáč, délka 350-400 mm.
Dodávka kolového nakladače
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka víceúčelového kolového nakladače pro potřeby státního podniku Vojenské lesy a statky ČR na místo plnění, včetně zabezpečení servisních služeb na tento nakladač. Předmět plnění veřejné zakázky spočívá v dodávce 1 ks nakladače určeného převážně k nakládání materiálů do jiných transportních strojů, či ...
ČÍNA; Výměníky tepla
Specializujeme se na výrobu velmi kvalitních deskových žebrovaných výměníků tepla, které lze použít pro stavební stroje, mezichladič auta, nové energie, kompresor atd. Více informací na www.wxjinxi.com. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Letiště Leoše Janáčka Ostrava, Stroje a zařízení II. – Samohybné pásové nakladače na zavazadla
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 7 ks uvedeného zařízení, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Toto zařízení slouží pro naložení/vyložení zavazadel a nákladu/zboží z do/z paluby letadel. Pásový nakladač je vybaven zařízením/nástavbou umožňující snadnou manipulaci/operaci uvnitř nákladového prostoru jakéhokoliv letadla s volným ...
Rekonstrukce výtahů
Předmětem zakázky je rekonstrukce výtahů č. 50 v budově J2, č. 53 a 54 v budově S. Součástí zakázky je realizace elektrického přívodu od rozvodny do strojovny výtahů. Specifikace zakázky dle zadávací dokementace.
Poptávám gumové pásy na nakladač Bobcat
Dobrý den sháním gumové pásy na Bobcat T190 320x86x49 pošlete mi prosím cenovou nabídku děkuji.
Revitalizace části bývalé selské usedlosti č. p. 83 a 332 na sběrný dvůr obce Nový Malín - II. etapa
Předmětem veřejné zakázky jsu dodávky technologického vybavení do sběrného dvora (hydraulický balíkovací lis, vážní zařízení, vysokozdvižný elektrický vozík, nákladní vozidlo, třídící linky, drtičky odpadů, briketovací lis, zvonové kontejnery).
Dodávka silničního válce
Předmětem veřejné zakázky je dodávka silničního válce , včetně zaškolení obsluhy a zajištění záručního servisu.
Pořízení čelních nakladačů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 8 kusů identických, čelních, teleskopických nakladačů, dle technických podmínek uvedených v zadávací dokumentaci, zaškolení obsluhy, dodávka do míst plnění a zajištění servisních služeb.
Silniční fréza
Předmětem zakázky je dodávka silniční frézy.
Rekonstrukce bytového domu včetně výměny technologie výtahu
Baranova 40 - zateplení fasády, výměna okenních a dveřních výplní vč. meziokenních vložek, vybourání obvodového pláště 8. NP a vybudování zděného pláště, výměna střešních prvků, realizace nového hromosvodu, výměna technologie výtahu.
Finišer
Předmětem zakázky je dodávka finišeru s pásovým podvozkem.