Poptávám lešení vč. montáže
Prosím o zaslání kompletní cenové nabídky včetně montáže a dopravy na zapůjčení lešení. Na RD v obci Kojetice u Prahy,šířka domu 9m, výška ke štítu 8m.
KAMERUN; Nakladače
Jsem zprostředkovatel pro vládu Kamerunu a poptáváme značný počet kolových nakladačů, čelních nakladačů a mnoho dalších. Rád bych, aby mě zájemci kontaktovali s cenovou kalkulací.
Výměna lůžkového výtahu
Výměna lůžkového výtahu s nosností 1600 kg a jeho protažení o 1 nástupní a výstupní stanici (po úpravě 7 stanic). Stavební práce budou zahrnovat vybourání stávajících výtahových dveří, vybourání stropu nad výtahovou šachtou a otvorů pro osazení nových dveří, zazdění stávajících dveří, provedení omítek, kompletace el.instalace, malbu, úklid. ...
Teleskopické nakladače s otočným výložníkem
Dodávka 2 ks kolových teleskopických nakladačů s otočným výložníkem pro střediska SSMSK Karviná a Opava.
Rekonstrukce výtahů a opláštění výtahových šachet v bytových domech Bystřinova, Tábor, Brno
Rekonstrukce výtahů a opláštění výtahových šachet v bytových domech Bystřinova, Táboir, Brno a související práce a dodávky.
Poptáváme půjčovnu a montáž lešení
Společnost z Karlových Varů hlédá pro práci v Praze, firmu schopnou kratkodobě zapůjčit a provést montáž lešení podle požadavků. Postavit interierové lešení (3-5m) pro provedení obkladu ve výšce 5 až 9 m, na pojizdných schodech a travelátorech. V termínu konec července a v srpen 2011. Montáž v 21h a demontáž v 6h.
Poptávám motor na elektrickou sekačku
Poptávám komplet motor na elektrickou sekačku zn. Bosch-Rotak 40 (celý systém drží na 4 vrutech.)
Poptáváme rekonstrukci výtahu
sdružení nájemníků 6ti podlažního panelového domu hledá dodavatele, který provede rekonstrukci stávajícího výtahu, nebo dodá nový výtah za rozumnou cenu, tak aby odpovídal současným normám a nařízením. Spěchá!!!
Dodávka 3 ks stavebních strojů (kráčivých bagrů) pro vodní hospodářství
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na dodávky je kompletní dodávka 3 kusů nových, nepoužitých stavebních strojů (kráčivých bagrů) pro vodní hospodářství včetně příslušenství, při splnění parametrů uvedených níže, a to v bodě II.2.1.. Stavební stroje, budou nasazovány ve složitých terénních a přístupových podmínkách na údržbu vodních toků ...
Dodávka dvou nákladních automobilů s pohonem obou náprav (4x4), komunální hydraulikou
Dodávka dvou nákladních automobilů s pohonem obou náprav (4x4), komunální hydraulikou, sypací nástavbou chemik, sněhovou radlicí, sklápěcí korbou, včetně dodání do místa plnění.
Výtahová zařízení do bytových domů č.p. 538, 539, 540 a 546 v Rapotíně
Předmětem polidmitní veřejné zakázky je zpracování projektové dokumentace, vyřízení stavebního povolení a následná kompletní realizace stavby včetně kolaudace 8 ks osobních výtahů do panelových domů v Rapotíně.
Dodávka vozidla - kolového nakladače pro Centrum odpadového hospodářství Klatovy
Dodávka vozidla - kolového nakladače pro Centrum odpadového hospodářství Klatovy včetně příslušenství a s technickými parametry, stanovenými v zadávací dokumentaci.
Oprava hlavní trasy DPD
Předmětem veřejné zakázky je oprava hlavní trasy dálkové pasové dopravy (dále jen DPD). Rozsah bude uveden v zadávací dokumentaci. Jedná se zejména o opravu pasových dopravníků PD12 a PD 12.1, zahrnující výměnu poháněcích stanic, bubnů, válečků a stěračů a opravu ocelových konstrukcí, středních dílů a elektropříslušenství. Součástí veřejné zakázky ...
Výměna výtahů ZŠ J.Wericha, Španielova 1111, Praha 6 - Řepy
Výměna 2 ks el. nákladních výtahů nosnosti 500 kg a 1 ks el. výtahu nosnosti 100 kg v objektu ZŠ J. Wericha v ul. Španielova 1111.
Kolové nakladače - teleskopické manipulátory
Dodávka 2 ks kolových nakladačů - manipulátorů s teleskopickým ramenem pro střediska SSMSK Bruntál a Frýdek-Místek.
Vybudování výtahů v obecních domech Wolmanova 7,9,11 a Heyrovského 26, 28, 30 v Brně-Bystrci
VZ spočívá ve vybudování šesti kusů i výtahů dle normy ČSN EN 81-1:1999, NV 27/2003 Sb. a platných předpisů EU dle následujících požadavků – montáž nových výtahů včetně nosné konnstrukce s prosklením bočních stěn a lanovým pohonem výtahu bez uchycení do stropní konstrukce, ekologická likvidace odpadu, potřebné zkoušky, doprava, splnění všech ...
INDIE; Potrubní dopravníky
Hledáme firmu z oboru pásové dopravy a potrubních dopravníků, která chce vstoupit na indický trh. Naše firma působí v oboru manipulace se sypkými materiály již 30 let a rádi bychom rozšířili svůj sortiment v oboru potrubních dopravníků. Během 2. týdne v červenci navštívíme Rakousko a Itálii a můžeme se setkat se zájemci.
Poptáváme dopravníky
Pro technologickou linku na zpracování biomasy POPTÁVÁME RŮZNÉ DRUHY DOPRAVNÍKŮ - specifikace v nákresu. Cenovou nabídku s termínem dodání zašlete, prosím, na e-mail: pelletia@pelletia.cz nejpozději do 23.6.2011 do 11 hod.
Poptáváme pásy na dozer DT 57
Poptáváme pásy na dozer DT 57
Výměna výtahů v budově B
Předmětem veřejné zakázky je výměna 10 výtahů v budově B fakulty stavební ČVUT.
PÁKISTÁN; Sestavy válečků
Poptáváme sestavy válečků pro válečkové tratě.
Poptávám výrobu šnekového dopravníku
Dobrý den,poptávám možnost výroby nerezového šnekového trubkového dopravníku průměr cca 80 mm délky cca 1000mm,pracujícího v prostředí s teplotou 200 st.C a tlakem 40 bar,dopravovaný materiál uhlí(drť,prach,),svislé(90 st) provedení.
JEMEN; Nakladač
Poptáváme 2-3 kolový nakladač CATERPILLAR 966E. Máte-li, pošlete mi jeho sériová čísla s fotografiemi a cenovou nabídkou.
Zberový dvor v obci Poľný Kesov nákup vybavenia
Predmetom zákazky je dodávka dvoch vaňových kontejnerov o objeme cca 7m3, jedného kontajnera o objeme cca 30m3, jedného kontajnera o objeme cca 30m3 s vekom, kolesový traktor - jeden kus, traktorová vlečka jeden kus, polyetylénové vrecia na odpad 120 l - 36 000 ks, jutové vrecia 120 l - 12 000 ks, kompostér objem 500l - 400 ks. Traktor 1 kus, ...
TOGO; Průmyslové stroje
Naše firma je jednou z předních importních základen v Togu a má pobočky v mnoha částech Afriky. Hledáme spolehlivé dodavatele / výrobce průmyslových strojů. Zájemce o dodávky žádáme, aby nám poskytli kompletní informace o firmě, specifikace a ceník produktů.