Sháním zhotovení opěrné zdi
Poptávám zhotovení opěrné zdi cca 15 m dlouhé, výška se postupně zvyšuje cca od 1 m do 4 m. Na materiálu nezáleží, bude porostlá popínavými rostlinami. Objekt je ve vesnici Žloukovice (12 km od Berouna). Termín zhotovení podzim 2008, nebo jaro 2009.
Poptávám výstavbu základové desky
Poptávám výstavbu základové desky o půdorysu 8.20x9.10 nedaleko Prahy
Poptáváme stavbu základové desky
Hledám stavební firmu pro zhotovení základové desky,podle projektu.Lokalita Praha-západ,Oleško.Jedná se o základovou desku pro dřevostavbu (dvojdomu) prostupy kanalizace a studená voda,rozměry 15,7x15,3m.
Poptáváme zhotovení základové desky k RD
Poptávám firmu pro zhotovení základové desky včetně izolací pro stavbu RD. K dispozice veškerá dokumentace, podrobný projekt základové desky, inženýrských sítí a stavby. Lokalita: Králův Dvůr-Počaply
Poptáváme stavbu základové desky
Poptavám zhotovení základové desky na rodinný dům obdelníkového tvaru o rozměrech 13500x860 cm. Realizace srpen-zari 2007/ihned po vydani stavebniho povoleni/ v okr.Mělnik. Svahové převýšeni cca 60cm, půda-humozní hlína.Výkopové práce možno zajistit v mistě stavby. Cena a reference rozhoduji.
Poptáváme základové a výkopové práce
Hledáme dodavatele stavebních prací: základovou desku 6,5x8,5m určenou pro výstavbu dřevostavby včetně komína (7m) a výkopových prací. Termín: červen/červenec 2007. Lokalita: osada Vrabčí brod u Poříčí nad Sázavou.
Poptávám založení stavby RD vč. přípojek
Poptávám založení RD, případně pouze výkopové práce v rozsahu: suterén o rozměru 9x11 m s garáží, veškeré přípojky, ČOV, jímka, vsakovací jímka, vjezd, terénní úpravy. Vrchní stavba zajištěna. Obec Bratřínov, okr. Praha-západ.
Poptáváme firmy na vyzdívky 70 ks RD
Poptáváme stavební firmy na vyzdívky 70 ks RD lokalita Praha a Mělnicko. Termín zahájení 20.1.2007