Městecký potok II - Vojnův Městec
Vodohospodářská stavba zařazena v programu „Prevence před povodněmi II“ MZe, realizovaná na vodním toku Městecký potok v intravilánu městyse Vojnův Městec, okres Žďár nad Sázavou, kraj Vysočina. Délka úpravy vodního toku 523 m. Účelem je zvýšení průtočné kapacity a zajištění stability koryta vytvarováním průtočného kapacitního profilu příčně ...
Vodní nádrž Střence
Předmětem plnění zakázky je výstavba vodní nádrže v k.ú. Okřešice u Třebíče. V rámci realizace akce bude vybudována vodní nádrž se zemní hrází, výpustným zařízením a bezpečnostním přelivem. Při vodní nádrži budou vyhloubeny 2 vodní tůně a proběhne výsadba zeleně.
Oprava a rekonstrukce objektů rybníka Velké Dářko
Oprava a rekonstrukce objektů rybníka
Rybník Stejskal – odbahnění a rekonstrukce objektů
Stavební práce spočívají v odstranění rybničního sedimentu v množství 61.959 m3 a rekonstrukce opevněné hráze, kafiště a bezpečnostního přelivu. Předmětem veřejné zakázky je kromě provedení stavebních prací rovněž vypracování projektové dokumentace skutečného provedení díla.
Rybník Nový Křižanov - odbahnění a rekonstrukce objektů
Stavební práce spočívají v odstranění rybničního sedimentu v množství 37.176 m3 a rekonstrukce hráze, spodní výpusti a bezpečnostního přelivu. Předmětem veřejné zakázky je kromě provedení stavebních prací rovněž vypracování projektové dokumentace skutečného provedení díla.
Obnova a odbahnění rybníka Loudal
Odstranění přebytečných bahnitých sedimentů. Oprava hráze rybníka se bude skládat z dosypání hráze, opravy stávajícího bezpečnostního přelivu a výstavby nového přelivu. V poslední fázi osazení nového manipulačního objektu, položení odpadního potrubí.
Rybník Makový - odbahnění a rekonstrukce rybníka
Odbahnění a obnova funkčních objektů rybníka - hráze, spodní výpusti a odtokové stoky.
Odbahnění a rekonstrukce Borovinského rybníka
odbahnění rybníka, rekonstrukce výpustného zařízení a bezpečnostního přelivu, urovnání koruny hráze, rekonstrukce návodního líce hráze, nové kádiště a sjezd ke kádišti
Nové Syrovice a Láz - splašková kanalizace a ČOV
Předmětem veřejné zakázky je řešení nové stokové sítě splaškové kanalizace v obcích Nové Syrovice a Láz včetně čištění odpadních vod na nové čistírně odpadních vod ( dále ČOV). Pro odvedení splaškových vod z obou obcí je navržena splašková kanalizace, která je navržena převážně jako gravitační. Čistírna odpadních vod je navržena jako ...
Jarošův rybník - odbahnění
modernizace funkčních objektů a odbahnění rybníka (kompletní rekonstrukci spodní výpusti a bezpečnostního přelivu, rekonstrukce tělesa hráze, vybudování kádiště, sjezd ke kádišti a vybudování zpevněné štěrkové komunikace podél hráze)
Kanalizace a ČOV Pozovice a Smilov; Městys Štoky
Výstavba nových sítí kanalizace splaškové gravitační a nových obecních čistíren odpadních vod v obcích Pozovice a Smilov (každá ČOV pro 130 EO). Stavební objekty: kanal. splašková gravitační a tlaková; příprava území; ČOV; přípojka NN pro ČOV; čerpací stanice; přípojka NN pro ČS.
Modernizace a revitalizace veřejných prostranství a související infrastruktury v areálu SOHO Třebíč
Výstavba okružní křižovatky v areálu SOHO Třebíč; výstavba mostu přes Stařečský potok; výstavba opěrných zdí; výstavba kanalizace; přeložka vodovodu; realizace veřejného osvětlení; přeložka plynovodu; úprava území, zeleň.