Realizace opatření na Brněnské údolní nádrži - dodatečné práce
Předmětem VZ je provedení dodatečných prací - zejména: Instalace a činnost zařízení aerace - prodloužení přípojek elektro, úprava umístění a prodloužení aeračních věží, Ošetření přítoku do vodního díla Brno - navýšení množství ošetřené přítokové vody koagulantem na bázi železa, Monitoring v rámci výkonu aplikačních zásahů na VN Brno, Monitoring ...
VD Plumlov - odstranění sedimentů
Předmětem veřejné zakázky je odtěžení sedimentů VD Plumlov v rozsahu uvedeném v zadávací dokumentaci.
V 000207 - Jehnice odbahnění rybníka „U mlýna“
Předmětem této veřejné zakázky je kompletní obstarání všech prací, služeb a dodávek souvisejících s odbahněním rybníka „U mlýna“.
V 000207 - Jehnice odbahnění rybníka „U mlýna“
Předmětem této veřejné zakázky je kompletní obstarání všech prací, služeb a dodávek souvisejících s odbahněním rybníka „U mlýna“.
Brno, Cihlářská, Antonínská I - rekonstrukce kanalizace a vodovodu a Oprava komunikace Cihlářská
Předmětem veřejné zakázky je provedení rekonstrukce kanalizační stoky a vodovodního řadu v ulici Cihlářská a v části ulice Antonínská a provedení opravy komunikace a chodníků v ulici Cihlářská.
RN Jeneweinova a vodovod Komárov
Předmětem zakázky je výstavba retenční nádrže Jeneweinova včetně veškerých nutných propojů, nápojných bodů pro inženýrské sítě a napojení na komunikační síť vozovek, včetně začlenění navrhovaných objektů do území, napojení na protipovodňovou ochranu území. Retenční nádrž je navržena jako průtočná se dvěma retencemi – vnitřní retence o objemu 4000 ...
Brno, Pionýrská - rekonstrukce kanalizace a vodovodu
Předmětem veřejné zakázky je provedení rekonstrukce kanalizace v celkové délce 449,30 m, vodovodu v celkové délce 950,20 m, přeložek inženýrských sítí dotčených stavbou a následné obnovy vozovky o celkové ploše 7095 m2 v ulici Pionýrská.