Veľké Dravce - verejný vodovod
Premetom zákazky je realizácia vodovodu obce Veľké Dravce. Vodovod sa napojí na existujúce prívodné potrubie z obce Buzitka, ktoré je ukončené na okraji obce Veľké Dravce.
Tuhár - vodovod
Predmetom zákazke je realizácia vodovodu obce Tuhár.
Kanalizace a ČOV v obci Úlice
Předmětem plnění veřejné zakázky je výstavba splaškové gravitační kanalizace a ČOV v obci Úlice a doprovodných objektů“, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávka výtlaku k čistírně odpadních vod v Hînceşti (Moldavsko)
Veřejná zakázka je součástí projektu zahraniční rozvojové spolupráce ČR v Moldavsku s názvem „Modernizace nakládání s odpadními vodami v Hînceşti (Moldavsko)“. Cílem projektu je zajištění dlouhodobě udržitelného systému nakládání s odpadními vodami ve městě Hînceşti a okolí. Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž tlakového potrubí ...
Vodojem Březnice
Předmětem veřejné zakázky je vybudování nového zemního vodojemu 2x60m3, přípojky NN, příjezdové polní cesty k VDJ, propojovacích potrubí, odpadu, oplocení. Stavba vodojemu zvýší zabezpečenost v dodávce pitné vody, zlepší tlakové poměry v síti a zajistí dostatečné množství vody při požáru.
VN Pocheň - odbahnění nádrže
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací v rozsahu podle projektové dokumentace pro provádění stavby „VN Pocheň – odbahnění nádrže, č. stavby 3331" (příloha č. 1 zadávací dokumentace). Předmětem veřejné zakázky je odtěžení sedimentů ze dna vodní nádrže Pocheň v množství 92 600 m3, vytvoření litorálních zón na okrajích zátopy a ...
VD Kořensko - zajištění plavebních hloubek pod vodním dílem
Předmětem plnění veřejné zakázky je prohloubení plavební dráhy na úroveň záporníku plavební komory v šířkových a směrových parametrech I. klasifikační třídy za účelem výrazného rozšíření období provozu vltavské vodní cesty ve významném úseku propojení oblasti vodní nádrže Orlík s horní Vltavou.
VD Hubenov, přivaděče – rekonstrukce, Jedlovský přivaděč
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení stavby spočívající v rekonstrukci Jedlovského přivaděče, a to metodou Relining, tzn. vkládáním potrubí menšího vnějšího průměru do sanovaného stávajícího potrubí. Bezvýkopová technologie bude provedena v celé délce trasy na stávajícím betonovém potrubí DN 500 – 700 a ocelovém potrubí DN 500. Součástí stavby ...
Región Dunajská Streda – Odvedenie a čistenie odpadových vôd a zásobovanie vodou
Predmetom zákazky je vypracovanie realizačnej projektovej dokumentácie a zhotovenie stavby - predmetu zákazky Región Dunajská Streda Odvedenie a čistenie odpadových vôd a zásobovanie vodou - D1.11 Obec Kráľovičové Kračany - kanalizácia vrátane prevádzkového a manipulačného poriadku, archeologického prieskumu, geodetického zamerania, geologického ...
Vodní nádrže v k.ú. Sedlec u Náměště nad Oslavou
Vybudování dvou nových vodních nádrží v k.ú. Sedlec u Náměště nad Oslavou. Jedná se o dvě průtočné vodní nádrže umístěné na toku Hučák ve stávající údolnici toku severovýchodně od zástavby obce.
Vodovod Příčovy
Předmětem zakázky je vybudování vodovodu Příčovy, které spočívá v připojení obce na vodovodní systém města Sedlčany. Zdrojem pro vodovod Příčovy bude vodojem Dublovice, který je napojený na přiváděcí řad Benešov – Sedlčany v blízkosti vodojemu Sedlčany II. Vodojem Dublovice o objemu 2 x 150 m3 je umístěn u lesní cesty na severní straně vrchu ...
Splašková kanalizace a ČOV Třešť-Buková a splašková kanalizace a ČOV Třešť-Salavice
splašková kanalizace a ČOV Třešť – Salavice: výstavba kanalizace v délce 2,72 km, výstavba ČOV o kapacitě 220 EO; splašková kanalizace a ČOV Třešť – Buková: výstavba kanalizace v délce 1,07 km, výstavba ČOV o kapacitě 120 EO
Vojtovický potok PB 5, Petrovice u Skorošic, km 2,745 - 4,744
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací v rozsahu podle proj. dokumentace pro provádění stavby (příloha č. 1 zadávací dokumentace). Jedná se o provedení stabilizace koryta vodního toku Vojtovický potok PB5 (Petrovický potok) v úseku km 2,745 – 4,744 před účinky eroze. Stabilizace koryta vodního toku bud provedena prvky podélného ...
Litobratřice - kanalizace a ČOV
Předmětem veřejné zakázky je výstavba splaškové kanalizace v obci Litobratřice v délce cca 8 860,6 m, z toho cca 6 585,5 m kanalizačních stok, cca 941,1 m výtlaku, cca 1 334 m odboček pro domovní přípojky, 4 ks ČS a výstavba nové ČOV pro 496 EO. Bližší informace jsou v projektové dokumentaci na profilu zadavatele.
VS Hriňová – výmena okuliarového uzáveru a oprava dnového výpustu
Predmetom zákazky je výmena okuliarového (vtokového) uzáveru DN 2000 na potrubí dnového výpustu na vodnej stavbe Hriňová z dôvodu sfunkčnenia ovládania dnového výpustu, nakoľko sa jedná o jedno z hlavných technologických zariadení s priamym dosahom na bezpečnosť vodnej stavby a jej prevádzku.
Nepřevázka – VDJ, ÚV a zásobní síť
Předmětem veřejné zakázky je výstavba vodovodu v obci Nepřevázka. Výstavba vodojemu o objemu 2x60 m3 s úpravnou vody a posilovací automatickou tlakovou stanicí. Délka nového vodovodu 1,15 km a přepojení stávajících vodovodních přípojek.
Revitalizace břehové linie jezera Matylda
Předmětem této veřejné zakázky je provedení činností dle projektové dokumentace s názvem „Revitalizace břehové linie jezera Matylda“, zpracované v 09/2018 společností SCES – Group spol. s r.o., Petrská 1178, 110 00 Praha, IČ 48288268. Předmětem plnění je úprava břehu do plážových ploch, z toho 747 m2 oblázkových a 1194 m2 písčitých. Na pláže ...
Regenerace a posílení funkčnosti vodní nádrže Jadran
Předmětem plnění veřejné zakázky je komplexní zhotovení díla v rozsahu a podle SMLOUVY, PROJEKTU. Předmětem plnění veřejné zakázky není realizace SO 03. Veřejná zakázka bude spolufinancovaná z dotace.
Protipovodňová opatření - oprava opěrných zídek a opěrných břehů Ludgeřovického potoka
Předmětem veřejné zakázky je stavba, která řeší sanaci a opravu porušené části stávajícího opevnění koryta vodního toku Ludgeřovický potok ve formě tzv. udržovacích prací.
MVN Hostokryje, oprava funkčních objektů, koruny hráze a odstranění sedimentu z nádrže
Předmětem plnění veřejné zakázky je oprava funkčních objektů, koruny hráze a odstranění sedimentů, které budou na základě výsledků rozborů ukládány na pozemky náležející do zemědělského půdního fondu.
DVT Úlický potok, ř.km 4,6 - 5,2, Úlice, opravy dlažeb a zdí
Předmětem díla je zajištění stability úpravy toku - vodního díla, a to pracemi spočívajícími v opravě poškozených částí liniové úpravy, dlažeb a zdí z lomového kamene a odstranění sedimentů.
Skupinový vodovod Hořicko
Předmětem plnění veřejné zakázky je výstavba skupinového vodovodu obsahující dva propojovací řady. Jedná se jednak o výstavbu přivaděče pitné vody ze stávající ÚV Březovice do stávajícího vodojemu u prameniště „Na Bahnech“ a dále o výstavbu přivaděče pitné vody ze stávajícího skupinového vodovodu Boháňka v obci Chloumek do stávajícího vodojemu v ...
Bečva, Hranice - rekonstrukce jezu a rybí přechod
Předmětem veřejné zakázky je provedení všech stavebních prací, vč. dodávek a služeb souvisejících s realizací stavby. Stavební práce spočívající zejména ve zkapacitnění stávajícího jezu o jedno jezové pole, dále v rekonstrukci strojní části dvou stávajících jezových polí a výstavbě rybího přechodu.
Nový Život - kanalizácia - 1. etapa
Predmetom zákazky je uskutočnenie stavby "Nový Život - kanalizácia - 1. etapa". Bližšia špecifikácia je obsiahnutá v súťažných podkladoch a ich prílohách.
Koštice, Želevice - kanalizace a ČOV
Předmětem veřejné zakázky je odkanalizování obce Koštice a části obce Želevice a výstavba nové ČOV, která je kapacitně navržena pro 600 EO. Výstavba nových kanalizačních stok v délce 6 km. Součástí předmětu plnění je i stavba veřejné části kanalizačních přípojek v délce cca 1,2 km a zajištění zkušebního provozu ČOV.