ZOO pěti kontinentů, Jihlava
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení stavebních prací, montážních a řemeslných prací, dodávka materiálů a zařízení potřebných pro provedení stavby „ZOO pěti kontinentů, Jihlava“. Podrobnější informace jsou uvedeny v ZD.
ZOO pěti kontinentů, Jihlava
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení stavebních prací, montážních a řemeslných prací, dodávka materiálů a zařízení potřebných pro provedení stavby „ZOO pěti kontinentů, Jihlava“. Podrobnější informace jsou uvedeny v ZD.
Areál sběrného dvora v Lukách nad Jihlavou
Předmětem této veřejné zakázky na stavební práce je zhotovení stavby sběrného dvora v Lukách nad Jihlavou včetně zhotovení projektové dokumentace pro provedení stavby a projektové dokumentace skutečného provedení stavby. Podrobně vymezeno v zadávací dokumentaci.
Dostavba biatlonového areálu pro MS 2013
Předmětem veřejné zakázky je dostavba biatlonového areálu, spočívající zejména ve vybudování lyžařských a servisních buněk, rozšíření tribun, revitalizace potoka, vybudování podchodu na tribuny, vybudování nových zpevněných ploch a provedení přeložek inženýrských sítí. Předmětem veřejné zakázky je kromě provedení stavebních prací rovněž ...
Zimní stadion Jihlava – rekonstrukce – vedlejší hala zimního stadionu
Rekonstrukce vedlejší haly zimního stadionu v Jihlavě k využití areálu veřejností
Rozšíření skládky TKO Petrůvky - 8. etapa
Jedná se o rozšíření stávající plochy skládky tuhého komunálního odpadu v obci Petrůvky. Na stávající skládku rozdělenou na 1. až 7. sekci, naváže plynule 8. sekce, jejíž návrh je obsahem projektové dokumentace „Rozšíření skládky TKO Petrůvky – 8. sekce“. Vzhledem k charakteru stavebních prací je veřejná zakázka v souladu s § 98 zákona rozdělena ...
Rekonstrukce ZŠ Rubešova, Havlíčkův Brod
Jedná se o rekonstrukci bývalého objektu ZŠ Rubešova pro potřeby volnočasových aktivit mládeže.
Kompostárna Jemnice
Předmětem veřejné zakázky je provedení vybourání některých drobných stavebních objektů, úprava stávající ocelové haly, do které budou umístěny fermentory a dále vybudování venkovních přístřešků, osazení obytného kontejneru (kancelář a sociální zázemí) a provedení souvisejících objektů (kanalizace, oplocení, vodovod apod.). V rámci provedení stavby ...
Regenerace a rozvoj dětských hřišť v Jihlavě - II. etapa
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní dodávka vybavení dětských hřišť, včetně odstranění stávajících zpevněných ploch, herních prvků, laviček a prolézaček, nové zpevněné plochy - jedná se o celkem 5 samostatných objektů - dále viz ZD.
Poptávám stavbu betonové haly
Poptávám stavbu betonové haly 30x60x10 na skladování umělých hnojiv. Hledám firmu se zkušenostmi ve výstavbě hal na skladování chemických látek. Hala bude stát v Německu.
Poptávám výrobu ocelové konstrukce haly
Poptáváme výrobu a montáž ocelové konstrukce haly a zateplení. Celá ČR. Kontakt pouze telefonicky.