Intenzifikace ČOV Tehov
Stavební objekty a provozní soubory: F.01.SO 01 Stavební část ČOV (Stavba nové ČOV, Čerpací stanice, Úpravy stávající ČOV, Úpravy správní budovy, Úpravy v areálu ČOV, Výústní objekt, Propojovací potrubí v areálu ČOV); F.02.SO 02 Elektropřípojka k ČOV; F.03.SO 03 Komunikace k ČOV; F.04.PS 01 Strojně technologická část ČOV; F.05.PS 02 Provozní ...
ZŠ TGM Poděbrady - školní hřiště u ZŠ
Rekonstrukce stávajícího asfaltového hřiště na víceúčelové hřiště 39x44m s umělým povrchem s lajnováním a vybavením pro navržená hřiště, dále atletická rovinka cca 62m pro běh na 50m s umělým dvouvrstvým povrchem, sektor pro skok daleký včetně doskočiště, oplocení hřiště z dřevěného mantinelu a sítí, odvodnění areálu a přístupový chodník.
Modernizace sportovního areálu u zimního stadionu, Kralupy nad Vltavou v Kralupech nad Vltavou
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení díla (stavby) dle předané projektové dokumentace: "Sportovní hřiště - 2. etapa", kterou vypracovala firma "Linhart spol. s.r.o., Lhotecká 820, 250 02 Stará Boleslav, vč. zpracování realizační projektové dokumentace a vč. osvětlení.
Modernizace víceúčelového hřiště ZŠ Dobrovice
Předmětem této VZ je vybudování atletického oválu 200m s umělým polyuretanovým povrchem, víceúčelového hřiště 29x52m s umělým trávníkem – oplocením po obvodu, komunikací ze zámkové dlažby a tribunkou.
Sběrný dvůr odpadů a kompostárna Jince – dodavatel - dodavatel stavebních prací
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací a s nimi souvisejících dodávek, v rámci realizace investiční akce „Sběrný dvůr odpadů a kompostárna Jince“ spočívající ve zhotovení stavby zařízení pro využívání biologicky rozložitelných odpadů, dodání a zavedení technologie a v provedení souvisejících stavebních prací.
Poptáváme zhotovení volnočasové zóny
Poptáváme zhotovení volnočasové zóny při ZŠ Mukařov okres Praha východ. Bližší informace na www.Mukarov.cz - viz úřední deska.
Poptáváme realizaci hřišť a herních prvků v obci
Prostřednictvím veřejné zakázky, poptáváme zhotovitele stavebních prací na www.Mukarov.cz. Stavební práce zahrnují : zhotovení hřiště pro Petangue, velikosti 7,2x4,0m zhotovení velké šachovnice velikosti 4,0x4,0m se zpevněným ochozem šíře 1m zhotovení hřiště minigolf – kuželky, velikosti 1,2x6,0m zhotovení a osazení dřevěného zahradního ...
Požární zbrojnice v Kounicích.
Výstavba objektu požární zbrojnice, včetně připojení na inženýrské sítě a terénních úprav. Zastavěná plocha 314 m2, obestavěný prostor 2 042 m3.
Rekonstrukce plaveckého bazénu v Kralupech nad Vltavou
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení díla dle předané projektové dokumentace: Rekonstrukce plaveckého bazénu v Kralupech nad Vltavou - I. etapa
Údržba dětských hřišť
Předmětem plnění rámcové smlouvy je běžná údržba, včetně kontrolní činnosti dětských hřišť, sportovišť a městského mobiliáře v majetku a správě města Kladna (s výjimkou sportovišť ve správě SAMK s.r.o.).
Rozšíření skládky TKO Radim – 2. etapa – dodatečné stavební práce
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení dodatečných stavebních prací související s rozšířením skládky tuhého komunálního odpadu Radim – 2. etapa.
Výběr zhotovitele stavby s postupným splácením – pavilon B – v Oblastní nemocnici Mladá Boleslav
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení stavby, která se sestává ze dvou hlavních stavebních objektů, přičemž jeden je novostavbou, druhý je stavebními úpravami a nástavbou ve stávajícím objektu resp. jeho vertikále. Jedná se o novostavbu objektu interny a úpravy objektu očního oddělení (protažení schodiště a výměna výtahů včetně úpravy ...
Generální dodavatel stavby - Stavební úpravy Panenské Břežany par. č. 259/2, 260
Předmětem zakázky jsou stavební práce spočívající v regeneraci a rekonstrukci objektu sloužícího jako laboratoře a administrativní budova a v rekonstrukci dílenských hal sloužících pro aplikovaný výzkum. Součástí regenerace jsou nové rozvody el. energie, vody, kanalizace, vytápění, vzduchotechniky, tlakového vzduchu a technických plynů, digestoří ...
Přístavba budovy MŠ Čtyřlístek Lysá nad Labem
Předmětem této VZ je novostavba objektu mateřské školy, která bude stavebně a funkčně napojena na stávající objekt mateřské školy Čtyřlístek, ulice Brandlova v Lysé nad Labem.
Výzkumné a vývojové PET Centrum Řež - Technologická část
Předmětem zakázky je vypracování realizační dokumentace stavby (RDS) a provedení technologické dodávky části PET Centra Řež v rozsahu dle zadávací dokumentace a v následujícím členění: Cyklotron a související zařízení,Technologie a zařízení významná z hlediska radiační ochrany, Technologie a zařízení významná z hlediska správné výrobní ...
MVR-109044 - Skládka Čáslav - třídírna komunálních odpadů - stavební část
Předmětem této zakázky je výstavba haly na dotřiďování odpadů (především druhotných surovin) na katastrálním území Čáslav v rámci areálu skládky.
Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov – přístavba monobloku a výstavba nové hematologické stanice
Modernizace zastaralých prostor, dostavba a rozšíření stávajících prostor v pavilonu chirurgických oborů - zvětšení pracovních prostorů, zlepšení a modernizace prostor nevyhovující THS. Přístavba monobloku Nemocnice R+S v Benešově, ve které je navržena přístavba stávajícího chirurgického pavilonu v oblasti operačních sálů, bez demolice vedlejšího ...
Podzemní parkovací dům Mladá Boleslav
Výstavba podzemního parkovacího domu se 2 podlažími.Úrovně jsou propojeny polorampami a schody pro pěší s výtahem. Nosné konstrukce jsou z mololitického železobetonu, součástí zakázky jsou izolace, úpravy povrchů, elektroinstalace, zdravotní technika, vzduchotechnika a přípojky elektro, kanalizace, vodovodu a plynu.
Poptáváme stavební firmy pro výstavbu RD
Průběžne hledáme stavební firmy jako GD na výstavbu RD, BD, veřejných zakázek, komerčních staveb a infrastruktury po celé České republice.
Sháním výstavbu squash.hřišť a bowlingu
Naše firma by chtěla vybudovat dvě dráhy bowlingu a hřiště na squash. Místo je okres Benešov-Vlašim.Zajímá nás o jaký jde typ, fotky ,popis a cena. Děkuji
Stavba záchytného parkoviště v Žilině
Poptáváme stavbu záchytného parkoviště v Žilině-hliníková konstrukce prosklené fasádní stěny s bezpečnostní úpravou stěn.