Domov V Zahradách Zdice – dostavba druhé budovy
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace stavebních prací na akci „DS Beroun – Stavba domova seniorů + terenní úpravy zahrady“ v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptáváme stavební práce
Poptáváme nabídku na zhotovení vnitřních omítek, montáž sádrokartonových stropů a položení obkladů a dlažby ( nový dům ). Dále poptáváme zhotovení fasády na novém domě. Vyžadujeme precizní provedení práce, u vnitřních omítek absolutně hladký povrch štuku - nejlépe vybrousit nebo sádrová omítka. Další informace k poptávce: (množství, ...
Poptávám zhotovení nové střechy na RD
Máme zájem o zhotovení nové střechy. Rozměry cca13m délka a 6x6m výška. Možná i krovy + vikýřové okno. Jakou krytinu nevíme,necháme si poradit. Nyní máme eternit. Je to starší domeček.
Poptávám stavební práce
Poptávám vyzdění hrubé stavby RD (Porotherm nebo cihelny ekvivalent )na stávající základovou desku 11x10 m + sedlová střecha - suterén s garáží - přízemí - podroví realizace 5-7/2009 - smluvně fixní termín a cena na základě stavební dokumentace.
Poptávám zhotovení sedlové střechy
Poptávám zhotovení sedlové střechy na novostavbě RD v Karlštejně okr.Beroun. Rozpočet by měl být četně krovu,krytiny a veškerých klemp.konstrukcí. Termí realizace jaro 2009.Rozměry viz.příloha pdf. krytina bramac není podmínka . Za nabídky děkuji.
Poptávám rekonstrukci střechy
Za starou střechu z bobrovek provést novou z šindele.
Poptávám vymalování rodinného domku
Poptávám malíře. Domek o velikosti 1+1+předsíň
Poptáváme TZB pro nový rodinný dům
Hledám firmu, či soukromou osobu pro TZB - novostavba RD u Prahy - Zdimeřice. Komletní dodávka včetně materiálu. Poprosil bych cenou nabídku na meil.
Poptávám stavbu krovu
Poptávám stavbu krovu, pokrývačské a klempířské práce.
Poptávám firmu na rekonstrukci střechy 300m2
Poptávám firmu na rekonstrukci ploché střechy cca 300 m2, zateplení + hydroizolace, včetně oplechování. Místo: AERO KLUB BEROUN.