Zateplení a nové vytápění prostřednictvím OZE na ZŠ Mladkov
Projekt spočívá ve výměně stávající kotelny na tuhá paliva ze tepelné čerpadlo vzduch - voda, v zateplení obvodových stěn, výměně výplní, zateplení stropu do podkroví a zateplení střešní konstrukce přístavby.
Rekonstrukce Masarykovy základní školy Klášterec nad Olricí
Dodatečné stavební práce - dodatek č.1.
Opravy objektů ve vojenském areálu KVV Ústí nad Labem
Rekonstrukce objektů ve vojenském areálu KVV Ústí nad Labem dle zpracované PD
Přístavba traktu Rehabilitačního ústavu Brandýs nad Orlicí
Jedná se o přístavbu tradičně zděné čtyřpodlažní budovy Rehabilitačního ústavu Brandýs nad Orlicí
Realizace úspor energie ZŠ Sloupnice
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací na úpravách stávajícího objektu v rozsahu dle projektové dokumentace pro stavební povolení s názvem "ZŠ SLOUPNICE - REALIZACE ÚSPOR ENERGIE" zpracované v srpnu 2009 firmou BKN spol. s r.o., Vladislavova 29/I, 566 01 Vysoké Mýto, pod zakázkovým číslem 3701/09.
Stavební úpravy
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce stávajících obytných prostor domova důchodců ve 2. a 3. NP objektu „A“ - Hlavní budova v areálu Domova důchodců sv. Zdislavy v Červené Vodě. Předmětem veřejné zakázky je kromě provedení stavbeních prací rovněž vypracování dokumentace skutečného provedení stavby.
Rekonstrukce a přístavba Městského muzea Česká Třebová
Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen Smlouvou, která tvoří přílohu zadávací dokumentace.
KKC - stavební práce - OOP Žamberk, Husovo nábřeží 314
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních prací v objektu OOP Žamberk na vybudování kontaktního a koordinačního centra (front office) a úprava zázemí pro policisty (back office) v rámci projektu „Kontaktní a koordinační centra II - Krajské ředitelství policie Pardubického kraje“. Podrobné informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci a ...
Zvýšení turistické atraktivity Králické pevnostní oblasti - revitalizace tvrze Hůrka
Předmětem VZ je revitalizace komplexu objektů tvrze Hůrka do podoby moderního muzea československého opevnění.
Zateplení ZŠ Komenského a U Dvora ve městě Letohrad
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací a s nimi souvisejících dodávek spočívající v zateplení obvodových stěn, zateplení střech a výměně výplní okenních a dveřních otvorů v ZŠ Komenského a v zateplení obvodových stěn, zateplení plochých střech a výměně výplní okenních a dveřních otvorů v ZŠ U Dvora. Projekt bude spolufinancován z ...
Poptáváme výměnu oken a stavební rekonstrukce
Poptávám stavební firmu/my za účelem výměny cca 500 kusů plast.oken a cca 200 kusů balkon. a vchod. dveří.Jedná se o 5 ubytoven.Následně poté zateplovací fasáda. U některých dojde k vnitřním úpravám koupelen,wc a kuch.koutů. Celkový rozpočet činí cca 35 mil. Na všech stavbách bude zajištěno ubytovani. Stavby jsou z různých lokalit ČR.
V 000081C – Snížení energetické náročnosti objektu MŠ Vančurova 87 ve městě Lanškroun
Předmětem této zakázky jsou stavební úpravy MŠ Lanškroun na ul. Vančurova 87 a to především v rozsahu zateplení obvodového pláště, střech a výměny oken.
KPÚ v k.ú.Sázava u Lanškrouna - dodatečné práce I
Předmětem veřejné zakázky jsou dodatečné práce v KPÚ Sázava u Lanškrouna - zvýšení počtu jednotek v položce 1.2. - bodové pole.
Zateplení ZŠ Komenského a U Dvora ve městě Letohrad
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací a s nimi souvisejících dodávek spočívající v zateplení obvodových stěn, zateplení střech a výměně výplní okenních a dveřních otvorů v ZŠ Komenského a v zateplení obvodových stěn, zateplení plochých střech a výměně výplní okenních a dveřních otvorů v ZŠ U Dvora. Projekt bude spolufinancován ...
Rekonstrukce a přístavba Městského muzea Česká Třebová
Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen Smlouvou, která tvoří přílohu zadávací dokumentace.
Revitalizace areálu středověké tvrze Orlice
Přestavba historické tvrze s přístavbou hotelu k barokní stodole. Stavba je členěna na stavební objekty: B-Tvrz, C-Terasa, D-Srub-prodejna vstupenek, E-Hotel, F-Brána, G-Opěrná zeď, H-Kočárovna, I-Bašta, J-Stanoviště odpadních nádob, K-Vjezd, L-Parkoviště, M-Areál, N- Plachta terasy, Zásobování pitnou vodou a odvedení odpadních vod.
Poptávám realizaci betonového stropu
Poptávám betonový strop na rodinný dům o rozloze zhruba 130 m2.PD zašlu,podrobnosti doplní projektant.Termín realizace konec září-začátek října.
R 000827 – Technologické centrum a elektronická spisová služba v území města Lanškroun
Předmětem této veřejné zakázky je realizace projektu Technologického centra ORP Lanškroun (dále jen „TC LA“) s elektronickou spisovou službou pro potřeby obcí a příspěvkových organizací města. Projekt TC LA je zaměřen na vybudování technologické kapacity k obsluze lanškrounského regionu. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je realizace ...
Akce:Centrum Turistimorava dílčí část:Chata Terezkackého ruchu
Jedná se o nadlimitní veřejnou zakázku na stavební práce. Tato zakázka je zadávána právnickou osobou, která není zadavatelem dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách. Více info viz. projektová dokumentace, kterou získáte u zástupce zadavatele Akce:Centrum Turistimorava dílčí část:Chata Terezkackého ruchu
V 000137 – Sportovní areál Lanškroun
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce a modernizace starého sportovního hřiště v ul. Za Střelnicí v k.ú. č.678929 Lanškroun. Modernizace zahrnuje výstavbu sportovního areálu, skateparku a dětského dopravního hřiště.
Rehabilitační ústav Brandýs nad Orlicí, výměna rozvodů, stavební úpravy, etapa 3 a 4
Jedná se o rekonstrukci hlavní budovy Rehabilitačního ústavu Brandýs nad Orlicí
Poptávám stavbu RD
Poptávám stavbu rodinného domu - přízemí s obytným podkrovím, zastavěná plocha cca 110 m2, sítě u pozemku, kanalizace bude řešena do ČOV se vsakováním, konstrukce zděné, pozemek rovinatý v kat. území Záchlumí (u Žamberka, okr. Ústí nad Orlicí). Započetí výstavby léto 2010, dokončení 2011. Poptávám variantu stavby na klíč a variantu hrubé otevřené ...
Poptávám fasádnické práce, zateplení
Poptávám zateplení a provedení fasády KZS ORSIL TF tl.120 celkem 1760m2 výkaz výměr na vyžádaní zašleme. Sdělte reference včetně tel.kontaktu.
Poptáváme obložení koupelny
Hledáme pro rekonstrukci koupelny šikovného obkladače. Lokalita Žamberk. Prosím, ozvěte se, spěchá je potřeba zrealizovat v dubnu 2008. Děkuji. M.Z.
Poptávám rekonstrukci střechy z r. 1924
Dobrý den, potřebuji opravit střechu v Babiciích,č.p.167 a 140. Jedná se o střechu z roku 1924 s betonovou taškou,která se musí vyměnit. Jaká by mohla být vaše nabídka? Můžete se přijít podívat ? Zdeněk Švadlenka,tel.605815926