Rekonstrukce bývalé základní školy č. p. 84 a školní družiny č. p. 21 v Novém Malíně - Mladoňově
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce objektů základní školy a družiny v obci Nový Malín, části Mladoňov, a to za účelem zlepšení jejich energetických vlastností. Stavební úpravy budov budou zahrnovat zateplení, výměnu oken a dveří, nahrazení uhelného vytápění vytápěním na biomasu - dřevo a výměnu potrubních rozvodů, vč. radiátorů. Následně ...
Realizace energeticky úsporných opatření - ZŠ a DD Zábřeh
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací - realizace energeticky úsporných opatření v budovách ZŠ a DD Zábřeh (podrobnosti vuz zadávací dokumentace).
Realizace energeticky úsporných opatření Obchodní akademie Mohelnice
Předmětem díla je realizace energeticky úsporných opatření a rekonstrukce pláště na budově školy - Obchodní akademie v Mohelnici. Technické podmínky stavby jsou stanoveny v projektové dokumentaci stavby.
Domluvíme se s cizinci i počítači
Předmětem zakázky je vybudování 1 nové multimediální jazykové laboratoře, vybudování 1 nové audio jazykové laboratoře, modernizace 3 učeben cizích jazyků a vybudování 1 učebny informatiky. Součásti zakázky jsou rovněž nutné elektroinstalační práce (kabeláž apod.).
Rekonstrukce bývalé základní školy č. p. 84 a školní družiny č. p. 21 v Novém Malíně - Mladoňově
Předmětem zakázky je rekonstrukce objektů základní školy a družiny v obci Nový Malín, části Mladoňov za účelem zlepšení jejich energetických vlastností. Stavební úpravy budou zahrnovat zateplení, výměnu oken a dveří, nahrazení uhelného vytápění vytápěním na biomasu a výměnu potrubních rozvodů. Následně bude provedena rekonstrukce vnitřních prostor ...
Chceme bydlet a pracovat jako vy - stavební úpravy budovy denního centra Šumperk
Realizace stavebních úprav stávající budovy podle zpracované projektové dokumentace a související činnosti. Podrobnosti v zadávací dokumentaci.
Poptávám opravu střechy u garáže
Oprava střechy garáže na ulici za Učnovskou školou.
Poptáváme stavbu komína pro krb
Poptávám stavbu komína na vnější zdi domu. Výška 7,5m, komín bude určený pro vnitřní krb. Lokalita Lesnice, Zábřeh
Poptáváme plastový obklad stropů výr. hal
Poptávám firmu, která se zabývá obkládáním stropů v halách. Olomoucký kraj.