Kralice na Hané - Komunikace a technická infrastruktura Močidla II.
vybudování komunikace (vozové a pěší) a technické infrastruktury (kanalizace dešťová, kanalizace splašková, vodovod pitný a požární, STL plynovod, veřejné osvětlení) pro následující výstavbu 54 rodinných domů
Rozvoj sociálních služeb na Prostějovsku – Domov Daliborka
Předmětem veřejné zakázky je realizace investiční akce (projektu) spojené s vybudováním nové sociální infrastruktury na Prostějosku – Domova Daliborka , sociálního zařízení. Jedná se o provedení stavebních prací, materiálu a interiérového vybavení (nábytku).
Prostějov - zámek, rekonstrukce 2.NP východního křídla
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce východního a části severního křídla 2. NP zámku na kancelářské prostory. Předmětem veřejné zakázky je kromě provedení stavebních prací rovněž vypracování dokumentace skutečného provedení stavby.
Kanalizace a ČOV Němčice nad Hanou
Předmětem zakázky je dostavba kanalizace ve městě Němčice nad Hanou, vybudování nové ČOV pro 3.500 E.O., vč. doprovodné infrastruktury dle zpracované projektové dokumentace.
EÚO ZŠ E. Valenty, Prostějov
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací spočívajících v zateplení obvodového pláště a střechy, výměny výplní otvorů a nezbytné související stavební úpravy stávajících objektů komplexu budov základní školy ZŠ E. Valenty (blíže viz projektová dokumentace stavby)
Poptávám rekonstrukci koupelny
Poptávám rekonstrukci koupelny, kromě nových obkladů a dlažby chceme nahradit vanu sprchovým koutem a umístit do koupelky wc a oddělit ho tenkou nízkou příčkou. Také bychom měli vyměnit staré potrubí (trubky 3/4 a půl coulu) za nové. Jedná se nám o cenu uvedených prací včetně připojení k vodovodu. Kachličky, dlažbu, wc a sprchový kout do cenové ...
Poptávám opravu střechy
Podbití střechy materiálem vhodným pod omítku, podlaha půdy ležící na kleštinách, v novostavbě RD v Nezamyslicích, okr. PV
Poptáváme izolační práce na RD
Kompletní tepelná izolace střechy a sádrokartony v novostavbě RD v Nezamyslicích, realizace možná ihned.
Poptávám opravu střechy u bungalovu
Dobrý den, poptávám firmu, která vyrobí střechu na bungalov z příhrad.vazníků vč. pokrytí a klempířských prvků. Termín: 08/2009, místo stavby: Vřesovice okr Prostějov Děkuji za nabídky.
Poptávám omítkářské práce
Poptávám omítnutí RD zatepleného polystyrenem cca 140m2, v lokalitě jihu prostějovska?