Domov Seniorů v Hranicích
Předmětem veřejné zakázky je zateplení objektu Domova seniorů v Hranicích a souvisejících stavebních prací. Bližší specifikace v ZD.
Poptávám zateplení fasády RD s dotací EU
Poptávám zateplení zbytku fasády rodinného domu. Specifikace: fasádní šedý polystyrén tloušťky 120 mm a drásaná fasáda omítkou ekolak (zbytek domu je již ekolakem) Plocha: cca 70 m2 (bez oken) Termín: do zimy 2010 nebo jaro 2011 Požadavky: program Zelená úsporám V příloze je foto domu, výkresy na požádání zašlu. U předního spodního okna ...
Poptávám zateplení půdy polystyrenem
Poptávám zateplení půdy rodinného domu z roku cca 1960. Vnitřní rozměry půdy jsou 9,5 x 10,1m. Celková plocha na zateplení je jen 86 m2. Podlaha půdy je z lehkého betonového potěru, pod tím zřejmě trámy a zásyp ze škváry. 10 cm nad podlahou jsou 2 trámy (200 mm) střechy. Zateplovací materiál musí být polystyrén Bachl EPS 100S tloušťky 200 mm (v ...
Poptávám výrobu střechy na bungalov
Dobrý den, poptávám firmu, která vyrobí střechu na bungalov z příhrad.vazníků vč. pokrytí a klempířských prvků. Termín: 11/2008, místo stavby: Olomoucký kraj - Hranice. Děkuji za nabídky.
Poptávám opravu střechy menšího RD
Poptávám opravu střechy malého RD, výměna staré krytiny za novou, plocha cca. 100 m2, realizace duben - červen 2008 - dodavatelskou formou.
Poptávám opravu střechy,Olomoucký kraj
Poptávám opraváře střech v Olomouckém kraji.