Výměna oken a zateplení budov v areálu odborného učiliště a Praktické školy Hořice – stavební práce
Předmětem zadávacího řízení je uzavření smlouvy podle § 9 zákona mezi zadavatelem a dodavatelem na dobu určitou, jejímž předmětem je zateplení obvodového pláště budov včetně stropů navazujících na půdní prostory a střechy, výměna oken včetně zateplení venkovních dveří a vrat.
Oprava roubeného stavení č.p. 166 - ul. Záhorského, Nová Paka
Stavební zakázka se týká rekonstrukce památkově chráněného objektu - roubeného stavení. Jedná se především o rekonstrukci podlah (repase původních dlažeb), hliněných omítek na rákos, povalových stropů, repasování oken včetně kování, zřízení nových rozvodů vody, kanalizace a elektro. Vše pod dohledem NPÚ.
Regenerace panelového sídliště Studénka v Nové Pace - VII. etapa
Stavební zakázka se týká kompletní rekonstrukce stávací ulice O. Číly, parkoviště včetně odvedení dešťových vod a rekonstrukce chodníků v ul. U Studénky.
Poptávám realizaci stropních podhledů
Poptávám realizaci stropních podhledů a tapetování - Jičín a okolí
Poptávám stavbu sedlové střechy
Poptávám tesaře i s materiálem na stavbu jednoduché sedlové střechy bez arkýřů, půdorys domu je zhruba 15x6m,délka krokví do 5m, plocha střechy do 160m2, rozestup krokví 1m + případně vrchní záklop (prkna nebo OSB). Lokalita: Hořice v Podkrkonoší
Poptávám menší stavební rekonstrukci
Mám zájem o rekonstrukci dvou pokojů, jejich propojení a úpravu zdi. Pokud možno co nejdříve.
Poptáváme statické zajištění a izolaci RD
Poptávám svázání popraskaného rodinného domu a dále pak jeho podřezání a vysušení.
Poptávám rekonstrukci střechy.
Dobrý den, předpokládám v příštím roce položení nové střechy včetně půdní vestavby. Předcházet tomu bude stržení straré střechy , opravy věnce a položení půdní podlahy. Prosím o sdělení předpokládané délky prací a jejich ceny. Střecha je sedlová sklon 45 stupňů, délka hrany jednoho okapu 15 m délka, šířka 7 m, hřebene 14 m , 3 komíny, komínová ...