Celková rekonstrukce Hlavní budovy
Jedná se o rekonstrukci budovy obývanou seniory, kde se upraví dispoziční řešení tak, aby lépe odpovídalo potřebám klientů a provozu organizace. Bude provedena výměna staávajících dřevěných oken za nová kastlová s izolačním dvojsklem z venkovní strany a s jednosklem z vnitřní strany, bourací, zdící práce, rekonstrukce rozvodů ZTI, ÚT, ...
Zlepšení energetických vlastností ZŠ Ivančická Moravský Krumlov
Předmětem plnění této veřejné zakázky je realizace zakázky na stavební práce za účelem stavebních úprav spojených se zateplením Základní školy Ivančická Moravský Krumlov. Předmětný objekt výstavby se skládá ze šesti obdélníkových budov: A až F, ve kterých se nacházejí učební bloky, jídelna, tělocvična a byt školníka. Budovy jsou jednopodlažní až ...
Poptávám hydroizolaci střechy
Poptávám hydroizolaci ploché střechy v okrese Znojmo. První bych se chtěl ale domluvit na technických parametrech. Kontakt pouze telefonický.
Poptávám montáž lešení, firmy s licencí
Poptávám firmy na montáž lešení, včetně licence. Lešení si přejeme postavit v co nejbližší možné době. Jižní Morava, nejlépe však okres Znojmo.
Poptávám realizaci hrubé stavby
Poptávám realizaci hrubé stavby na splátky do 450 000 jen deska zdivo střecha.
Poptávám výměnu oken a stavební úpravy
Hledám zedníka nebo firmu, ochotnou mi v co nejkratším čase vyměnit stará okna za nová plastová. Okna mám. Bude ale nutná stavební úprava v podobě vyřezání zdiva. Nové okna jsou delší proti původním. Budova je z děravých pálených cihel a nachází se poblízko obce Žerůtky okr. Znojmo.
Poptáváme rekonstrukci panelového domu
Poptávám firmy ze Znojma a okolí na zateplení osmipatrového panelového domu včetně výměny oken,opravy rovné střechy a výtahu ve Znojmě.
Poptáváme půdní vestavbu
Poptávám půdní vestavbu na ploše 130 m2 (půdorys). Střešní vazba štítová na stavbě o půdorysu 5 x 10 m. Zimní zahrada dřevěná, zast. plocha 2,5 x 6 m.
Poptáváme demolice a stavební práce
Popis prací: Demolice cihelného zdiva a betonáž armovaného věnce pod stávajícími pozednicemi. Ošetření dřeva, nalepením izolace BITABIT. Demontáž stávající krytiny a laťování. Plocha celé střechy 120m2 Demolice zděné nadstavby na krytinou Ošeření nátěrem trámoví (krokve) v rozsahu styku s novou instalací střechy Dodávka a montáž nových ...