Obnova úpravny vody Písek
Předmětem veřejné zakázky je provedení obnovy úpravny vody v Písku
Čimelice - ČOV a dostavba kanalizace
Předmětem zakázky je výstavba ČOV a dostavba jednotné kanalizace vč. napojení přilehlých nemovitostí na nové jednotné kanalizační stoky.
Realizace úspor energie v Nemocnici Písek, a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je zateplení vybraných objektů Nemocnice Písek, a.s. certifikovaným zateplovacím systémem, výměna stávajících výplní oken a dveří za nové plastové, tepelná izolace střech a další opatření v rozsahu stanoveném projektovou dokumentací zpracovanou obchodní firmou Ing. Jaromír Havlíček - PROJKA se sídlem Nádražní 1936, ...
Přístavba a stavební úpravy pavilonů v areálu ZŠ Tomáše Šobra v Písku
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce a dodávka technologie, tzn. přístavba pavilonu 1. stupně a rekonstrukce stravovacího pavilonu na ZŠ T.Šobra a MŠ Písek, Šobrova 2070.
Poptávám sádrokartonářské práce
Sádrokartonová přepážka autosalonu cca 14m dlouhá, výše 2,5m, kotvena do podlahy, uprostřed do sloupu. Požadavek na průchod, buď šoupací dveře cca 100cm, nebo vstup otvorem. prosím o cenovou nabídku, zároveň s termínem realizace a časovou náročností. Lokalita - JČ-PÍSEK
Poptávám opravu zděného plotu a vrat
Poptávám opravu zděného plotu a vrat rodinného domku (viz.přiložené foto) v obci Čimelice 100, okr.Písek. K poškození došlo nárazem nákladního automobilu. Předem pro pojišťovnu požaduju rozpis prací s finančním vyčíslením.
Poptávám stavební rekonstrukci
Poptávám opravu Domu v Chelčicích. Dům pro hosty: střecha+střešní okno,střešní izolace, postavit malé schody se zábradlím, opravit podlahu Hlavní dům : Schody z kuchyně do OG , 2 střešní okna , 1 okno ve stěně , plynové vedení .
Poptávám provedení střešní krytiny
Poptávám provedení střešní krytiny.