relipex a.s. - úspory energií Zákupy - Zateplení pláště budovy
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v provedení stavebních úprav výrobně skladovací haly III na p.p.č. 2314/2, k.ú. Zákupy v podobě zateplení obvodového pláště budovy.
VLRZ - VZ Ovčárna - stavební úpravy objektu VZ - realizace
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení změny dokončené stavby - stavebních úprav budovy č.p. 263, Vojenské zotavovny Ovčárna, na pozemku parc. č. st. 286 v katastrálním území Malá Morávka, okres Bruntál.
Rekonštrukcia budovy obecného domu Bánovce nad Ondavou
Predmetom obstarávania je rekonštrukcia budovy obecného domu Bánovce nad Ondavou. Predmet zákazky je detailne popísaný v súťažných podkladoch.
Rekonštrukcia strechy Domova dôchodcov v Spišskej Novej Vsi
Predmetom zákazky je výstavba podkrovných priestorov nad objektom Domova dôchodcov v Spišskej Novej Vsi.
Výběr zhotovitele - Rekonstrukce pavilonu G, Černá Louka, komunikace a zpevněné plochy
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce a přestavba bývalého výstavního pavilonu G na divadlo. Po provedení úprav bude objekt sloužit jako multifunkční sál pro společenské využití zejména v rámci Národního divadla moravskoslezského.
Regenerace bývalého areálu Kovošrotu v Hamru u Litvínova - 2.etapa
Jedná se o stavební práce v areálu budoucího sběrného dvora související s rekonstrukcí stávajících komunikací a zpevněných ploch sloužících pro umístění kontejnerů a sběrných nádob na odpad, a vybudování částí nových zpevněných ploch. Dojde k vybudování nájezdové rampy pro osobní a lehké nákladní automobily sloužící pro skládání odpadu do ...
Novostavba bytového domu a rekonstrukce s přístavbou kulturního domu v Dolním Dvořišti
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v novostavbě bytového domu se dvěma nadzemními podlažími a podkrovím na pozemcích p.č. 2156, 2147 a 110/1 a dále stavební úpravy a přístavba kulturního domu č.p. 40 na pozemcích p.č. 19/1 a 2156 v k.ú. Dolní Dvořiště, který na bytový dům navazuje. Část plnění veřejné zakázky ...
Nemocnica Poprad - očný stacionár
Projekt rieši adaptáciu priestorov 3.np (podľa označenia nemocnice 2. poschodia) poliklinickej časti Nemocnice Poprad pre potreby očného oddelenia t.j. vytvorenie Očného stacionára so všetkými priestormi pre výkon zdravotnej starostlivosti v tomto odbore vrátane zázemia pre personál a pacientov.
Stavebné úpravy skladu s.č.47 so zmenou účelu na Hasičskú zbrojnicu
Predmetom zákazky je prestavba budovy skladu na budovu Hasičskej zbrojnice dobrovoľného hasičského zboru obce, ktorá bude slúžiť hlavne ako dielňa na údržbu hasičskej techniky a ako sklad výzbroje a výstroje.
Stavebné úpravy röntgenového a sono pracoviska Rádiologickej kliniky v pav. 6 UNM
Predmetom zákazky sú stavebné úpravy priestorov Rádiologickej kliniky v pav. 6 UNM v súvislosti s dodaním nového RTG prístroja Combi Diagnost C90 Philips. Je potrebné vytvorenie pracovísk RTG a SONO, ktoré sú umiestnené na 1. nadzemnom podlaží budovy. Podrobný opis predmetu zákazky je najmä v projektovej dokumentácii a položkovite vo výkaze výmer, ...
Rekonstrukce objektu Magistrátu města Ústí nad Labem - okna - výběr zhotovitele
Předmětem plnění jsou stavební úpravy spočívající ve snížení energetických nákladů na vytápění budovy a k zajištění staticky nevyhovujících konstrukcí a kotvení oken, které budou zajištěny výměnou okenních výplní včetně balkónových dveří a to v severním a jižním křídle objektu a střední části objektu se zasedacím sálem, který vystupuje z hmoty ...
Poptáváme rekonstrukci administrativní budovy
Potřebujeme opravit administrativní budovu v Plzni 1100 m2, hledáme architekta, aby nám udělal stavební povolení, a taky firmu aby nám opravila budovu.
Rekonštrukcia strechy telocvične
Predmetom zákazky je realizácia stavebných prác na rekonštrukcii strechy telocvične v areáli DPMP Bardejovská 6, Košice v rozsahu výkazov výmer a PD, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov v objektovej skladbe: SO 01 Stavebná časť ASR SO 02 Vzduchotechnika SO 03 Elektroinštalácia Podrobná špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch, PD a VV.
Modernizace KD Strážničan - Komunitní centrum Strážnice
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce a další stavební práce části budovy kulturního domu ve Strážnici, jejichž cílem bude vytvoření komunitního centra v kulturním domě. Podrobný a přesný popis předmětu plnění veřejné zakázky je uveden v přílohách ZD.
Stavební úpravy areálu Památníku Antonína Dvořáka v Nelahozevsi
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce areálu památníku Antonína Dvořáka, který stojí v bývalém hostinci čp. 12 proti kostelu sv Ondřeje a skládá se z obytného stavení, hospodářské budovy I, hospodářské budovy II, ohradní zdi se sklepy a zdi se sochou sv. Václava.
ZŠ J. A. Komenského - půdní vestavba - dokončení
Nástavba, vestavby do půdních prostor, přístavba výtahu, rekonstrukce varny a jídelny a veškeré související stavební a montážní práce, dodávky a činnosti v objektu „Základní školy a Mateřská školy.
FN Motol - Lékárna
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou stavební práce, na jejichž základě bude provedena rekonstrukce prostor objektu ředitelství nemocnice FN Motol dle Přílohy zadávací dokumentace č. 5 Specifikace díla (projektová dokumentace včetně neoceněného položkového rozpočtu díla).
Stredná odborná škola Pod Bánošom –  Obnova horárne na školiace stredisko a medáreň
Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác v rámci investičnej akcie Stredná odborná škola Pod Bánošom Modernizácia odborného vzdelávania, na základe projektovej dokumentácie na stavebné povolenie s náležitosťami dokumentácie na realizáciu stavby vyhotovenou projektantom Ing. arch. Jánom Tvrdoňom, ARCHITECTURAL & BUILDING MANAGEMENT, ...
Stavebné úpravy ZŠ pre rozšírenie 1tr. MŠ - prístavba vstupu a šatní ZŠ - úprava nádvoria MŠ
Predmetom zákazky je rekonštrukcia 1 tr. MŠ, pozostávajúca z prístavby vstupu a šatní ZŠ v zmysle projektovej dokumentácie.
OU - Stavební úpravy budovy E, Čs. Legií 9, Ostrava
Předmětem díla je celková rekonstrukce budovy Filosofické fakulty, v rámci provedení díla dojde k vnitřním stavebním úpravám kancelářských prostor, učeben a přednáškových sálů, rekonstrukci hlavního vstupu z ul. Čs. Legií, renovaci hlavního schodiště, vybudování nových strojoven VZT jednotek v půdních prostorách, kompletní opravě toalet včetně ...
Dynamický nákupní systém - Opravy a modernizace budov pro městský obvod Slezská Ostrava - II.
Toto zadávací řízení se vztahuje k zavedení DNS dle § 138 odst. 1 zákona na opravy a modernizace budov v majetku statutárního města Ostrava, svěřených městskému obvodu Slezská Ostrava, kdy se jedná o bytové domy (objekty k bydlení) a o objekty občanské vybavenosti (budovy úřadu, kulturní domy, domy s pečovatelskou službou, školská zařízení, domy s ...
Rekonstrukce objektů vrátnice v Kladrubech nad Labem
Předmětem veřejné zakázky je adaptace stávajících objektů bývalé vrátnice v Kladrubech nad Labem pro nové návštěvnické centrum se zázemím a zahradou pro návštěvníky.
Zmena užívania stavby bývalé MNV na polyfunkčný objekt, Dubovica
Predmetom zákazky je stavebná úprava bývalého MNV na polyfunkčný objekt. Budova bude plniť funkciu polyfunkcie, kde na 1NP bude vytvorený priestor pre obchodnú prevádzku, miestnosť pre stretávanie občanov obce a zázemie bytov. Na 2.NP sa budú nachádzať priestory bytov. Rozsah prác je definovaný projektovou dokumentáciou pre stavbu: Zmena užívania ...
Prístavba, nadstavba, stavebné úpravy skládky odpadov Čukárska Paka
Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác na stavbe Prístavba, nadstavba, stavebné úpravy skládky odpadov Čukárska Paka. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený vprílohách tejto výzvy.
Komplexná obnova radnice
Predmetom zákazky sú stavebné práce na komplexnej obnove celého objektu budovy historickej Radnice v zmysle projektovej dokumentácie.