Komunitní centrum Mírová
Dílo představuje novostavbu. V 1NP bude školní a školková kuchyně se školní jídelnou použitelnou jako komunitní sál. V 2NP je plánováno komunitní centrum a prostory pro dům dětí a mládeže.
Cyklostezka Jičínská
Vybudování nové cyklostezky a úpravu chodníků a přechodů pro chodce v úseku od křižovatky ulic Jičínské a Na Celně po ukončení v blízkosti OC Olympia. Celková délka řešeného úseku cyklostezky je 1208 m.
Novostavba mateřské školy Michalovice
Vybudování novostavby mateřské školy o čtyřech třídách. Za tímto účelem je navržena montovaná stavba mateřské školy na parcele č. 729/98 v Michalovicích, Mladá Boleslav.
Rekonstrukce a výstavba nové části školy v Čachovicích
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce a výstavby nové části školy v obci Čachovicích. Cílem rekonstrukce a výstavby je vyřešení stávajících problémů obce s kapacitou základní školy a mateřské školy včetně potřeby způsobilého zázemí pro celý komplex, který se skládá z kuchyně, jídelny a šatny. Vzhledem k možnostem stávajících pozemků určených ...
Novostavba mateřské školky Pampeliška
Zhotovení montované dřevostavby mateřské školy na parcele 608/13, Mladá Boleslav vč. souvisejících sítí, zpevněných ploch a parkoviště.
Dlouhá Lhota – Splašková oddílná kanalizace a ČOV
Předmětem veřejné zakázky je výstavba splaškové oddílné kanalizace a ČOV v obci Dlouhá Lhota.
Poptávám stavební práce
Poptávám odizolování rodinného domu proti vlhkosti, to zn. odkopání cca 20m2, vložení extrudovaného polystyrénu, nopové folie, zasypání kačírkem. Dále pak zateplení fasády cca 80m2, a další drobné zednické práce. Termín realizace nejlépe jaro 2018.
Novostavba mateřské školky Pampeliška
Zhotovení montované dřevostavby mateřské školy na parcele 608/13, Mladá Boleslav vč. souvisejících sítí, zpevněných ploch a parkoviště.
Snížení energetické náročnosti budovy ZŠ a MŠ, 17. listopadu 1325, p. o. v Mladé Boleslavi
Stavební práce – stavební úpravy (zejména výplně oken, fasáda, střecha a vzduchotechnika) za účelem snížení energetické náročnosti budovy ZŠ a MŠ, 17. listopadu 1325, p.o. v Mladé Boleslavi.
Jabkenice – rekonstrukce a intenzifikace ČOV
Předmětem dokumentace je rekonstrukce a intenzifikace stávající ČOV Jabkenice. Předmětem projektu je demolice nadzemní části stávajícího objektu ČOV a dále odstranění stávající komunikace v areálu ČOV. Podzemní část stávajícího objektu zůstane zachována. Nově budou vybudovány - biologická linka, komunikace v areálu ČOV a trubní propoje včetně ...
Kanalizace Jivina
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce – odkanalizování obce Jivina novou splaškovou kanalizací zakončenou novou mechanicko-biologickou čistírnou odpadních vod. Nakládání s dešťovými vodami není dotčeno a bude řešeno současným způsobem - stávající dešťovou kanalizací. Recipientem ČOV je bezejmenný vodní tok ve správě Lesů ČR (IDVT ...
Vestavba mateřské školy v budově obecního úřadu Dolní Stakory
Vestavba mateřské školy v budově obecního úřadu Dolní Stakory.
Snížení energetické náročnosti Mateřské školy Ledce a vznik podporovaných bytů
Předmětem plnění veřejné zakázky je zateplení a rekonstrukce objektu s vytvořením bydlení pro seniory. - zateplení obvodového pláště kontaktním zateplovacím systémem, - zateplení střechy a podlahy v suterénu, - výměna otvorových výplní, - rekonstrukce interiéru - vytvoření bytových jednotek, - úprava krovu a přístavba výtahové šachty, ...
Novostavba bytového domu a MŠ Dolní Slivno
Předmětem této VZ (stavby=díla) je novostavba bytového domu a mateřské školy (MŠ) - 6 bytových jednotek pro seniory a mateřská škola pro 12 dětí včetně individuální výuky.
Přístavba Základní školy Kněžmost
Předmětem veřejné zakázky je demolice objektů v areálu základní školy v obci Kněžmost, Na Františku, 294 02 Kněžmost (část A) a přístavba budovy základní školy v obci Kněžmost, Na Františku, 294 02 Kněžmost (část B).
Stará Boleslav - rekonstrukce kuchyňského bloku
Provedení stavby v rozsahu a podle projektové dokumentace.
Rekonstrukce, snížení energetické náročnosti administrativní budovy č. 173 ZD Čistá
Stavební práce spočívající v zateplení budovy, výměně původních výplní otvorů, rekonstrukce sociálního zázemí budovy, výměně zdroje vytápění, včetně rekonstrukce otopné soustavy, výměně svítidel za LED osvětlení.
Nástavba 3. NP odborných tříd na 6. ZŠ, Jilemnického 1152, Mladá Boleslav
Nástavba 3.NP s odbornými učebnami a kabinety na stávající dvoupodlažní budově mateřské školy (pavilon „A“) a vestavba hygienického zařízení ve 3.NP stávající třípodlažní budovy základní školy (pavilon „D“).
Nástavba a stavební úpravy budovy u 2.ZŠ Komenského náměstí 94, Mladá Boleslav
Stavební úpravy a nástavbu komunikačního jádra, která umožní bezbariérový přístup do rekonstruované budovy a zároveň pomocí doplněných zvedacích plošin pro vozíčkáře bezbariérově zpřístupní i stávající budovu I. stupně, která v současné době bezbariérově přístupná není.
Cyklostezka Havlíčkova
Výstavba dělené cyklostezky (C10): (a) I. etapa – úsek „U Stadionu – 17. listopadu“ výstavba stezky pro cyklisty a chodce o celkové délce 725 m o celkové šíři 4,5 m s odděleným provozem pro cyklostezku v šíři 2,5 m z betonové červené bezfazetové dlažby a pro pěší v šíři 1,7 m z betonové dlažby šedé + vodící pruh 0,3 m. Součástí stavby je ...
Nástavba technických učeben nad stáv. jídelnou 3. ZŠ Mladá Boleslav
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce – vybudování nástavby technických učeben nad školní jídelnou a přístavby základní školy s výtahem a sociálním zařízením včetně bezbariérových WC.
II/331 Sojovice, rekonstrukce mostu ev. č. 331-008
Předmětem veřejné zakázky, je přeložka silnice II/331 před obcí Sojovice s novým mostem přes Jizeru. Nový most je umístěn cca 100 m jižně od stávajícího mostu. Starý most bude zbourán po vybudování přeložky a přilehlá vozovka rekultivována.
II/280 Čížovky - Domousnice
kompletní rekonstrukce konstrukčního souvrství vozovky komunikace II. třídy v úseku, který začíná před místní částí Čížovky (obec Petkovy) v km 5,7 a končí na křižovatce se silnicí II/279 v obci Domousnice. Úsek je dlouhý 3 190 m. Součástí je též rekonstrukce hráze Návesního rybníka (Blíže zadávací dokumentace).
ZZC Bělá - Rekonstrukce objektu č. 04
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce objektu č. 04 v Zařízení pro zajištění cizinců Bělá Jezová, která zahrnuje demolici stávajícího dožilého objektu a následnou stavbu nového dvoupodlažního objektu na stávajícím suterénu. Další informace naleznete v příloze č. 1 zadávací dokumentaci.