Zadní Třebaň – Vodovod a kanalizace I. etapa
Předmětem veřejné zakázky je 1. stavba veřejného vodovodu a splaškové kanalizace v obci Zadní Třebaň. Stavba zahrnuje též vodojem Lhotka, čerpací stanice splaškových vod, elektropřípojky pro vodojem a čerpací stanice. Trubní síť splaškové kanalizace a ČS budou zajišťovat odvod splašků ze Zadní Třebaně na ČOV Svinaře.
Kanalizace a ČOV Loděnice - II. etapa
Předmětem veřejné zakázky je dobudování kanalizačního systému v obci Loděnice a strojně technologické vybavevní pro 2 linku biologického čištění ČOV.
Stavební úpravy, přístavba Základní školy ve Vysokém Újezdu
Rozšíření kapacity stávajícího objektu ZŠ, ve kterém je rovněž umístěna Mateřská škola včetně zlepšení dispozičních a hygienických podmínek; doprovodné demoliční práce, kanalizační přípojka, venkovní úpravy.
Cyklostezka - Po stopách českých králů - 1.část
Předmětem plnění veřejné zakázky je vybudování 1. části Cyklostezky Po stopách českých králů. Součástí nově vybudovaných cyklostezek je vybudování mostu přes Vrážský potok a přes řeku Berounku a nové naučné stezky.
Křižatky - kanalizace a vodovod
Předmětem Veřejné zakázky je výběr zhotovitele na zhotovení tlakové kanalizace, přivaděče vody z Popovic a vystrojení armaturní komory vodojemu. Základní popis jednotlivých stavebních objektů je: SO 01 - Tlaková kanalizace SO 02 - Přivaděč vody z Popovic SO 04 - Homogenizace vozovek a propagace. Blíže v ZD.
Domov V Zahradách Zdice – dostavba druhé budovy
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace stavebních prací na akci „DS Beroun – Stavba domova seniorů + terenní úpravy zahrady“ v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptáváme stavební práce
Poptáváme nabídku na zhotovení vnitřních omítek, montáž sádrokartonových stropů a položení obkladů a dlažby ( nový dům ). Dále poptáváme zhotovení fasády na novém domě. Vyžadujeme precizní provedení práce, u vnitřních omítek absolutně hladký povrch štuku - nejlépe vybrousit nebo sádrová omítka. Další informace k poptávce: (množství, ...
Poptávám zhotovení nové střechy na RD
Máme zájem o zhotovení nové střechy. Rozměry cca13m délka a 6x6m výška. Možná i krovy + vikýřové okno. Jakou krytinu nevíme,necháme si poradit. Nyní máme eternit. Je to starší domeček.
Poptávám realizaci gabionové zdi
Gabionová opěrná zeď délky 16 m, uspořádání je patrné z přiložených výkresů. Preferovaná výplň vápencovým kamenivem. Místo realizace Beroun, termín II.Q 2009. Nabídku prosím ve dvou variantách dle přiložených výkresů, tj. var.1 plněné gabionové koše s nástavbou prázdných košů, var. 2 jen plněné gabionové koše.
Poptávám stavební práce
Poptávám vyzdění hrubé stavby RD (Porotherm nebo cihelny ekvivalent )na stávající základovou desku 11x10 m + sedlová střecha - suterén s garáží - přízemí - podroví realizace 5-7/2009 - smluvně fixní termín a cena na základě stavební dokumentace.
Poptávám zhotovení sedlové střechy
Poptávám zhotovení sedlové střechy na novostavbě RD v Karlštejně okr.Beroun. Rozpočet by měl být četně krovu,krytiny a veškerých klemp.konstrukcí. Termí realizace jaro 2009.Rozměry viz.příloha pdf. krytina bramac není podmínka . Za nabídky děkuji.
Sháním zhotovení opěrné zdi
Poptávám zhotovení opěrné zdi cca 15 m dlouhé, výška se postupně zvyšuje cca od 1 m do 4 m. Na materiálu nezáleží, bude porostlá popínavými rostlinami. Objekt je ve vesnici Žloukovice (12 km od Berouna). Termín zhotovení podzim 2008, nebo jaro 2009.
Poptávám rekonstrukci střechy
Za starou střechu z bobrovek provést novou z šindele.
Poptávám vymalování rodinného domku
Poptávám malíře. Domek o velikosti 1+1+předsíň
Poptáváme TZB pro nový rodinný dům
Hledám firmu, či soukromou osobu pro TZB - novostavba RD u Prahy - Zdimeřice. Komletní dodávka včetně materiálu. Poprosil bych cenou nabídku na meil.
Poptáváme zhotovení základové desky k RD
Poptávám firmu pro zhotovení základové desky včetně izolací pro stavbu RD. K dispozice veškerá dokumentace, podrobný projekt základové desky, inženýrských sítí a stavby. Lokalita: Králův Dvůr-Počaply
Poptávám stavbu krovu
Poptávám stavbu krovu, pokrývačské a klempířské práce.
Poptávám společníka do stavební firmy
Hledám společníka na rozjezd stavební firmy s.r.o. už mám.
Poptávám firmu na rekonstrukci střechy 300m2
Poptávám firmu na rekonstrukci ploché střechy cca 300 m2, zateplení + hydroizolace, včetně oplechování. Místo: AERO KLUB BEROUN.