SAKO Brno, a.s. – realizace sběrného střediska odpadů Sochorova
Předmětem veřejné zakázky je vybudování sběrného střediska odpadů (SSO) v MČ Žabovřesky. Toto nové SSO má vzniknout jako náhrada za stávající (provizorní) středisko v souvislosti s novou zástavbou v ulici Sochorova.
SAKO Brno, a.s. – realizace sběrného střediska odpadů v MČ Brno - Židenice
Předmětem veřejné zakázky je vybudování sběrného střediska odpadů (SSO) v MČ Židenice. Stavba je důležitá z důvodu zlepšení situace nakládání s odpady v MČ Brno-Židenice. SSO bude napojeno na stávající komunikaci v ul. lazaretní a vodovodní a kanalizační přípojky budou napojeny na již stávající, které jsou umístěny na pozemku stavby.
Zhotovení stavby – Areál sportovních nadějí
Předmětem veřejné zakázky je provedení díla spočívajícího v novostavbě dvoupodlažní víceúčelové sportovní haly na adrese Brno, Botanická 70, která se nachází na pozemcích parc. č. 254/1, 254/2, 254/3, 255 a 256, všechny v k.ú. Ponava a obci Brno, jež jsou ve vlastnictví zadavatele, a na přilehlých pozemcích ve vlastnictví Statutárního města Brna.
Novostavba mateřské školy, Brno Soběšice
Veřejná zakázka zahrnuje novostavbu mateřské školy, která bude mít tvar jednoduchého kvádru zasazeného do svažitého terénu. Jedná se o dvoupodlažní novostavbu mateřské školy, včetně souvisejícího kancelářského a sociálního zázemí, provozu kuchyně, příjezdové komunikace, zahrady s herními prvky, oplocení, zeleň a parkoviště.
Rekonstrukce hygienických buněk objektu A03 KaM VUT
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce hygienických buněk (bytových jader) 9-ti podlažního ubytovacího objektu A03 v areálu kolejí PPV v plném rozsahu, včetně napojení a všech instalačních rozvodů v rámci budovy. Pro každou samostatnou ubytovací buňku, tvořenou pokojem a předsíní s vestavěným umakartovým bytovým jádrem, bude realizováno nové ...
Rekonstrukce a modernizace budovy Sokolova 2
Předmětem plnění veřejné zakázky je komplexní zhotovení stavby v rozsahu a podle SMLOUVY, PROJEKTU a POVOLENÍ.
Modernizace bytových jader Krausova 10-12
Předmětem zakázky je rekonstrukce bytových jader Krausova 10-12 v Brně Černovicích. Bližší technický a technologický popis jednotlivých součástí předmětu této zakázky včetně projektové dokumentace a výkazu výměr tvoří přílohu č. 3 kvalifikační dokumentace.
Celková rekonstrukce bytového domu Plynárenská 263/8, Brno
Předmětem plnění veřejné zakázky je komplexní zhotovení stavby v rozsahu a podle PROJEKTU, SMLOUVY a POVOLENÍ. Předpokládané spolufinancování této veřejné zakázky je v rámci výzvy č. 18 z dotace Evropské unie – Evropského fondu pro regionální rozvoj – Integrovaný regionální operační program, prioritní osa Zkvalitnění veřejných služeb a podmínek ...
ČRo Brno - III. etapa rekonstrukce budovy
Předmětem veřejné zakázky je III. etapa rekonstrukce budovy ČRo Brno, na adrese Beethovenova 25/4, 657 42 Brno, která zahrnuje zejména rekonstrukci jednotlivých podlaží budovy, střechy a souvisejících instalací systémů technického zabezpečení budovy ČRo Brno ve věcném rozsahu dokumentace pro provedení stavby.
Modernizace Střední školy Gemini Brno
Předmětem plnění veřejné zakázky je komplexní zhotovení stavby v rozsahu a podle SMLOUVY, PROJEKTU a POVOLENÍ.
Stavební úpravy sálu 2.NP objektu společenského centra Sýpka
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební úpravy sálu 2.NP objektu společenského centra Sýpka, Kytnerova 1a, Brno-Medlánky podle projektové dokumentace.
Výstavba rozhledny pod Holednou
Předmětem veřejné zakázky je výstavba ocelové konstrukce rozhledny.
II/374 Brno, ul. Fryčajova, mosty 374-047, 048
Předmětem stavby je rekonstrukce dvou mostů a přilehlé části komunikace ve městě Brno na rozhraní městských částí Maloměřice a Obřany. Jedná se o mosty 374-047 přes náhon a 374-048 přes řeku Svitavu. Součástí stavby je také rekonstrukce chodníků a inženýrských sítí. Tyto úpravy je třeba koordinovat s vlastníky (správci) těchto sítí. Délka úseku ...
Brno, VDJ Bystrc I. tl. p. 2x1000m3 – rekonstrukce armaturní komory a technologie
Předmětem veřejné zakázky je provedení rekonstrukce stavební a technologické části armaturní komory vodojemu Bystrc I. tl. p. 2x1000 m3 a elektro části. Rekonstrukce je vyvolána potřebou výměny potrubí a armatur, které jsou již za hranicí životnosti v armaturní komoře. V rámci požadovaných prací bude provedena rekonstrukce stavební a technologické ...
Snížení energetické náročnosti budovy - Základní škola Brno, Sekaninova
Předmětem veřejné zakázky je provedení konkrétních stavebních činností vedoucích ke snížení energetické náročnosti dotčeného objektu.
Rekonstrukce komunikací – Viniční II. chodník
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce chodníku po přeložkách rekonstrukce inženýrských sítí BVK, dle PD BKOM PDPS.
Celková rekonstrukce bytového domu Křenová 277/76 v k.ú. Trnitá
Předmětem plnění veřejné zakázky je komplexní zhotovení stavby v rozsahu a podle projektu, smlouvy a povolení.
Elektrizace trati vč. PEÚ Brno - Zastávka u Brna, 1. etapa
Jedná se o traťový úsek Brno - Střelice (včetně), který je součástí celostátní dráhy Brno – Jihlava a tvoří neelektrizovanou spojnici, mezi těmito stanicemi. Stavba bude řešit vlastní elektrizaci trati včetně předelektrizačních úprav. Trať bude elektrizována střídavou jednofázovou soustavou 25kV, 50 Hz. V rámci stavby budou nově vybudovány ...
Modernizace ÚAN Zvonařka – zhotovitel stavby
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy dopravních ploch, výstavba nové výpravní budovy, rekonstrukce odstavných ploch na zastřešení objektu a související práce a činnosti.
Rekonstrukce bloku A2 – dodavatel stavby
Rekonstrukce bloku A2 v areálu VŠ kolejí Vinařská 5, 603 00 Brno. Předmětem prací je rekonstrukce ubytovacích buněk a rekonstrukce chodeb a společných prostor. Podrobnosti v zadávací dokumentaci.
Rekonstrukce bloku B VŠ kolejí J.A.Komenského
Jedná se o kompletní rekonstrukci objektu B v areálu kolejí J.A.Komenského. V současné době mají jednotlivé pokoje společné sociální zázemí a kuchyňku na každém podlaží od 2. NP - 7. NP. Nově je navrhnuto na 2.NP – 7.NP vybudování buněk tzn. jednoho nebo dvou pokojů přístupných ze středové předsíně s kuchyňským koutem a sociálním zařízením. V 1. ...
I/42 Brno, VMO Žabovřeská I – etapa II
Předmětem veřejné zakázky je přestavba části VMO od MÚK Hlinky po spojovací komunikaci přes řeku Svratku na ulici Veslařskou (cca km 2,1 – 3,0 projektového staničení). Stavba zahrnuje mj. rozšíření stávající dvoupruhové komunikace na směrově rozdělenou čtyřpruhovou komunikaci, přeložení tramvajové tratě do nového tramvajového tunelu pod Wilsonovým ...
Oprava bytů I/2019 v Brně - Židenicích
Předmětem zadávacího řízení je výběr nejvhodnější nabídky účastníka, se kterým bude dále uzavřena smlouva o dílo spočívající v provedení opravy vybraných bytů v Židenicích.
Chodník Mokra Hora - Jehnice
Předmětem veřejné zakázky je výstavba chodníku podél komunikace III/37918 ul. Blanenská v úseku Mokrá Hora – Jehnice.
Pořízení fotovoltaické elektrárny Euro Mall Brno Real Estate, s.r.o.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka komplexního systému kombinace fotovoltaické elektrárny bez akumulace energie. Předmětem plnění je dodávka nové, nepoužité technologie fotovoltaické elektrárny a včetně kompletní montáže v místě realizace.