Základní škola Vejrostova 1 – přístavba
Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky je přístavba nového pavilonu, vestavba evakuačního výtahu a příslušné stavební úpravy. Evakuační výtah bude vestavěn do stávajícího nezastřešeného atria školy a bude sloužit jak pro evakuaci osob, tak i pro přepravu hendikepovaných osob. Tímto výtahem bude obsluhováno 1–3NP stávající budovy a všech ...
Rekonstrukce bytových jader v domech Větrná 1,3,5
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce bytových jader v objektech bytových domů Větrná 1,3,5 v Brně - Bystrci. Jednotlivé objekty mají 8 nadzemních podlaží a jedno podzemní podlaží. V objektu Větrná 1,3 se nachází v 1NP 2 bytové jednotky kategorie 2+1 a 2 bytové jednotky kategorie 3+1. V objektu Větrná 5 se nachází v 1NP 3 bytové jednotky ...
Rekonstrukce bytových jader v domech Opálkova 2,6,10,12
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce bytových jader v objektech bytových domů Opálkova 2, 6, 10, 12 v Brně - Bystrci. Jednotlivé objekty mají 9 nadzemních podlaží a z toho jedno technické podlaží. V 1NP se nachází technické zázemí domu. V jednotlivém podlaží se nachází 4 bytové jednotky kategorie 2+1 a 1 bytová jednotka kategorie 1+kk ...
MOÚ Brno – rekonstrukce a dostavba Bakešova pavilonu
Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací a souvisejících dodávek a služeb vymezených v příloze č. 2 zadávací dokumentace (vzor smlouvy o dílo) a v příloze č. 3 zadávací dokumentace (projektová dokumentace pro provádění stavby).
Multifunkční prostor pro odborný výcvik
Předmětem veřejné zakázky je výstavba multifunkčního prostoru pro odborný výcvik na výuku modulových zdících systémů a dřevodomků ve střední škole stavebních řemesel Brno-Bosonohy.
Bratislavská 210/26, 28 – rekonstrukce domu
Předmětem plnění veřejné zakázky je rekonstrukce domu Bratislavská 210/26, 28. Jedná se o nájemní bytový dům, v rámci rekonstrukce je v objektu navrženo 13 bytových jednotek a dva pronajímatelné nebytové prostory v přízemí objektu. Součástí rekonstrukce je provedení půdní vestavby dvou bytů a přístavba výtahu.
Kounicova 1,3,5,7,9 – oprava obvodového pláště budovy, dvora a sklepů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební úpravy bytového domu Kounicova 1,3,5,7,9, č.p. 944, pozemek parc. č. 339/1, k.ú. Veveří, obec Brno. Podrobný a přesný popis konkrétních stavebních prací, dodávek a služeb je uveden v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
FN Brno – Rekonstrukce hlavní rozvodny TS1 vč. propojení s TS2 – TS4 II
Předmětem zadávacího řízení s názvem „FN Brno – Rekonstrukce hlavní rozvodny TS1 vč. propojení s TS2 – TS4 II“ jsou stavební úpravy hl. trafostanice TS1 a propojení VN vedení mezi TS1 –TS4 a TS2.
Přístavba a stavební úpravy tělocvičny Brno-Kníničky
Výběr zpracovatele architektonické studie, projektové dokumentace ke společnému územnímu a stavebnímu řízení, zadávací dokumentace a výkonu autorského dozoru v rámci projektu:PŘÍSTAVBA a stavební úpravy TĚLOCVIČNY Brno-Kníničky
Rekonstrukce infrastruktury Brno hl. n.
Účelem stavby je zajištění bezpečnosti a plynulosti železniční dopravy v ŽST Brno hlavní nádraží. Cílem VZ je náhrada nevyhovujících prvků železniční infrastruktury, které jsou za hranicí své životnosti. Jedná se zejména o odstranění nevyhovujícího stavu železničního svršku a spodku, mostu v km 142,550 a 142,552 (Křídlovická), mostu v km ...
Modernizace přírodovědných učeben a laboratoří II.
Předmětem plnění veřejné zakázky je nástavba, přístavba a rekonstrukce budovy gymnázia.
Ivanovický p., ř. km 7,075 - 7,951, Tuřany, Holásky, oprava koryta
Předmětem veřejné zakázky je kompletní provedení stavebních prací (vč. dodávek a služeb) souvisejících s realizací stavby „Ivanovický p., ř. km 7,075 - 7,951, Tuřany, Holásky, oprava koryta“, spočívající zejména v provedení opravy stávajícího opevnění koryta toku (oprava břehového a dnového opevnění, obnova příčných kamenných prahů z lomového ...
Rekonstrukce Dominikánského náměstí
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce inženýrských sítí a ploch Dominikánského náměstí včetně zpracování dokumentace ve stupni RDS se zapracováním souvisejících architektonických požadavků. Rekonstrukcí dojde ke změně využití plochy náměstí ze současného parkoviště na shromažďovací a společenský prostor, nevyhovující stav inženýrských sítí, ...
Realizace energetických úspor polyfunkčního objektu Dopravních staveb Brno, s.r.o.
Předmětem zakázky je provedení stavebních úprav objektu na ulici Trnkova v Brně - Líšni. Jedná se o samostatně stojící dvoupodlažní objekt. Stavebními úpravami dojde k dispozičním úpravám, zrušení vnitřních schodišť a změně účelu větší části budovy.
Výstavba opravárenské haly Maloměřice
Předmětem veřejné zakázky je výstavba nové opravárenské haly v areálu provozní jednotky Maloměřice Depa kolejových vozidel Brno.
Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně – Rekonstrukce zázemí v 1.NP soudního lékařství
„Rekonstrukce zázemí v 1.NP soudního lékařství“ dle projektové dokumentace zpracované firmou LT Projekt a.s. Součástí projektu jsou úpravy architektonicko-stavební, zdravotně-technické, silnoproudé instalace a VZT. Navržený záměr je řešen na pozemcích FN u sv. Anny v Brně, Tvrdého 562/2a Brno. Dle aktuálního výpisu z katastru nemovitostí je ...
FN Brno - Rozšíření pracoviště OKH v budově CH
Předmětem zadávacího řízení s názvem FN Brno – Rozšíření pracoviště OKH v budově CH“ jsou stavební úpravy v části 4.NP budovy CH a realizace nové přístavby-nástavby v úrovni 4.NP v prostoru dnešní ploché střechy s přímou návazností na stávající pracoviště.
Poptáváme výstavbu elektrárny v Bahrajnu
Hľadáme firmy na výstavbu novej plynovej kombinovanej - cyklickej elektrárne v Bahrajne s navrhovaným inštalovaným výkonom 2 000 MW.
Poptáváme výstavbu ocelových mostů pro arabský trh
Hľadáme dodávateľov oceľových mostov pre dvoj, štvor a osem prúdové cesty pre arabský trh - návrh, dodávka, postavenie. Financie BD SBLC, jednanie B2B.
Poptáváme výstavbu plážových zábavních center
Hľadáme projektantov, stavebné firmy a dodávateľov na výstavbu piatich plážových zábavných stredísk zahrňujúcich 350 hotelových izieb, 1.000 obytných zariadení, golfové ihrisko a golfový klub a najmodernejšie akvárium, zdravotné centrum, športovú akadémiu, výletný prístav atď.
FN u sv. Anny v Brně – Úpravy v budově K pro alergologii
Předmětem veřejné zakázky jsou: „Úpravy v budově K pro alergologii“ dle projektové dokumentace zpracované firmou LT Projekt a.s.. Součástí projektu jsou úpravy architektonicko-stavební, stavebně konstrukční, zdravotně-technické, vytápění, VZT, silnoproudé, slaboproudé, rozvody laboratorních plynů a zabudované technologie. Navržený záměr je řešen ...
Generální dodavatel stavby Komplexního simulačního centra MU
Předmětem veřejné zakázky je generální dodávka stavby Komplexního simulačního centra Masarykovy univerzity. Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky jsou vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí přílohy zadávací dokumentace.
Smart Innovation Center II.
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce k veřejné zakázce „Smart Innovation Center“ v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptáváme výstavbu železnice v Bahrajnu
Pre arabskú spoločnosť v Bahrajne hľadáme dodávateľov pre výstavbu 105 km dlhej ľahkej železnice ..Dôležite sú Vaše skúsenosti a know how. Jednanie formou B2B. Kontrakt na 4-5 rokov, 153 mil €. Banková Garancia - BD or SBLC.
Poptáváme realizaci fotovoltaické elektrárny pro arabský trh
Hľadáme firmu na projektovanie a postavenie slnečnej 100MW elektrárne pre arabský trh. BD SBLC komunikácia B2B.