IPRM Nový Jičín - zóna sídliště Dlouhá, etapa ul. Dlouhá 16 - 34
Předmětem zakázky jsou stavební úpravy v území bytové zástavby s bytovými domy a objekty technické vybavenosti ulice Dlouhá 16 - 34 za účelem revitalizace předmětné části. Hlavní část díla spočívá v provedení nových chodníkových těles, komunikací, veřejného osvětlení a dětských hřišť.
IPRM Nový Jičín - zóna sídliště Dlouhá, etapa ul. Dlouhá 30 - 52
Předmětem zakázky jsou stavební úpravy v území bytové zástavby s bytovými domy a objekty technické vybavenosti ulice Dlouhá 30 - 52 za účelem revitalizace předmětné části. Hlavní část díla spočívá v provedení nových chodníkových těles, komunikací, veřejného osvětlení a dětských hřišť.
Tělocvična Litultovice
Předmětem výběrového řízení je výstavba tělocvičny v KÚ Litultovice v zastavěné části obce na pozemku investora. Stavba navazuje na stávající prostory MŠ a využívá napojení na veřejnou dopravní a technickou infrastrukturu MŠ. Před samotným zahájením prací je nutné provést přeložku vzdušného vedení NN. Základní hmotná konstrukce je tvořena objektem ...
SportPark - Sportovní sady, dodatečné stavební práce
Předmětem veřejné zakázky je provedení dodatečných stavebních prací na původní veřejné zakázce. Předmětem této veřejné zakázky jsou stavební práce, které nebyly obsaženy v původní veřejné zakázce a jejich potřeba vznikla v důsledku objektivně nepředvídatelných okolností. Provedení dodatečných stavebních prací je nezbytné pro řádné a úplné ...
Odsíření kotlů K2 - K4 na TKV
Předmětem zakázky je výstavba společné odsířovací jednotky na bázi suché nebo polosuché vápenné aditivní metody v kombinaci s tkaninovým filtrem pro parní kotle K2, K3 a K4 (každý o výkonu 62,5 MW spalující černé uhlí), splňující technicko-ekonomické parametry uvedené v zadávací dokumentaci a to formou dodávky "na klíč".
Odsíření kotlů K3 a K4 v Elektrárně Třebovice
Předmětem zakázky je výstavba společné odsířovací jednotky na bázi suché nebo polosuché vápenné aditivní metody v kombinaci s tkaninovým filtrem pro parní kotle K3 a K4 (každý o výkonu 55 MW spalující černé uhlí), splňující technicko-ekonomické parametry uvedené v zadávací dokumentaci a to formou dodávky "na klíč".
Poptávám výstavbu drůbežárny
Poptávám pro Angolu výstavbu drůbežárny na klíč.
Revitalizace parků na sídlišti Slezská
Revitalizace dvou ploch veřejné zeleně. I.V tzv. parčíku na Slezské budou vybudovány nové dlážděné komunikace, veřejné osvětlení a osazen nový mobiliář. II.V Sadech Svobody bude provedena rozsáhlá rekonstrukce chodníků(dlažba), VO, dětských hřišť, mobiliáře. Stávající altán bude zbourán, bude nově postaveno multifunkční zastřešené jeviště ...
Výstavba tělocvičny základní školy v Petrovicích u Karviné
Předmětem veřejné zakázky je výstavba nové tělocvičny v areálu základní školy v Petrovicích u Karviné v souladu s projektovou dokumentací a podle podmínek stanovených zadáv.dokumentací. Součástí zakázky je i oplocení areálu základní školy v souladu s projektovou dokumentací a podle podmínek zadávací dokumentace. Zadavatel požaduje, aby před ...
Víceúčelové sportovní zařízení v obci Bílov
Jedná se o výstavbu objektu, který bude složit ke sportovním účelům, bowling.
Stavební práce ve městě Rýmařov
zakázka zahrnuje dva projekty z nichž jeden, Sportovně - kulturní arál "Zahrada Hedvy" řeší stavební úpravy včetně stavebních úprav místních komunikací, chodníků, dětského hřiště s herními prvky a sadové úpravy a druhý, Revitalizace ulice Horní, regeneraci zelených ploch včetně stavbních úprav místních komunikací.
Dětské hřiště Fügnerova 6, 8
Předmětem plnění je rekonstrukce dětského hřiště, zpevněné plochy, sanace stávající kanalizace, zahradní úpravy, veřejné osvětlení, a dodání herních prvků a mobiliáře ve vnitrobloku vymezeném ul. E. Beneše, Fügnerova a sportovním areálem Sokol Kateřinky v Opavě.
Rekonstrukce fotbalového areálu KOVONA
Předmětem plnění veřejné zakázky je zhotovení díla v rozsahu stanoveném v zadávací a projektovou dokumentaci. Předmětem plnění veřejné zakázky je Levá a Střední část fotbalového areálu, pravá strana je již po rekonstrukci a není předmětem tohoto výběrového řízení. V rámci projektu bude realizováno: - nové fotbalové hřiště s umělým povrchem, umělé ...
IPRM Nový Jičín - zóna sídliště Dlouhá, etapa ul. Vančurova
Předmětem zakázky jsou stavební úpravy v území bytové zástavby s bytovými domy a objekty technické vybavenosti ulice Vančurova za účelem revitalizace předmětné části. Hlavní část díla spočívá v provedení nových chodníkových těles, komunikací, veřejného osvětlení a dětských hřišť.
IPRM Nový Jičín - zóna sídliště Dlouhá, etapa ul. Budovatelů
Předmětem zakázky jsou stavební úpravy v území bytové zástavby s bytovými domy a objekty technické vybavenosti ulice Budovatelů za účelem revitalizace předmětné části. Hlavní část díla spočívá v provedení nových chodníkových těles, komunikací, veřejného osvětlení a dětských hřišť.
Revitalizace zahrady MŠ M. Montessori Revoluční 52, 741 01 Nový Jičín
Revitalizace stávající zahrady mateřské školy – odstranění nevyhovujícího mobiliáře a ploch zahrady (předláždění stávajících zpevněných ploch a odstranění stávajícího asfaltového povrchu, rekonstrukce stávajících terénních schodišť), vybudování nových zpevněných ploch s umístěním herních prvků. Budou vybudované rampy na terénu pro bezbariérový ...
Snížení emisí modernizací ohřívačů větru
Plnění zakázky spočívá v dodávce a uvedení do provozu 3 kusů nových ohřívačů větru s garantovanou teplotou horkého vzduchu 1250 °C (dále též jen „HBS“). Plnění veřejné zakázky zahrnuje mj. následující činnosti: dodávku technologie včetně projektu a technologického zařízení, včetně pláště, řídícího systému, žáruvzdorného materiálu, ocelových ...
Snížení emisí modernizací ohřívačů větru
Plnění zakázky spočívá v dodávce a uvedení do provozu 3 kusů nových ohřívačů větru s garantovanou teplotou horkého vzduchu 1250 °C (dále též jen „HBS“). Plnění veřejné zakázky zahrnuje mj. následující činnosti: dodávku technologie včetně projektu a technologického zařízení, včetně pláště, řídícího systému, žáruvzdorného materiálu, ocelových ...
Výstavba veřejně přístupného dětského hřiště na ul. Václavská v Orlové-Porubě
Předmětem veřejné zakázky je vybudování dětského hřiště pro děti od 3 do 6 let. Jedná se především o odstanění stávajících prvků , instalaci nových prvků - herní soustavy se skluzavkou, houpačky, kolotoče. Instalaci mobiliáře a odpadkových košů. Celé hřiště bude opatřeno nízkým oplocením.
VÚ a ŠJ Ostrava – Hrabůvka, Výstavba areálu oddělení Janová – slaboproudá zařízení
Předmětem veřejné zakázky je uzavření dodatku č.2 ke smlouvě o dílo na zhotovitele stavby „VÚ a ŠJ Ostrava – Hrabůvka, Výstavba areálu oddělení Janová – slaboproudá zařízení“ na dodatečné stavební práce, které nebyly obsaženy v původních zadávacích podmínkách, a jejich potřeba vznikla v důsledku objektivně nepředvídatelných okolností a tyto ...
ZŠ Skřečoň - modernizace školního dvora
Výstavba sportovního víceúčelového hřiště s umělým povrchem s tribuneou a oplocením. Doplnění školního dvora o basketbal, lezeckou stěnu, stolní tenis. Vybudování učebního hnízda a ohniště s palisádou doplněné o přístřešek na dříví.
Regenerace brownfield Janovice
Demolice starých nepoužívaných budov, vybudování víceúčelového sportovního hřiště, parkovacích stání pro 6 aut, mlatové chodníky a parkové úpravy.
Vybavení dětské lyžařské školky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení dětské lyžařské školky - pohyblivého modulárního chodníku, dětského kolotoče a iglů, vč. příslušenství, dovozu, montáže a uvedení do provozu, zaškolení vybraných osob zadavatele. Podrobnosti viz ZD.
Modernizace sportovních a dětských areálů ve Frýdku-Místku - II. etapa - nové dětské hřiště
Jedná se o rekonstrukci stávajícího sportovního areálu na ul. F. Linharta, k.ú. Místek. Bude realizováno dětské hřiště s herními prvky pro děti do 6 let, dětské hřiště s herními prvky pro děti od 6 -12 let, sportovní hřiště s umělým povrchem pro míčové hry a oplocení.
Regenerace brownfield Janovice
Jedná se o demolici starých budov ve špatném stavu a vybudování parkovacích míst pro 6 aut, víceúčelového sportovního hřiště a mlatových chodníků s parkovými úpravami.