Zhodnocovanie biologicky rozložiteľného odpadu II. Ružomberok
Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác na objektoch: SO 01 Sklad BRO 460m2 Objekt je určený pre skladovanie a manipuláciu s dovezeným biologicky rozložiteľným odpadom od obyvateľstva. Skladová plocha je na rozlohe 460 m2 - odovzdanie do 30.4.2019. SO 03 Sklad hotového kompostu Objekt je určený pre skladovanie a manipuláciu s hotovým ...
Podpora aktivít triedeného zberu Rožkovany
Predmetom zákazky je realizácia stavebných objektov zberného dvora a tri stojiská na kontajnery. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.
Požární zbrojnice Kardašova Řečice
Výstavba objektu nové požární zbrojnice v Kardašově Řečici a to včetně zřízení nových přípojek na inženýrské sítě, provedení navazujících zpevněných ploch a nového oplocení.
ÚVN–VoFN Praha - výstavba garáže pro speciální techniku mobilních biologických týmů VZÚ Praha
Předmětem veřejné zakázky je vybudování garáží pro parkování techniky mobilních týmů Vojenského zdravotního ústavu v areálu ÚVN v Praze.
Vybudovanie zberného dvora a sanácia nezákonne umiestneného odpadu v obci Nižný Lánec
Predmetom zákazky je vybudovanie zberného dvora v obci podľa projektovej dokumentácie.
Zberný dvor v Trebišove
Predmetom zákazky je rekonštrukcia a prípadné stavebné úpravy spevnených plôch, oplotenia a vybudovanie novej garáže pre techniku, prístrešku pre kontajnery, novej vrátnice a mostovej váhy, so zriadením nového osvetlenia, čím sa vytvorí priestor na triedený zber komunálneho odpadu v meste Trebišov.
Vyškov - výstavba skladu zbraní - realizace
Provedení stavby v rozsahu a podle projektové dokumentace a stavebního povolení.
Priemyselná zóna Kežmarok, Pradiareň II.etapa
Predmetom zákazky je Priemyselná zóna Kežmarok, Pradiareň II.etapa.Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Zberný dvor v obci Zemianske Kostoľany
Predmetom zákazky je realizácia stavebných objektov Zberného dvora v obci Zemianske Kostoľany pozostávajúcich z nasledovných objektov: SO 01 - Spevnené plochy SO 02 - Vstupná brána SO 03 - Oplotenie stavby SO 04 - Cestná váha SO 05 - Žumpa SO 06 - Odstavná plocha pre osobné vozidlá SO 100 - Prevádzková budova SO 200 - Skladová ...
Výstavba CHS Nový Jičín
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace výstavby centrální hasičské stanice Nový Jičín.
Zhotovenie stavby Zberný dvor Jasov
Stavba rieši technické požiadavky dočasného skladovania vyseparovaných zložiek odpadu zo zvozovej oblasti, dotriedením a úpravou odpadu (lisovaním, drvením, atď.) pred ich spracovaním u oprávneného subjektu a na zhromažďovanie, zhodnotenie vybraných druhov biologicky rozložiteľných odpadov na betónových plochách s využitím technológie aeróbneho ...
Zberný dvor Hriňová – stavebné práce
Predmetom zákazky je prestavba a rozšírenie využitia pôvodného areálu Technických služieb mesta Hriňová, ktorý sa nachádza v k.ú. Hriňová a rozprestiera sa na parcelách 14349/5, 14349/19, 14349/20, 14349/21, 14349/23, 14349/24, 14349/29,14349/34. Tento areál bude po prestavbe slúžiť ako zberný dvor. Areál je vo vlastníctve mesta Hriňová.
Zberný dvor Abrahám
Stavba, ktorá je predmetom projektovej dokumentácie sa nachádza v severovýchodnej časti obce Abrahám, v extraviláne obce pri ceste III/1337 (smer Hoste). V súčasnosti územie je využívané čiastočne ako orná pôda a z časti sa tu nachádza líniová zeleň. Dotknutý pozemok je vo vlastníctve obce Abrahám a čiastočne vo vlastníctve súkromných osôb. ...
Zberný dvor Veľký Grob
Členenie stavby: A- SO 01 Prevádzkový objekt B- SO 02 Skladovacia hala C- SO 03 Prístrešok D- SO 04 Spevnené plochy E- SO 05 Oplotenie, vstupná brána, vstupné dvere do areálu F- SO 06 Studňa, žumpa a rozvod vody G- SO 07 Elektrická prípojka ( el. rozvody, trafostanica, bleskozvod, osvetlenie areálu) I- SO 09 Požiarna nádrž Predmetné ...
Skládka odpadů Nové Těchanovice III. etapa rozšíření skládky
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v rozšíření skládky odpadů (S-OO) Nové Těchanovice (3. etpa skládky). Tato etapa navazuje na již stávající 2. etapu skládky
Stanice Holešov – výstavba nové stanice
Předmětem veřejné zakázky je výstavba nové požární stanice typu P1 v průmyslové zóně Holešov na pozemku p.č. 2760/28 v katastrálním území Holešov, obec Holešov. Nová požární stanice bude řešena jako energeticky úsporný objekt s efektivním a šetrným využíváním zdrojů energie.
Vyškov - výstavba mycí haly - realizace
Předmětem plnění VZ je provedení stavby v areálu kasáren Vyškov-Dědice, a to v rozsahu a podle dokumentace pro provádění stavby a stavebního povolení. Dále je předmětem plnění VZ zabezpečení zkušebního provozu stavby v délce 6 měsíců a zajištění potřebných zeměměřických činností.
Recyklačný dvor - stavebné práce
Predmetom zákazky je uzavretie zmluvy o dielo v súlade s ustanovením § 56 zákona o verejnom obstarávaní za stanovených podmienok v súťažných podkladoch, ktorej predmetom bude záväzok úspešného uchádzača (úspešných uchádzačov) vykonať pre obstarávateľskú organizáciu riadne a včas dielo, ktoré je potrebné zhotoviť v rámci realizácie projektu mesta ...
PRN – rozšíření a rekonstrukce, stavebně montážní - práce
PRN – rozšíření a rekonstrukce (P.0452), stavebně montážní - práce
Výstavba kočárovny se stavební přípravou mačkací linky ovsa a ječmene - obnova současného skladu
Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je přestavba současného plechového objektu na zděný a stavební příprava na uskladnění a mačkání obilovin v jedné části stavby.
Ekodvor Gabčíkovo - separovaný zber odpadu - stavebné práce
Predmetom zákazky sú stavebné práce zamerané na vybudovanie zberného dvora v meste Gabčíkovo. Bližšia špecifikácia je v projektovej dokumentácii a výkaze výmer, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov.
Priemyselná zóna  Kežmarok, Pradiareň II.etapa
Predmetom zákazky je Priemyselná zóna Kežmarok, Pradiareň II.etapa.Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Zberný dvor pre obec Most pri Bratislave
Predmetom zákazky sú stavebné práce spočívajúce vo vybudovaní zberného dvora. Bližšia špecifikácia je uvedená v PD a VV, ktoré tvoria súčasť súťažných podkladov.
Vytvorenie zberného miesta v obci Banská Belá
V rámci vytvorenie zberného miesta sa plánuje vybudovanie administratívno - technickej budovy, haly, spevnené plochy pre kontajnery, elektroinštalácia, zdravotechnika, rozvody, vody, kanalizácie.
Zberný dvor Hriňová – stavebné práce
Predmetom zákazky je prestavba a rozšírenie využitia pôvodného areálu Technických služieb mesta Hriňová, ktorý sa nachádza v k.ú. Hriňová a rozprestiera sa na parcelách 14349/5, 14349/19, 14349/20, 14349/21, 14349/23, 14349/24, 14349/29,14349/34. Tento areál bude po prestavbe slúžiť ako zberný dvor. Areál je vo vlastníctve mesta Hriňová.