Areál volnočasových aktivit
Areál volnočasových aktivit pro rodiče s dětmi v prostoru bývalého parčíku v severovýchodním cípu Staroměstského náměstí v Mladé Boleslavi
Regenerace části městského centra Bělá pod Bezdězem - II. etapa, 1. část
Předmětem smlouvy je Regenerace části městského centra Bělá pod Bezdězem - II. etapa, 1. část. Blíže jsou všechny související stavební práce, dodávky a služby specifikovány v projektové dokumentaci.
Výběr zhotovitele stavby s postupným splácením – pavilon B – v Oblastní nemocnici Mladá Boleslav
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení stavby, která se sestává ze dvou hlavních stavebních objektů, přičemž jeden je novostavbou, druhý je stavebními úpravami a nástavbou ve stávajícím objektu resp. jeho vertikále. Jedná se o novostavbu objektu interny a úpravy objektu očního oddělení (protažení schodiště a výměna výtahů včetně úpravy ...
Podzemní parkovací dům Mladá Boleslav
Výstavba podzemního parkovacího domu se 2 podlažími.Úrovně jsou propojeny polorampami a schody pro pěší s výtahem. Nosné konstrukce jsou z mololitického železobetonu, součástí zakázky jsou izolace, úpravy povrchů, elektroinstalace, zdravotní technika, vzduchotechnika a přípojky elektro, kanalizace, vodovodu a plynu.
Poptáváme rozšírení vodovodního řadu
Poptávám zajištění výstavby - rozšíření vodovodního řádu v obci Dlouhá Lhota u Mladé Boleslavi. Jedná se o prodloužení stávajícího vod.řadu o 84 metrů viz přiložená dokumentace. Zahájení cca Březen 2010 Prosím o kalkulaci nákladů na výstavbu.