Požární zbrojnice v Kounicích.
Výstavba objektu požární zbrojnice, včetně připojení na inženýrské sítě a terénních úprav. Zastavěná plocha 314 m2, obestavěný prostor 2 042 m3.
Objekt SO 36 – Pavilon D – Dětské oddělení, Oblastní nemocnice Kolín a. s.
Předmětem veřejné zakázky je zajistit výstavbu nového pavilonu D – dětského oddělení v areálu ON Kolín.
Výstavba MVE Velký Osek
Předmětem zakázky je výstavba nové malé vodní elektrárny Velký Osek u stávajícího jezu v ř.km 184,368 na klíč. Součástí zakázky je zajištění kompletní realizace všech stavebních prací, dodávka technologického vybavení, montáž a uvedení do provozu.
Splašková kanalizace ve městě Zásmuky
Veřejná zakázka na vybudování splaškové kanalizace ve městě Zásmuky a poskytnutí souvisejících dodávek a služeb nezbytných k provedení veřejné zakázky
Intenzifikace městské ČOV v Českém Brodě - Liblicích
Intenzifikace stávající ČOV pro 7 600 EO na kapacitu 9 461 EO. Náplní zakázky jsou zejména úpravy stávajících stavebních objektů a provozních souborů.
Novostavba multifunkční sportovní haly v areálu Vodního světa Masarykova ul. 1041 KÚ Kolín
Účelem a předmětem plnění veřejné zakázky je novostavba multifunkční sportovní haly pro 1116 sedících a 160 stojících diváků v areálu Vodního světa včetně vododovní přípojky, kanalizační přípojky, parovodní přípojky, nové trafostanice, elektro přípojky, přeložky metalického kabelu, přípojky optického kabelu, zpevněných ploch a komunikací, sadových ...
Rekonstrukce ČOV Kolín
Předmětem veřejné zakázky je intenzifikace stávající ČOV Kolín na 44tis. EO. Jedná se o rekonstrukci stavebních objektů, dodávku části nové technologie. Blíže splecifikováno v ZD.
Vodovod Klučov - Lstiboř
Vodovod pro obec Klučov a místní část Lstiboř v celkové délce 8 784,2 m a automatická tlaková stanice (ATS).
Výstavba MVE Velký Osek
Předmětem zakázky je výstavba nové malé vodní elektrárny Velký Osek u stávajícího jezu v ř.km 184,368 na klíč. Součástí zakázky je zajištění kompletní realizace všech stavebních prací, dodávka technologického vybavení, montáž a uvedení do provozu. Součástí dodávky nebude výstavba rybího přechodu.
Výstavba polních cest v k.ú. Kolín, Nebovidy, Polepy u Kolína a Štítary u Kolína
I)Specifikace ČÁSTI I veřejné zakázky : č.j.: VZ PÚ 1918/07, Výstavba polních cest HPC4, HPC6 a VPC3 v kat.území Nebovidy Předmětem plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce části I) je výstavba hlavních polních cest HPC 4 (část v k.ú.Libenice, část v k.ú.Nebovidy) a HPC 6 (k.ú.Nebovidy) a vedlejší polní cesty VPC 3 (k.ú. Nebovidy) ...
Poptávám stavbu venkovního krbu
Poptávám stavbu venkovního krbu s udírnou z cihel, jednoduchého provedení, materiál i míchačku mám.