Sportovní hala Chodov - zhotovitel stavby
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení stavebního Sportovní hala Chodov. Bližší popis předmětu veřejné zakázky bude uveden v projektové dokumentaci, doplněné o výkaz výměr a soupis prací a dodávek, která bude poskytnuta uchazečům, kteří budou vyzváni k podání nabídky.
OOP Karlovy Vary, zprovoznění objektu v rámci budování Krajského ředitelství policie
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zdávacího řzení je provedení celkové rekonstrukce stávajícího zděného objektu Vítězna 927, Karlovy Vary o 4 nadzemních a 1 podzemním podlaží ke zprovoznění v rámci budování Krajského ředitelství policie Karlovy Vsary
Poptáváme realizaci hrubé stavby hotelu
Hledáme dodavatele hrubé stavby pro výstavbu hotelového komplexu nedaleko Karlových Varů. Jedná se 4253 m2 zastavěné plochy a obestavěného prostoru 12814 m3. Nabídněte cenu za 1 m2 hrubé stavby se střechou.
Výstavba BPS Horní Slavkov a BPS Odolice
Předmětem zakázky bude výstavba 2 bioplynových stanic.
Poptáváme výstavbu terasy u RD
Poptávám výstavbu terasy u rodinného domu, terasa by měla mít rozměr cca 7x4 m a měla by být cca 0,8 m nad terénem, terasa by měla být zhotovena z imitace přírodního kamene nebo jiného vhodného materiálu, při nabídce udejte cenu, za kterou jste schopni terasu postavit.