Dům sociálních služeb ve Valašském Meziříčí a Zlepšení tepelně technických vlastností
Předmětem veřejné zakázky je zateplení objektu kontaktním zateplovacím systémem, výměny stávajících výplní oken a dveří za nové plastové, zámečnických, klempířských a truhlářských výrobků, výměny hromosvodů, tepelné izolace střech, výmalby obvodových stěn v dotčených místnostech, bouracích prací, zemních prácí a venkovních úprav. Podrobněji v ...
FÚ v Kroměříži – rekonstrukce budovy č.p. 535
Předmětem plnění veřejné zakázky je rekonstrukce budovy Finančního úřadu v Kroměříži č.p. 535, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Multifunkční budova Dolní Bečva - 2. etapa
Dostavba původního objektu Nákupního střediska na Multifunkční budovu v katastrálním území obce Dolní Bečva. Součástí zakázky je také vnitřní vybavení, dále dokumentace skutečného provedení stavby. Přesný rozsah stanoven v Zadávací dokumentaci veřejné zakázky.
Poptávám realizaci plechové střechy
Dobrý den, Poptávám cenovou nabídku na kompletní realizace plechové střechy s krovem podle přiložených výkresů. Prosím rozepsanou nabídku (betonový věnec, dřevěná nástavba, plechová střecha, klempířské oplechování). Podkroví bude bez izolace, ale připravené na izolování. Rozměr střechy - 100 m2 Datum realizace-květen,červen 2010 S ...
Poptávám realizaci hrubé stavby RD
Hledám živnostníky nebo malou firmu na hrubou stavbu rodinného domu v lokalitě Napajedla. Předpokládaný termín zahájení červenec 2009.
Poptáváme stavební rekonstrukci
Společnost poptáva rekonstrukci sídla.Střecha,okna,oplocení,parkovací plochy,atd.
Poptávám rekonstrukci střechy
Hledám firmu na rekonstrukci střechy pro půdní vestavbu půdorys 10x30 m v okrese Uherské Hradiště .
Poptáváme opravu fasády vč. zateplení
Poptávám zateplení a obklad fasády baťovského půldomku. Polystyren 8cm,cihelný pásek. Plocha asi 130 m2. Realizace od 9/08 .
Poptávám rekonstrukci koupelny a WC
Poptávám rekonstrukci koupelny a WC v panelovém bytě - obklad panelovými obklady ABITIBI, včetně montáže nové vany, umyvadla a záchodové mísy.
Poptávám výstavbu RD v Otrokovicích
Poptávám výstavbu RD v Otrokovicích na Zlínsku. Zastavěná plocha cca 80 m2, sedlová střecha, obytné podkroví. Termín výstavby : červenec 2008/2009.
Poptávám firmu na provedení fasády  na RD
Hledám stavební firmu na provedení fasády na RD v okr.Vsetín, 284m/2, původní fasáda je odstraněna, jaro 2007, nejlevnější nabídka.
Potřebuji postavit rodinný domek
Potřebuji postavit rodinný domek 1 + 2 nebo 1 + 3 v Kroměříži, cena do 1 mil. Kč.