Poptávám realizací solárního ohřevu vody
Solární ohřev vody,kompl.nabídka včetně zapojení.Podmínka dotace zelená úsporám!!! Bojler 400-500l střecha šikmá,rod. dům,okr. Ústí /Orlicí.Cena do 80000kč.Realizace březen-duben 2010.
Poptávám výstavbu zděného RD
Výstavba zděného rodinného domu dle vypracované projektové dokumentace firmou GServis - název Bungalov 14 ( zastavěná plocha 75,2 m2 , obestavěný prostor 280,8 m3 , sklon střechy 25 , celková užitková plocha 59,2 m2 , celková obytná plocha 38,3 m2 , výška hřebene střechy od ±0,0 4 m )Dokumentaci zašlu na e-mail Zájem o nabídky firem na realizaci ...
Poptávám fasádnické práce, zateplení
Poptávám zateplení a provedení fasády KZS ORSIL TF tl.120 celkem 1760m2 výkaz výměr na vyžádaní zašleme. Sdělte reference včetně tel.kontaktu.
Poptávám rekonstrukci domu
Poptávám kompletní rekonstukci staršího domu.Jedná se o dům 9x10m , přízemní 3 pokoje + 1 místnost v patře.Práce by měla obsahovat: výměna(vybourání)podlah+spodní izolace, nové omítnutí stěn, výměna oken a dveří, komplet nové rozvody(voda,odpady,eletřina), nový rozvod topení + kotel, zateplení obvodových stěn.Chtěl bych dosáhnout na dotace zelená ...
Poptáváme podřezání vlhkého zdiva
POPTÁVÁM PODŘEZ VLHKÉHO ZDIVA METODOU VRÁŽENÍ NEREZ PLECHŮ.Délka zdiva 11m,tloušťka 0,45m,zdivo cihla klasická a cihla škvárová.Přístup k zdivu dobrý.Volný prostor minimálně 1,5m od zdi.Nepožaduji nejdražší variantu plechu.Okres Svitavy.Prosím o návrh konečné ceny včetně DPH a reřijních nákladů/cena dopravy může být přibližná/.Předem děkuji za ...
Poptáváme podbití střechy
Poptávám podbití střechy u RD na Ostravsku. Chtěli bychom zájemce požádat o cenovou nabídku na dřevěné palubky a na plastové obklady v odstínu dřeva. Domek má půdorys cca 10x10m - sedlová střecha. Foto popř. projekt pošlu mailem.
Poptávám poradenství před rekonstrukcí RD
Poptávám konzultaci stavebního odborníka, architekta v oblasti rodinných domů, před realizací rekonstrukce RD.
Poptávám rekonstrukci RD
Poptávám provedení rekonstrukce rodinného domu poblíž Pardubic.
Poptávám pokládku zámkové dlažby
Poptávám pokládku zámkové dlažby, cca 140 m2 (rodiný dům). Cena musí obsahovat - zaměření, vykopání, štěrk ..., pokládku, ... Prosím o cenovou nabídku za práci + štěrk. Kostky bude cena dle výběru.
Poptávám mycí linku pro osobní vozy
Poptáváme dodavatele mycí linky pro osobní vozidla. Vyžadujeme i následný servis dodaného zařízení. Může být i repas.
Poptáváme hydroizolační práce,větší objekt
Poptáváme hydroizolační práce na vetším objektu, jedná se o Vyšší odbornou školu v Opatovicích nad Labem. Celkem 4 ubytovny a 1 hlavní budova. Firmy v Královéhradeckém a Pardubickém kraji. Kontakt pouze telefonicky.
Poptávám montovaný RD, nízkoenergetický
Hledám firmu, která dodá nízkoenergetický montovaný rodinný domek o velikosti 4+kk nebo 4+1 (jedno NP nebo více NP - nerozhoduje) v ceně do 1,4 mil. Kč bez DPH, včetně základové desky a septiku (v ceně cca 200 tis. Kč bez DPH) v lokalitě Heřmanův Městec. Nabídky prosím zasílejte na email.
Poptáváme přístavbu RD vč. projektu
Poptáváme firmu na projekt přístavby k rodinnému domku a následnou stavební realizaci.Svitavy a okolí.
Poptávám pokrytí střechy lepenkou
Poptávám pokrytí plechové střechy lepenkou. Okres Chrudim
Poptávám instalaci čističky vody k bazénu
Poptáváme automatickou čističku vody do bazénu, včetně pravidelného prověřování kvality vody. Kontakt pouze tel. Pardubice
Poptáváme monolitické konstrukce,750 m3
Poptávám dodávku monolitické kostrukce v rozsahu 750 m3. Jde o soubor 6-ti jednopodlažních řadových opakovaných rodinných domů v Pardubicích.
Poptáváme řemeslníky pro stavbu RD
Poptáváme tesaře, zedníky,sádrokartonáře ke stavbě rodinného domu. Kraj Pardubice, Hradec Králové. Kontak telefonicky.
Poptávám čističku odpadních vod
Poptávám čističku odpadních vod pro 5 osob.
Poptávám dřevěné palety a jiné zboží
Poptávám dřevěné palety, dřevěné železniční pražce, betonové panely, starý nábytek, druhotné suroviny, železo, demoliční a demontážní práce, sanace starých ekologických zátěží, jakékoliv stavební práce, olověné a NiCd akumulátory, kabely, O i N odpady, stavební odpady, autodopravu.
Poptávám zhotovení přístavby chaty
Poptávám zhotovení přístavby chaty o rozměrech přístavby 2,6 x 5 m včetně střešní krytiny Bramac na stávající stavbě o ploše střechy cca 50 m2 poblíž Hlinska v Čechách.Stavební povolení a projektovou dokumentaci mám, termín realizace kdykoliv od této doby až jaro 2007. Prosím o nabídku včetně ceny po shlédnutí projektové dokumentace.Děkuji
Hledáme dodavatele 14 ks větrných elektráren
Hledáme dodavatele na dodávku 14 ks větrných elektráren o výkonu 2 MW