Výstavba fotovoltaické elektrárny
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení dodávka fotovoltaické elektrárny (FVE) na střechách budov J, K, D, E, F, G a H o výměře 11 900 m2 včetně zapojení, revize a provedení ověřovacího a zkušebního provozu a příslušných stavebních prací.
Rekonstrukce a modernizace bytových domů na sídlišti Nová Osada
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy na zhotovitele stavby „Rekonstrukce a modernizace bytových domů na sídlišti Nová Osada“ podle projektové dokumentace zpracované obchodní firmou wamp in, s.r.o., Ostrava, Mariánské Hory, Slavníkovců 15a, č.p.449, PSČ 70900, NO 1470/5.
Poptávám zpracování projektové dokumentace
K žádosti o stavební povolení k vodním dílum podle §15 vodního zákona,potřebuji spracovat "projektovou dokumentaci s vyhláškou č.499/2006 Sb.
Poptávám zateplení štítové stěny, výměnu oken
Hledáme firmu,která zhotoví zateplení štítové stěny s opravou omítky kolem celého domu,oprava izolace,výměna sklepních oken a venkovních dvěří v památkové zoně.
Poptávám realizaci solárního ohřevu vody
Dobry den, chci si nechat namontovat na rod.dům solarní ohřev vody s přitapěním. Potřebuji vypracovat projekt a odborný posudek a to tak, abych ho mohl odevzdat nejpozději do konce března. Dům se nachazí v Ostravě-Petřkovicích. Jste prosím schopen mi toto vypracovat a za jakou cenu? Předem děkuji.
Poptáváme zednické práce
Poptávám stavební práce - zednické. Jedná se o dozdění 2.NP rodinného domu (69 m2 zdiva šířky 300mm), příčky v 1. i 2.NP (70 m2 šířky 150mm), včetně kompletních omítek (347 m2). Jedná se o zdění porobetonovými tvárnicemi, omítky tudíž tenkovrstvé se sklotextilní pletivem. Materiál mám. Místo realizace - Ostrava. Termín realizace: zdění ihned po ...
Poptáváme zateplení panelového domu
Poptávám sehranou partu fasádníků (5-6lidí) pro kompletní zateplení paneláku v FM Termín zahájení 1.4.2009
Poptávám stavbu nové střechy k RD
Sháním tesaře a pokrývače na stavbu nové střechy k RD v Opavě - Komarávě. Kontakt pouze telefonický.
Poptávám zhotovení hrubé stavby RD
Poptávám firmu , četu na stavbu hrubé stavby rodiného domu. Dům s obytným podkrovím a garáží. Rozměr desky 11 na 11metrů, rovinatý terén na okraji Ostravy.
Poptávám opravu opláštění RD, výměnu oken
Poptávám opravu kompletního pláště domku, tedy zateplení fasády systémem s vzduchovou mezerou (Durlin Klima či Sepas Klima) a výměnu oken a parapetů. Představuji si vyvážené řešení, kde by korespondovala staticky, difúzně a tepelně zabezpečená fasáda s novými okny. Domek má tvar kvádru ve svahu (12,8x10,8x6-8m); 2 nadz.podlaží, 280m2, z toho ...
Poptávám kalkulaci na fekální stanici
Dobrý den, obracíme se na Vás se žádostí o zpracování cenové nabídky na fekální stanici v kontejnerovém provedení s měřením průtoků, pH metrem, vzorkovačem, PC a SW pro dovoz vod včetně bližší technické specifikace.
Poptáváme izolaci RD, 280 m2
Poptáváme celkovou izolaci rodinného domu o rozloze cca 280m2.
Poptáváme dodávky oken, dveří, fasád
Okna, dvere, fasady, -SURNE Hladame dodavatelov a vyrobcov Cenová ponuka na hliníkové konštrukcie - vchodové dvere Použitý systém FW 50+ pre fasádu Profilový systém vchodových dverí a okien AWS 65 s prerušeným tepelným mostom Profilove systémy : FW 50+ , YAWAL , Royal S 70F , Schüco AWS/ADS Systém opláštenia hliníkovými lištami AluClip ...
Poptáváme stavbu nízkoenergetického RD
Poptávám stavbu nízkoenergetického RD typu Bungalov s garáži o velikosti 3+1
Poptáváme zednické party nebo firmy
Poptáváme zednické firmy pro vyzdívky hrubých staveb na Ostravsku. Práce zajištěna celoročně. Jen na smlouvu o dílo. Nástup možný ihned. Volejte 775 77 04 77
Poptáváme výstavbu rodinných domů
Hledáme stavební firmu pro výstavbu 5-10 rodinných domů na Ostravsku. Zahájení prací 1-3/2008.
Poptáváme výstavbu několika RD
Poptáváme stavební firmy v celém Moravskoslezském kraji. Výstavba několika RD na Ostravsku v roce 2007.